.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    а ти представяш ли си ситуацията-харесваш момче но за да си с него тряба да правиш секс иииии ти го разкарваш
    ай помисли по тоя вариант
    ПОДКРЕПЯМ!!

НЯМА такова животно:
    Или тръгвате без такива уговорки, ако той те жалеи и ти, или просто секс за 1 нощ като ви се прави и на двамата, ама не и такива наивни тръгвания срещу секс. хах.

Само глупаво дете би се навило..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от pAndelkAa
    emi mn mi e int. za kvo deviza na mom4etata e '' za da hodim trq da spi6 s mene''
    Az tozi deviz ne sym go 4uval!

6te spi6 s nego i 6te te zaebe! Pravi si izvodi!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Ако така и така искаш да спиш с него, няма проблеми.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ами ако искаш да те из**ка и да те зареже и да бъдеш използвана направи го

Аре сега глупости. Да не си хвърляла боб ,че знаеш какво ще стане.
    Абе я авторката да каже на колко години е че това променя нещата коренно. Примери за врърки които започват със секс за една нощ колкото искаш.
    Пък и кой кого използва е трудно да се каже.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Това е глупаво...Не мисля, че ще тръгне с теб, след като му пуснеш

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Firstwave мисля,че не ти е логичен отговора.Апък и дори после да тръгнат едва ли не е тръгнал с нея само заради секса не мислиш ли?

Ами доста тъпо е да го поставя като условие. Принципно е добре нещата да се случват спонтанно. И все пак възрастта мисля ,че е ключова в случая. Като гледам как се е притеснило момичето, едва ли е повече от 15. Иначе то след определена възраст като излезете няколко пъти заедно и като се харесате е ясно ,че ще си легнете скоро.

Град
    то не е град,а джунгла...
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Това е доста тъп ултиматум.
    тъп ултиматум на който може да се хване само ТЪПА пyтка !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от dgdgd
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    predsavqm si druga situaciq . haresvam momi4e a za da tragna s neq trqq da prva sex

Немога да си те представя...ти - момиче...NOT
    завист?

ехе тоя мн важно го дава после може да поиска и пари за да трагне с теб този е голям глупак така най накрая ще го кара само на чикии защото всички ще го заебат

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ох добре дошла в 21 век
    Не. Просто добре дошли в малкия смешен свят на една смешна група хорица

Ми не..не си представям такава ситуация,щото не бих се занимавала изобщо с такова нещо и с такъв човек.

Хаха спомням си един път сме на маса с братовчетка ми и тя казва на баща си :

Тя : Тате,един ми вика ,че ще ме покани на кафе ако му направвя свирка !

Баща и : А ти му кажи ,че ако на мене направи свирка,ще го заведа на ресторант !

emi nqq takova tupo uslovie ti si re6avai kvo 6te pravi6 ako stava vupros za teb razbira se no ako go napravi6 molq te sled tova ne puskai temi ot sorta na BREMENNA LI SUM? ili ZAKUSNQVA MI LELE AMI SEGA?
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

пфф абе тоз галош да не е единствен ... има си дума за него и тя е ... ИЗЧЕЗВАЙ !!!
    пфф ... как може беее ?!?!?!
    Make Some Noise ... ;]]]

Човек може да си намери какъв ли не повод да прави секс.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от pAndelkAa
    emi mn mi e int. za kvo deviza na mom4etata e '' za da hodim trq da spi6 s mene''
    Не на всички момчета е такъв девиза.... както има женски курви... така и мъжки... макар и те да не се смятат за такива..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Представям си следната ситуация: Той ми казва, че трябва да спя с него за да тръгнем , а аз му бия един шут в топките и го пращам на ма*ната му!

От такива курвички аман,не вярвам ако си девствена даже и да питаш.Ти си си няква курва,на която и е безразлично дали ще се eбе за пореден път ! Но ако не си такава,по добре не прави нищо и го заеби тоя изнудвач ! То ако те харесва и без секс ще тръгне с теб,е може би в замяна на една свирка ! ОМГ луда работа !

Град
    somewhere over the rainbow...
    Е ти ако го направиш това няма да си редовна поне за мен .....

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Човек може да си намери какъв ли не повод да прави секс.

Според мен сексът е следствие от една сериозна връзка, а не обратното.
    Прилича ми на изнудване. Ти искаш ли да бъдеш изнудвана?
    Вероятно за теб момчето е страхотно и невероятно, но... дали той те мисли за такава, щом ти поставя ултиматум?

Ти си реши.

"а ти представяш ли си ситуацията-харесваш момче но за да си с него тряба да правиш секс иииии ти го разкарваш
    ай помисли по тоя вариант"
    ++++++

I 6te prawqt sex i pak nqq da trugnat a i da trugnat 6te q mine o6te 2-3 puti ako mu e haresalo purwiq put i do tam !

"а ти представяш ли си ситуацията-харесваш момче но за да си с него тряба да правиш секс иииии ти го разкарваш
    ай помисли по тоя вариант"
    6 tochki !!!!

Град
    Враца
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си