Айде стигааа вече! Просто вече някои ставате банални.

Българите може да сме от Иран,ама пък вече тук в такива ексцесии изпадате...горд съм бил,че не съм славянин,а ариец и перс...дрън-дрън.Направо сте смешни.И какво като сме?Живота ли ще ни промени,селският манталитет ли,или какво? Още повече това е било преди X хиляди години,след толкова време генетичният фонд на българина отдавна е променен на цяло,ама на цяло,та въри доказвай от къде си.Пък и голямата работа.Айде вече...
И кво като ст/ме "роднини" с тях!? Гъза ли са ви бърсали като малки...уффф...бива бива презнасяници...мислите ли,че на тях им пука дали сме "роднини" с тях!?!?!?

Стига вече се излагайте и с това мюсюлманство.Все мюсюлитата ви са виновни.Най-малко християните пък са китка за мирисане.Колко злини и те са надробили.А дори и реигиите да са измислини,мюсюлманите поне наистина са религиозни,а тука вече християнството става като "мода",християнин съм,въпреки че живея с гъза на горе.Чудо голямо. Не може да има само 1 религия на света,ще го преживеете.Но и някои мюсюлмани трябва да го преживеят,че не исляма ще е религия N1.Същото се отнася за Европа,САЩ и Русия.

Трябва да съм не наред,за да подкрепям някой,това означава,че подкрепям и войната и избиването на мирни граждани,то било израелци или иранци.Но пък и не искам някой ден докато си спя да ме изпепелят с 10 000 000 000 градуса.Таз мръсна усойница САЩ,много фитили пуска.