.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 249 от общо 249
    Цитирай Първоначално написано от JustRockGirl
    Все тая какъв ти е, нали го харесваш... И да, зная че имената се пишат с главна буква, но не мисля че точно робчу... заслужава!
    еми..хубаво ама гледай на някой друг името да не напишеш със малка буква,че ще станеш за смях щото това се учи още в 1ви клас!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    глупости...

Град
    Ивагакуре
    Пфф.. "Здрач" няма как да измести "Хари Потър" .. а и мисля ,че книгите на Роулинг са по - добри.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

И аз ще се включа. Когато за пръв път гледах "Здрач", ми се стори малко сладникаво и не започнах да чета книгите, но когаtо гледах за пръв път "Хари Потър" филмите ме накараха да започна да чета книгите. Сега съм изчела цялата поредица "Хари потър" и мисля, че няма такава вероятност "Здрач" да го засенчи.!!!

Град
    у нас
    И аз мисля,че "Здрач" не може да измести "Хари Потър" защото "Хари Потър" си е класика,пък и филмите са много по-добри от филмите "Здрач"
    Асии <3 , Наннсии <3

Голям фен Аватара на crazymm
    Хари Потър е вечен!
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    И аз мисля,че "Здрач" не може да измести "Хари Потър" защото "Хари Потър" си е класика,пък и филмите са много по-добри от филмите "Здрач"
    +

Не знам колко е вечен Хари Потър,ама знам,че никой не се сеща за него,все Здрач ни е в устата.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Как здрач ще засенчи Хари Потър Тва е няква ебавка

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ебавате се с мен,нали?????
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Няма шанс.
    Чувате ли се какви ги говорите изобщо?
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не знам колко е вечен Хари Потър,ама знам,че никой не се сеща за него,все Здрач ни е в устата.
    Все някога това ще стане и със "Здрач".

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от edelweiss96
    Все някога това ще стане и със "Здрач".
    Е да ама имате ли представа Хари Потър от колко години е и все още е популярна. Това, че около вас не се обсъжда е друг въпрос. И това, че здрач ше измести Хари Потър ... пълни глупости.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    million miles away (:
    Да ви кажа само не мислете,че "Хари Потър" е едва ли не недостижимо литературно изкуство. Ако не "Здрач",то рано или късно някой друг бестселър ще се появи и ще задмине Хари по продажба,приходи,внимание, енове и т.н. Така че 'айде без ирония,всяко нещо с времето си. В момента "Хари Потър" е по-известен,"Здрач" e по-актуален,но ще видим по-нататък,след години ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Може би все Здрач ТИ е в устата , но това не означава ,че със всички е така!Хубав е филма и на мен ми хареса,но Хари Потър си е Хари Потър !

Вие чувате ли се Здрач е пълен боклук сравнение с Хари Потър и всичко останало (например Дракула ако изобщо сто чували че има такава книга ). Някъква американка се прави на писателка и е написала две , три посредствени книжки Ако Здрач ви харесва значи сте далече от истината!

Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Може би все Здрач ТИ е в устата , но това не означава ,че със всички е така!Хубав е филма и на мен ми хареса,но Хари Потър си е Хари Потър !
    Последните четири години не съм чула нито един човек да говори за Хари Потър (освен за малко като излизаха филмите) а познавам много фенове на книгите.Даже аз преди доста се бях зарибила,а сега даже не се сещам за съществуването му.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Да ви кажа само не мислете,че "Хари Потър" е едва ли не недостижимо литературно изкуство. Ако не "Здрач",то рано или късно някой друг бестселър ще се появи и ще задмине Хари по продажба,приходи,внимание, енове и т.н. Така че 'айде без ирония,всяко нещо с времето си. В момента "Хари Потър" е по-известен,"Здрач" e по-актуален,но ще видим по-нататък,след години ..
    Еми да ние говорим за здрач и Хари Потър...Аз не съм няква луда фенка на Потър, но определено е по добро от здрач( )

Здрач е толкова известен и толкова се говори за него, че като го чуя ми се драйфа. Смешна история... Хари Потър наистина не е недостижимо литературно произведение, ама е в пъти по-хубаво и стойностно от Дебела Педуардо и компания..
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Да си призная книгите не съм ги чел, но ако съдя по двете части на филма "Здрач" и "Новолуние" - ами какво да кажа "доста скучен филм"... Абсолютно никакви емоции не породха и двата филма в мен до като ги гледах! То бива - бива "любов", ама чак пък толкова... Дилемата човек влюбен във вампир и обратното ми се струва не само "нелепа", но и самото пресъздаване на тези чувства във филма, са реализирани по много странен начин...

П.С. - Да допълня, че поредицата за "Хари Потър" е... Тук отново коментирам филмите! Ами пробвах да гледам първия филм (приятели ми го препоръчаха), но точно на 15 минута бях дълбоко потънал в света на сънищата... Просто никакъв интерес не поряжда явно този жанр в мен!

И преди е имало някакви вамрирски книги и филми, но когато се появи здрач много хора се вманиячиха на тема Здрач. Но още не е излязла тртата част като филм, а чтвъртата част, кога ще излезе след много повече от половин година. Според мен манията Здрач започна да понамалява. Сега се появяват доста подибни вампирски истории и филми, които хората започват да четат и да гледа, но като се появи някой нова история, забравят старата. Според мен вече тези вампирски и върколашки истории започват да писват...

Град
    у нас
    Вижте сега филмите Здрач наистина са скучни,но пък за сметка на това книгите са страхотни!Но,едва ли ще измести Хари Потър той си е класика!
    Асии <3 , Наннсии <3

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    По Хари ПОтър бяха зарибени майка ми баща ми, аз и всичките ми познати. ПО Здрач са зарибени само аверките на 14 годишната ми сестра. Здрач е предимно за момичета, и основно е романтика и като цяло любовна книга (за блещукащи вампири). Как ви се струва някой мъж да хареса такова нещо? И за да отговоря- може би Здрач ще измести Хари ПОтър от сърцата на момичетата, но като цяло Хари ПОтър е по- универсална книга, която се харесва на по- голям диапазон хора...

А Аргумента "Никой не говри за това, всички говорят за онова..." За Иван ВАзов никой не говори ежедневно (освен даскалите), но е класика, нали?

едит - Това не са най- добрите, нито единствените книги... Четете повече!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    New York
    Хари Потър си е класика, докато Сагата Здрач е известна за малко.. Хари Потър ще си остане много по-добър от Здрач..
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си