.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

гръцки нос

здравейте.първо нека да кажа че съм нова и съжалявам ако темата се повтаря въпреки че се съмнявам да има нещо такова ;д става дума за гръцкия нос.винаги съм мразела носа си.имам страхотно лице страхотна кожа страхотно тяло и коса но носът ми е под всякаква критика. още от 13 годишна започнах да забелязвам проблема и да чета всякакви статии за ринопластика.сега съм на 15 и вече мога да си направя операцията но все още ме е страх.чета за доста ослужнения и чесно казано незнам какво да правя.чудя се има ли начин носа ми да се оправи от самосебе си ?!

п.п. ще се радвам ако някой ми даде съвет .

Супер фен Аватара на katericArofl
    Няма шанс да се оправи от нищото.
    А иначе наистина може да има усложнения, например калина, дъщерята на Сакскобурготски..
    Но пък, ако нищо не се случи ще имаш хубав нос. Ако имаш финансова възможност потърси добър специалист и щом носът ти те комплексира по някакъв начин - действай.

anonymous708973
    Guest
    Какво е станало с Калина?

Супер фен Аватара на Jaune

Re: гръцки нос

Цитирай Първоначално написано от sunshine28
    имам страхотно лице страхотна кожа страхотно тяло и коса

Голям фен Аватара на bet3to

Цитирай Първоначално написано от Jaune
    Самочувствието на 6 Според мен си прекалено малка да си правиш операции.

то всъщност колко е една ринопластика
    • God is a D J •

Мега фен Аватара на FuckingFreak

Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Самочувствието на 6 Според мен си прекалено малка да си правиш операции.
    +++++

Пък и като всичко ти е страхотно, само носа не ти е, какво ти пречи, не е чак толкова отблъскващо. Това е мое мнение все пак, твое е решението. Аз като имам леко чип нос, като малка все ми казваха "ескимосче" даже не знам дали има оправия на това, но на мен не ми пречи. Ако имаш нагласата и финансовата възможност - защо не?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33

Иначе няма начин сам да се оправи
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    От самосебе си няма шанс да се оправи. Риск има във всичко, което правим. Лично аз имам ринопластика и съм много доволна от лекаря си и не съм имала никакви усложнения. Ти си на 15 и трябва родителско съгласие Може да изчакаш още една - две години, за да си сигурна, че го искаш Внимателно избери лекаря си, обсъди го с родителите си
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

И аз имам гръцки нос, който много не обичам, ама съм се примирила. Иначе не бих отказала ринопластика. Например Дженифър Анистън е била с такъв и след операция резултатът е наистина страхотен.
    И си мечтая за чипо носле..
    Но според мен носът не ме прави някоя грозотия. Ако съм с хубава прическа и всичко останало, носът не ми е проблем.
    Пък и има много български красавици с грозни носове. Ако сте забелязали Преслава - носът й не е от най-хубавите, но тя си е много красива.

моя нос пък е дълъг и ме дразни
    • God is a D J •

Според мен си още малка, за да взимаш такива решения. Изчакай някоя друга година и тогава, ако си сигурна, го направи. Моят нос пък е чип и не си го харесвам ;хх Даже ми се е случвало да ме питат "Какво ти има на носа?" Но пък някои ми казват, че това ми е чарът. Спокойно, щом казваш, че другите неща са ти наред, значи не би трябвало да се притесняваш.
    Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Някой беше питал колко струва една такава операция.. ами май между 800 и 1000 евро .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    И аз имам супер страннен нос Но съм на мнение, че това не е нещо грозно и тн-нещо различно е. Ако си супер перфектна както описваш, според мен даже е чаровно да имаш крив нос =д мое мнение..

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Някой беше питал колко струва една такава операция.. ами май между 800 и 1000 евро .
    стабилно
    • God is a D J •

Цитирай Първоначално написано от shupishup
    И аз имам супер страннен нос Но съм на мнение, че това не е нещо грозно и тн-нещо различно е. Ако си супер перфектна както описваш, според мен даже е чаровно да имаш крив нос =д мое мнение..
    перфектна не съм ;д просто казвам че единственото нещоо което не харесвам в себе си е носът.нямах предвит че самочувствието ми е супер голямо или нещо такова просто доста хора са ми казвали че имам някъв чар ;д а комплекса с носа ми се появи когато бях малка и много от съучениците ме питаха какво ми има на носа.иначе колкото до парите те не са ми проблем просто попринцип доста ме е страх ;д

Повече от фен
    може ли снимка на 'гръцки нос'.. ? какво представлява, не съм знаела никога (;

Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    може ли снимка на 'гръцки нос'.. ? какво представлява, не съм знаела никога (;
    Класическият прав нос, по-известен като гръцки.

Ask google before ask me.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ето това представлява гръцкия нос:

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Какво е станало с Калина?
    -- http://www.teenviewsofia.com/article...e-rinoplastiki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми