- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Здрач" ще засенчи Хари Потър ?
Първоначално написано от JustRockGirl
еми..хубаво ама гледай на някой друг името да не напишеш със малка буква,че ще станеш за смях
щото това се учи още в 1ви клас!
Пфф.. "Здрач" няма как да измести "Хари Потър" .. а и мисля ,че книгите на Роулинг са по - добри.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
И аз ще се включа. Когато за пръв път гледах "Здрач", ми се стори малко сладникаво и не започнах да чета книгите, но когаtо гледах за пръв път "Хари Потър" филмите ме накараха да започна да чета книгите. Сега съм изчела цялата поредица "Хари потър" и мисля, че няма такава вероятност "Здрач" да го засенчи.!!!
И аз мисля,че "Здрач" не може да измести "Хари Потър" защото "Хари Потър" си е класика,пък и филмите са много по-добри от филмите "Здрач"![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Хари Потър е вечен!![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Ебавате се с мен,нали?????
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Няма шанс.
Чувате ли се какви ги говорите изобщо?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Все някога това ще стане и със "Здрач".Първоначално написано от lipstik
![]()
Е да ама имате ли представа Хари Потър от колко години е и все още е популярна. Това, че около вас не се обсъжда е друг въпрос. И това, че здрач ше измести Хари Потър ... пълни глупости.Първоначално написано от edelweiss96
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Да ви кажа само не мислете,че "Хари Потър" е едва ли не недостижимо литературно изкуство. Ако не "Здрач",то рано или късно някой друг бестселър ще се появи и ще задмине Хари по продажба,приходи,внимание, енове и т.н. Така че 'айде без ирония,всяко нещо с времето си. В момента "Хари Потър" е по-известен,"Здрач" e по-актуален,но ще видим по-нататък,след години ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Може би все Здрач ТИ е в устата , но това не означава ,че със всички е така!Хубав е филма и на мен ми хареса,но Хари Потър си е Хари Потър !Първоначално написано от lipstik
Вие чувате ли се Здрач е пълен боклук сравнение с Хари Потър и всичко останало (например Дракула ако изобщо сто чували че има такава книга). Някъква американка се прави на писателка и е написала две , три посредствени книжки
Ако Здрач ви харесва значи сте далече от истината!
Еми да ние говорим за здрач и Хари Потър...Аз не съм няква луда фенка на Потър, но определено е по добро от здрач(Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
)
Здрач е толкова известен и толкова се говори за него, че като го чуя ми се драйфа. Смешна история... Хари Потър наистина не е недостижимо литературно произведение, ама е в пъти по-хубаво и стойностно от Дебела Педуардо и компания..![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Да си призная книгите не съм ги чел, но ако съдя по двете части на филма "Здрач" и "Новолуние" - ами какво да кажа "доста скучен филм"... Абсолютно никакви емоции не породха и двата филма в мен до като ги гледах! То бива - бива "любов", ама чак пък толкова... Дилемата човек влюбен във вампир и обратното ми се струва не само "нелепа", но и самото пресъздаване на тези чувства във филма, са реализирани по много странен начин...![]()
П.С. - Да допълня, че поредицата за "Хари Потър" е...Тук отново коментирам филмите! Ами пробвах да гледам първия филм (приятели ми го препоръчаха), но точно на 15 минута бях дълбоко потънал в света на сънищата...
Просто никакъв интерес не поряжда явно този жанр в мен!
![]()
И преди е имало някакви вамрирски книги и филми, но когато се появи здрач много хора се вманиячиха на тема Здрач. Но още не е излязла тртата част като филм, а чтвъртата част, кога ще излезе след много повече от половин година. Според мен манията Здрач започна да понамалява. Сега се появяват доста подибни вампирски истории и филми, които хората започват да четат и да гледа, но като се появи някой нова история, забравят старата. Според мен вече тези вампирски и върколашки истории започват да писват...
Вижте сега филмите Здрач наистина са скучни,но пък за сметка на това книгите са страхотни!Но,едва ли ще измести Хари Потъртой си е класика!
Асии <3 , Наннсии <3
По Хари ПОтър бяха зарибени майка ми баща ми, аз и всичките ми познати. ПО Здрач са зарибени само аверките на 14 годишната ми сестра. Здрач е предимно за момичета, и основно е романтика и като цяло любовна книга (за блещукащи вампири). Как ви се струва някой мъж да хареса такова нещо? И за да отговоря- може би Здрач ще измести Хари ПОтър от сърцата на момичетата, но като цяло Хари ПОтър е по- универсална книга, която се харесва на по- голям диапазон хора...
А Аргумента "Никой не говри за това, всички говорят за онова..." За Иван ВАзов никой не говори ежедневно (освен даскалите), но е класика, нали?
едит - Това не са най- добрите, нито единствените книги... Четете повече!
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Хари Потър си е класика, докато Сагата Здрач е известна за малко.. Хари Потър ще си остане много по-добър от Здрач..
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp