.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 249

"Здрач" ще засенчи Хари Потър ?

Гледали ли сте ги? Мислите ли, че е възможно.
    На мен ми хресва повече "Здрач" (Twilight) и с нетърпение чакам втория филм по книгите.
    Какво мислите вие за филма?

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Град
    Pleven d'ge
    Оооо супер як е.Аз вчера го гледах на кино и страшно много му се изкефих :P После ТВ-то в нас ми беше малко
    Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!

и двете са адските повърни...

Реално погледнато нямат никакви стойности за да бъдат окачествявани като "добри филми". Това са комерсиални боклуци, на които целта им е да смучат пари...
    You are a sell out
    But you couldn't even do that right
    So your price tag has been slashed
    And now you're chillin' on a half priced clearance rack

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Re: "Здрач" ще засенчи Хари Потър ?

Цитирай Първоначално написано от thegirl90
    Гледали ли сте ги? Мислите ли, че е възможно.
    На мен ми хресва повече "Здрач" (Twilight) и с нетърпение чакам втория филм по книгите.
    Какво мислите вие за филма?
    Вземи прочети книгите и тогава ще говорим!

Град
    Horrorwood
    Четох малко от Хари Потър като излезе и не ми беше интересен. За сметка на това Здрач, колкото и сладникава история да имаше, я прочетох и ми хареса.
    За филмите - Хари Потър беше направен доста добре, за разлика от въпросния Здрач, който е направо пренаписан във филма.
    Така че ми е все тая. Всъщност няма понятие 'измести'. Всеки си има вкусове.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Филма "Здрач" ми е невероятно тъп, изпуснати са много неща, които ги има в първата книга, надявам се втория филм да е по - добър.. И ако става въпрос за филмите "Хари Потър" е по - добър от "Здрач", при книгите е точно обратното, "Хари Потър" изобщо не ми харесва, като по - малка много я четох, сега адски ми затъпя.. "Здрач" е по - интересна, поне според мен..

"Здрач" не съм го гледала още, прочетох и четирите книги, и ми харесаха. Доста зарибена бях (щом има вампири..). Не мисля, че ще засенчи "Хари Потър". Особено книгите, за филмите още не знам, но на "Хари Потър" са добри само първите два, после омазват яко нещата.
    "Совите не са това, което са.."

Книгите много > от боклучавите филми ^.^

Честно казано не разбирам защо сравняват книгите или филма вобще.Нямат нищо общо.Twilight на мен много ми хареса,и не мисля че е сладникава история за вампири,както повечето хора казват.Явно те са доста повърхностни и не виждат каква наистина е идеята в книгите и филма.Като цяло филма ми хареса,актьорите се справиха доста добре и за мен беше много силен.наистина са изпуснати много сцени и моменти в филма,но това е нормално защото в двачасов филм неможе да се побере една цяла книга.За сметка на това имаше много моменти които ни накараха да почувстваме нещо(поне мен),а нали това е целта?Много е тъпо да чуя нещо от сорта"Ооо това е книга[film] с ваппири..много яко!"защото всъщтност е много повече.Не мисля че съм зарибена толкова от филма или от книгите а от това каква е идеята,а това е една истинска любов,която кара хората да стават по-добри,да намерят смисъл в живота ..една истинска любов,за която би направил всичко.И това се разбра от няколко сцени в филма,и от една най-вече.Така че е нормално всеки да изпита нещо когато гледа,а камоли когато чете книгата.просто е написана уникално.
    В момента това е голяма зарибявка,всички говорят за това и се водят фенове,според мен истинските фенове са тези които изпитват нещо и наистина са го почувствали а не тези които го сравняват с Хари потър(с което няма нищо общо)и само се кефят че е с вампири.Те не са основното в книгата,а са един вид пречка за любовта на геройте.Не се върти абсолютно всичко около тях а около любовта

И аз мисля, че двете неща са коренно различни за сравнение. Аз съм фен на Хари Потър и мисля, че Здрач е много готин филм, но чак пък да го засенчи. Имам предвид, че и двата филми и книгите могат да си бъдят яки без да се засенчват!

MERRY CHRISTMAS!!!

Просто видях това заглавие в нета, има се предвид дали продажбите на Здрач ще минат тези на Хари Потър.

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Супер фен Аватара на iPurple
    Stranno.. vijdam, 4e na wsi4ki super mnogo im e haresal toq film.. 6te wzema i az da go gledam. ;D
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

заповядайте в най-големия фен-форум на Здрач - http://twilight.foromotion.net/
    скоро ще имате възможност да посетите и сайта към него (:

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Koй е хари потър?
    The Spark

От кои автор е това Здрач ?
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Koй е хари потър?
    Потър си е мн готин в всяко едно отношение... само книги в този стил ми харесват. здрач все още не съм го гледала но ако има книга бих предпочела нея, пък после и филма

ДА, има книга и е по книжарниците.

Ам хора
    Този филм излезнал ли е вече?Изчетох 17832321763746827636430 мнения и коментари колко бил хубав,но въпреки всичко мисля че не може да засенчи Хари Потър.Ама ще зема да прочета книгата,защото филмите все ги правят едни ....

Хари Потър никога не ми е бил интересен.Не знам защо.Но ''Здрач''.. този филм ме плени.В момента чета и първата книга и още повече ми харесва ^^
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Стефани Майър.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Стефани Майър.
    Благодаря
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Видин
    Имаше едно мнение малко по напред относно това че 'Здрач' и 'Хари Потър" нямат нищо общо и аз съм съгласна та не виждам какво толкова се обсъжда коя е по добра.Чела съм всички книги за Потър и ме кефят от Здрач прочетох само една страница а и филма не съм гледала та нямам мнение след като го прочета ще имам мнение коя по ми харесва.За сега съм за Потър А относно продажбите предполагам че Потър ще си остане с повече защото най вероятно "Здрач" ще затъпее като се издаде още една част.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    аха,
    ама подрастващи тийнчета имат остра нужда от някаква боза, на която незаслужено й е лепнато клеймото "много добра литература", а просто е производно на американската култура и традиции.

т.е. книжен хамбургер ;ь
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    аха,
    ама подрастващи тийнчета имат остра нужда от някаква боза, на която незаслужено й е лепнато клеймото "много добра литература", а просто е производно на американската култура и традиции.

т.е. книжен хамбургер ;ь
    Хайде кажи на подрастващите тийнчета какво трябва да четат!!!

Кажи на колко си години?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си