- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- [Дискусия] Иран vs Израел
Как смятате?Сащ се отказа да помага на Израел при евентуална война срещу Иран.
Иран е последната държава,която толкова години защитава свойте традиций без помощи от Америка и Европа.До колкото съм запознат Китай и Русия са политически приятели с Иран,а Израел някой страни от ЕС и С.Америка .
Гледах военната мощ на Иран и съм с 2 ръце да изтребим ГАДНИТЕ ЕВРЕЙ!!!
14!!!
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Mисля, че всички в тоя форум подкрепяме Иран.Логично еНали една от теориите е, че сме кръвни братя
Плюс това, Иран е една от малкото останали истинско суверенни държави.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Тази теория е доказана- кръвни роднини сме с потомците на древните перси- съвременните иранци.
Иначе подкрепям Иран, защото се вижда, че водят една много по-умерена и демократична международна политика в сравнение с агресивния Израел. Както се вижда, еврейско-американските инсцинировки за евентуално нападение на Иран над Израел се оказаха кьор фишек.
Иран +1..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Чудя се ,защо САЩ се отдръпнаха от конфликта си с Иран.
Ясно е че ,както войните в Афганистан и Ирак ,еветуален конфликт с Иран ,щеше да бъде един последен ,отчаян опит да спасят икономиката си ,чрез заграбване на чужди ресурси.Но какво ги спря? Дали кризата ги застигна преждевременно или Русия оказа натиск ,поради възможен ядрен конфликт с Иран.
Сега вече е късно ,нямат парите ,за да водят тази война ,а и започването на друг конфликт в такава икономическа обстановка ,едва ли ще се хареса на населението.Пък и Буш вече го няма ,въпреки че не възлагам големи надежди и в Обама.
Интересно ми е докога призивите на Палестина ,към арабският свят ,за помощ във войната с Извраел ,ще остават нечути.Дали при "намалената" (намалена е неточана дума ,тъй като бюджетът им за отбрана расте ,въпреки кризата) "способност" на САЩ да води войни Иран ,Пакистан ,Сирия и т.н. ще се намесят.
gbemXXXI, иранците не са от арабски произход, а от персийски.
Подкрепям само един Иран - този преди 1979 г. .... когато е имало свобода на словото , била е светска държава!!!
И едно нещо за нацитата в тоя форум ... кога ще разберете че между израел и Иран избирате по - малкото зло !!?!?!
Да ние българите сме наполовина перси наполовина арийци и това вече е доказан факт, с който аз се гордея защото имам чертите на такъв българин а не на славянин нито нося славянско име! Обаче в момента Иран е просто поредната фанатизирана ислямистка страна, която на драго би заличила държави като България с цел да "разпространява мюсюлманската вяра с меч и огън"!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Значи трябва да изберем по - голямото зло...имаш доста хитра логикаПървоначално написано от InitialD
![]()
For I am Winter born
InitialD, персите са си арийци, тоест те са един от арийските народи. Други такива народи са аланите(днешните осетинци), скитите, сарматите, тохарите, асите, белите хуни(ефталити) и т. н., а ние българите сме по-скоро скито-сармати, но и перси разбира се. Е, разбира се, разликата между отделните индо-ирански(тоест арийски) племена е малка и несъществена, каквато е разликата между шопските и добруджанските българи например- само в диалекта. Иначе самото име Иран идва от древноперсийското Арианан, което означава "земя на арийците".
Иначе смятам, че няма никакви основания България да се страхува от Иран само защото е мюсюлманска държава. Досега външнополитически Иран не са се показали като агресивна и опасна страна, вътрешнополитически не знам как са точно, но еврейски равини от Натурей Карта Интернешънъл са свидетелствали, че еврейското малцинство в Иран живее спокойно и без да е дискриминирано.
Първоначално написано от InitialD
Мислиш ли,че и в най отчаяния си опит ще атакуват 7 милионна България,която не е навредила по никакъв начин на персийския народ?Там са 74 милиона души,а пък и атаялосите(онея брадите) си заминават идват избори и сина на шаха ще се кандидатира за президент.А пък и хубавото е,че парите,който ги вземат ги дават за оръжия и за подобряване на иконимиката.А еврейте на кале !!!
![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Пак сте се вкарали в лошите филми ... не взимайте ничия страна .. а това за изборите ... да бе да!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Че в тази тема кой е неракал българите славяни или монголци? Май не четеш, а само като навита пружина повтаряш едно и също...Първоначално написано от MILKO88POPFOLKFRONT
Аз съм на страната на Иран.Все пак има теория че сме роднини с тях.
Dun have uan...
And wut nawl ??
Dunno...
Враговете на евреите са мои приятели.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Да- а най-лошото е, че ти си враг на Християнството като гледам... Юдеите също смятат Християнството за свой враг и то най-големия(заедно с комунистите разбира се)![]()
Сложи си лупите и хубаво прочети какво пише.
Анти-релиджън?! Това ми стига, а и Христовия кръст е задраскан- какво повече има да се спори?
Да, анти-релиджън. Това включва в себе си християнство, ислям, юдаизъм, тотемизъм, анимизъм и каквито се сетиш. Не съм враг на християнството, а съм враг на религията като цяло.
Колкото до юдаизма и християнството - за мен са едно и също, а християнството е еврейска религия. Християнството е модифициран юдаизъм, предназначен за широка аудитория, защото юдаизма е само за евреи.
Леле мале колко си заблуден... защо след като юдаизма и Християнството са "едно и също" юдеите толкова много мразят Христос и неговата религия? Защо винаги са я смятали за най-голям враг на юдейството(като национално и религиозно понятие)?Първоначално написано от PainMonopoly
Очевидно хал-хабер си нямаш- юдаизма е предназначен САМО ЗА ЕВРЕИ, а Християнството не е еврейски етнонационализъм, то е световна религия, в която "богоизбрани" народи няма, а има общочовешки ценности за всеки един човек по света- бил то българин, евреин, циганин, германец, поляк, руснак. Няма как Християнството да е модифициран юдаизъм щом отрича богоизбраността на евреите... Малко ще трябва да си поразмърдаш комунистическото мозъче обаче за да схванеш някои работи![]()
И явно не си чел нито Стария, нито Новия завет за да видиш огромната разлика между принципите в двете- Стария завет е изпълнен със заплахи, заклинания, отрицание на различното. Очевидно Юдейския Бог не е Християнския Бог, защото Христос е всеопрощаващ и милосърден, приемащ всеки един човек, позовал се на Него!
Нацизма също е видоизменен юдаизъм ^^
For I am Winter born
Да ме наричаш комунист го възприемам като обида, затова ще ти отвърна подобаващо: заври си новия завет, христовия кръст и проповедите отзад. Христос е милосърден и всепрощаващ... за тези, които се позовават на него, сам го каза. Останалите ще горят. Подчинение на идеята чрез страх.Първоначално написано от kristo
Християнството и юдаизма са несъвместими религии само на пръв поглед. Пред масата християните мразят евреите и евреите мразят християните. Но тази универсалност на християнството, тези общочовешки ценности, тази липса на богоизбран народ може да служи само на една кауза: да се подчини колкото се може повече народ на ЦИОНИЗМА.
SiegHeil, перфектна идеология няма.![]()
Аз също съм за Иран. А иначе аз лично не вярвам, че сме арийци. В училище идваха едни германци и просто като ги видях веднага се досетих, че не са българи, а чак после разбрах, че са германци. Просто ние нямаме тези черти, като на арийците.
Айде стигааа вече! Просто вече някои ставате банални.
Българите може да сме от Иран,ама пък вече тук в такива ексцесии изпадате...горд съм бил,че не съм славянин,а ариец и перс...дрън-дрън.Направо сте смешни.И какво като сме?Живота ли ще ни промени,селският манталитет ли,или какво? Още повече това е било преди X хиляди години,след толкова време генетичният фонд на българина отдавна е променен на цяло,ама на цяло,та въри доказвай от къде си.Пък и голямата работа.Айде вече...
И кво като ст/ме "роднини" с тях!? Гъза ли са ви бърсали като малки...уффф...бива бива презнасяници...мислите ли,че на тях им пука дали сме "роднини" с тях!?!?!?
Стига вече се излагайте и с това мюсюлманство.Все мюсюлитата ви са виновни.Най-малко християните пък са китка за мирисане.Колко злини и те са надробили.А дори и реигиите да са измислини,мюсюлманите поне наистина са религиозни,а тука вече християнството става като "мода",християнин съм,въпреки че живея с гъза на горе.Чудо голямо. Не може да има само 1 религия на света,ще го преживеете.Но и някои мюсюлмани трябва да го преживеят,че не исляма ще е религия N1.Същото се отнася за Европа,САЩ и Русия.
Трябва да съм не наред,за да подкрепям някой,това означава,че подкрепям и войната и избиването на мирни граждани,то било израелци или иранци.Но пък и не искам някой ден докато си спя да ме изпепелят с 10 000 000 000 градуса.Таз мръсна усойница САЩ,много фитили пуска.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Epic fail.Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
For I am Winter born