- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7ми клас - балове, мнения
В Испанската, Габи, в Испанската.;
Да си ми наблизо:Д
Т'ва ми е мечтата, там ще е първо желание.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Зависи.По бал ги класират така:Първоначално написано от safetyMode
1.Испанска
2.Немска
3.Английска
4.Френска
По елит ги водят така:
1.Немска
2.Испанска
3.Английска
4.Френска
И в двата случая разликата не е голяма, пък и четирите училища са на ниво.В случай, че не й стигне бала за тях добри са 73 СОУ (2ра немска); НФСГ; НТБГ, а ако и за тях не й стигне бала добри са 7 СОУ; 31 СУЧЕМ, но те вече са кофти работа.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз искам в испанската ама ще ми трябват шестици за годината и петици на изпитите![]()
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Какво си момче или момиче?Първоначално написано от master_of_disaster
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Момче съм.Зашо питаш?
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Защото попринцип момчетата са с по нисък бал от момичетата.
Я да ви попитам за нещо повече по въпроса 73 СОУ(2-ра немска езикова гимназия).Четох няколко поста,че това училище надминава френската,испанската,англи йската и дори и немската на матурите.Ако някои учи там или има малко повече информация нека я постави тук.Благодаря предварително!
Moje6 samo da se nadqva6 VTORA nemska da nadmine PURVA nemska i drugite ezikovi....Първоначално написано от macegirl
Fall down seven times..
Stand up eight.
За последната матура по успех говоря.Иначе това училище доколкото чувам е много добро.
Mnogo si neorientirana.. tu za edno u4ili6te pita6, tu za drugo mislq, 4e ti e wreme da re6i6 kwo iska6.
i kude si trugnala da misli6 za maturi ti dori sigurno ne znae6 kakwo e towa
Fall down seven times..
Stand up eight.
Добре защо веднага трябва да ме нападаш?Търся варианти!Немога да кандидатствам само в едно нали така?Защото ако не ме приемат горя !Немислиш ли?
Ne sum kazala da kandidatstva6 v edno.. prosto qvno ni6to o6te ne znae6. Do kolkoto si spomnqm purvoto koeto pita be6e kakuv e izpita ili ne6to podobno.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ами може да се каже,че вече се ориентирам иначе преди определено бях като изгубена!А ако може някои да кеже нещо за 73 соу?
Ami i az dosta se pointeresuwah za nego.. mnogo ne6ta 4etoh i ne vidqh dori edno lo6o mnenie. Y4ili6teto e dosta dobro to4no nemska gimnaziq si e gadnoto e 4e nqmam vtori ezik angliiski a samo ruski i frenski.. ina4e e super qko v 9ti klas imam 4 predmeta na nemski.Първоначално написано от macegirl
ina4e az da popitam nqkoi znae li u4ili6te v sofiq s grucki?
Fall down seven times..
Stand up eight.
НГДЕК - Национална Гимназия за Древни Езици и Култури
http://www.ngdek.com/
![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Tva da ne e klasi4eskata?Първоначално написано от GbSy
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от iPurple
Дам.
с протегнати стъпала
и шалове
Nqkoi ako se se6ta druga s grucki osven klasi4eskata?![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Май няма друго с гръцки, но не съм сигурна.macegirl, и аз съм чувала много добри мнения за 73.Имам приятели и в 73, и в 1ва немска, но който и да попитам всички казват,че в 91 НЕГ се учи адски много първата година за сметка на следващите.Имало моменти, в които пропускали до 2 месеца часове по немски.В 73 си учат доста, но не така както първата година в първа немска, научават езика и наистина имат много добри резултати на матурите.Ако си решила да кандидатстваш с немски мисля че е най-добре да пишеш първите желания 91 НЕГ, надолу 73 СОУ и после каквото дойде
![]()