- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гръцки нос
здравейте.първо нека да кажа че съм нова и съжалявам ако темата се повтаря въпреки че се съмнявам да има нещо такова ;д става дума за гръцкия нос.винаги съм мразела носа си.имам страхотно лице страхотна кожа страхотно тяло и коса но носът ми е под всякаква критика. още от 13 годишна започнах да забелязвам проблема и да чета всякакви статии за ринопластика.сега съм на 15 и вече мога да си направя операцията но все още ме е страх.чета за доста ослужнения и чесно казано незнам какво да правя.чудя се има ли начин носа ми да се оправи от самосебе си ?!
п.п. ще се радвам ако някой ми даде съвет .
Няма шанс да се оправи от нищото.![]()
А иначе наистина може да има усложнения, например калина, дъщерята на Сакскобурготски..
Но пък, ако нищо не се случи ще имаш хубав нос. Ако имаш финансова възможност потърси добър специалист и щом носът ти те комплексира по някакъв начин - действай.
Какво е станало с Калина?
Самочувствието на 6Първоначално написано от Jaune
Според мен си прекалено малка да си правиш операции.
+++++Първоначално написано от bet3to
Пък и като всичко ти е страхотно, само носа не ти е, какво ти пречи, не е чак толкова отблъскващо. Това е мое мнение все пак, твое е решението. Аз като имам леко чип нос, като малка все ми казваха "ескимосче" даже не знам дали има оправия на това, но на мен не ми пречи. Ако имаш нагласата и финансовата възможност - защо не?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от Jaune
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе няма начин сам да се оправи![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
От самосебе си няма шанс да се оправи. Риск има във всичко, което правим. Лично аз имам ринопластика и съм много доволна от лекаря си и не съм имала никакви усложнения. Ти си на 15 и трябва родителско съгласиеМоже да изчакаш още една - две години, за да си сигурна, че го искаш
Внимателно избери лекаря си, обсъди го с родителите си
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И аз имам гръцки нос, който много не обичам, ама съм се примирила. Иначе не бих отказала ринопластика. Например Дженифър Анистън е била с такъв и след операция резултатът е наистина страхотен.
И си мечтая за чипо носле..![]()
![]()
Но според мен носът не ме прави някоя грозотия. Ако съм с хубава прическа и всичко останало, носът не ми е проблем.
Пък и има много български красавици с грозни носове. Ако сте забелязали Преслава - носът й не е от най-хубавите, но тя си е много красива.![]()
Според мен си още малка, за да взимаш такива решения.Изчакай някоя друга година и тогава, ако си сигурна, го направи.
Моят нос пък е чип и не си го харесвам ;хх Даже ми се е случвало да ме питат "Какво ти има на носа?"
Но пък някои ми казват, че това ми е чарът. Спокойно, щом казваш, че другите неща са ти наред, значи не би трябвало да се притесняваш.
![]()
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
Някой беше питал колко струва една такава операция.. ами май между 800 и 1000 евро.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз имам супер страннен носНо съм на мнение, че това не е нещо грозно и тн-нещо различно е. Ако си супер перфектна както описваш, според мен даже е чаровно да имаш крив нос =д мое мнение..
перфектна не съм ;д просто казвам че единственото нещоо което не харесвам в себе си е носът.нямах предвит че самочувствието ми е супер голямо или нещо такова просто доста хора са ми казвали че имам някъв чар ;д а комплекса с носа ми се появи когато бях малка и много от съучениците ме питаха какво ми има на носа.иначе колкото до парите те не са ми проблем просто попринцип доста ме е страх ;дПървоначално написано от shupishup
може ли снимка на 'гръцки нос'.. ? какво представлява, не съм знаела никога (;
Класическият прав нос, по-известен като гръцки.Първоначално написано от bybit0o0
Ask google before ask me.![]()
-- http://www.teenviewsofia.com/article...e-rinoplastikiПървоначално написано от PinkPan7her