- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли по нудистки плажове
аз някой път ще ида ама незнам кога защото съм леко срамежлива ... ама със сигурност ще отида някой път![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Ами за да стигна до там където...трябваше да стигна нямаше друг начин,освен през нудисткият плажЕми кво да кажа....гнусно (бабички и старци)
![]()
Аххх...и на връщане пак от там...
И това цяла седмица
Нагледах се на увисналите им красоти
![]()
![]()
![]()
не и нямам такова намерение
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз ходя редовно на нудистки плажове. Чувството да си чисто гол когато се печеш или къпеш е върховно. Не изпитвам никакви притеснения.
някой ден ще отида и мисля да не е много далеч тоя ден
това за който го мързи ,да бе
Мне, но и не изпитвам огромно желание да ида..Да се разхождаш по плажа чисто гол и да нямаш притеснение от товаа..не е съвсем нормално за мен XDD Но кой знае..може и да е яко![]()
А можеш ли да ми обясниш от какво трябва да се притесняваш?Първоначално написано от SummerDream
От тялото си ли? Не ти ли се вижда малко ненормално това?
Със сигурност бих отишла веднъж просто ей така, от любопитство.![]()
А бтв къде са тея плажове бе...![]()
На много места. Аз ходя главно по Созопол,Поморие, Приморско, Китен.
Не, да съм казала, че се притеснявам от тялото си?Нищо подомно, просто гледките, които се виждат на нудистките плажове са ми леко чужди и не се виждат всеки ден..Иначе не ме разбирай погрешно, нямам нищо против тия плажове, даже бих отишла, ако имам възможност XDПървоначално написано от czanev
не, нещо не ми се нравят..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Хм... може и аз да предложа нещо за тазгодишното мореПървоначално написано от czanev
![]()
еми бях на море с лагер и накарах аверите ми да идем![]()
![]()
слава Богу няма6е мн старци
![]()
![]()
++Първоначално написано от sladka__droga
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Само съм минавал,но никога няма да отида!Знам че има един на границата м/у Кранево и Албена.
+ А на този плаж между Кранево и Албена гледката е ужасяваща..Първоначално написано от Peshec
![]()
Ходила съм, но седя с бански. Не вс. са старци, надделяват младите. Не обичам мн. да ходя, ама . .![]()
Bon Jovi - Always