- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Здрач" ще засенчи Хари Потър ?
Много ясно, за мен вече го засенчи![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
гледах първата 4аст "Здрач" и адкси мн ме изкефи този филм няма равен =D> =D> =D> =D> а сега чета и втората част на здрач кяото се казва Новолуние и мн яко пордължение заслужава си !!!![]()
Филма едва ли ще засенчи Хари Потър,въпреки че Хари Потър ми е много тъп,а Здрач ми хареса...За книгата вече-незнам,още не съм я чела мисля да си я купя,вероятно е интересна...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
TWILIGHT няма равен бее и филма и книгите рлз![]()
![]()
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Да стискаме палци, че Здрач ще засенчи Хари Потър, въпреки че ще бъде доста трудно, ако се вземе под предвид популярността На Хари.Надеждата умира последна...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами аз разбрах,че заради премиерата на Новолуние Хари Потър 6 -филма щял да излезе по-късно,защото имало по голям интерес към Новолуниемакар че за мен няма значение фен съм и на 2те , а и мисля,че те са напълно различни за да се сравняват
![]()
Аз също се чудя защо ги сравняват двете като самия сюжет е коренно различен...Не знам дали Здрач ще измести Хари Потър, но мога да споделя впечатления... И двете много ги харесвам, но не мога да направя никакво сравнение - просто са ми много различни...
Първата книга на Майерс не съм я чела, само втората иии книгата е добра, хареса ми като цяло, но като че ли очаквах нещо повече... Нямам забележки, но просто мислех, че ще има няква по-голяма интрига и напрежение... Сега ще чакам и втората част на филма ама представям си колко неща от книгата ще са изядени...
Абе като цяло Здрач не е лош филм. Не мога да го определя и като най-добрия, но както казаха някъде по-нагоре - всички наблягате на това, че се разправя за вампири, а същност смисъла на филма е далеч по-различен... Става дума за истинската любов и за това, че дори разлика като смъртен и безсмъртен не може да попречи на силата на тази любов![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Харесва ми как мислиш.Първоначално написано от SexYLipS
При това филмът "Здрач" досега е инкасирал над 100 млн. долара печалба и се очертава като предпочитан хорър сред младежите и девойките на възраст
14-17 г
хорър
АХХАХАХАХАХАХАХАХ
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Преди бях голяма фенка на Хари Потър,но това беше преди толкова много време.Сега съм луда по Здрач и определено мисля,че ще надмине Хари Потър.
Две тъпи книги с блудкав сюжет за дечковци моето мнение е,че която и от двете книги да стане най-четена ще е позор ,защото има къде по-стойностни произведения.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от lsd43
Книгите са пет![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И ходи си гледай работата с тъпите си разсъждения и си излизвай излишната омраза към света на друго място.Първоначално написано от kradinero
Може би lsd43 е имал/имала предвид двете поредици.Първоначално написано от kradinero
П.С. Както съм писала в преден коментар, общото между Хари Потър и Здрач, е това че и двете са хит и че има нещо свръхестествено и в двете поредици.
Сравнението не е уместно и ето причините:
1.Хари Потър е 7 книги, а Здрач 5.
2.Двете поредици са различни жанрове.
3.Като човек, който харесва и двете поредици ще кажа, че Стефани Майер ряпа да яде пред Роулинг.Хари Потър е замислено по много гениален начин и нещата никъде не се повтарят едно към едно(освен фактите), докато в Здрач само в първата книга се повтаря много пъти, колко бил красив, пленителен, еди какъв си Едуард и как Бела като го погледнела еди какво си ставало.
П.С. Не си спомням какво беше като излезе Хари Потър филма, всмисъл колко е била манията и т.н., сега манията Здрач е голяма, но Хари Потър е харесван и от възрастни, то просто е измислено по такъв начин, че просто като четеш и действията се развиват бавно, и по време на развитието се случват още неща , докато в Здрач, нещата се развиват бързо и няма интриги ако ме разбирате(нещата не са овъртяни), а в Хари Потър всяко едно нещо, което се случва най - малко в края на книгата е свързано с всяко нещо случващо се в края на всичките, а особено седмата книга всичко е овъртяно наистина много, като се започне от подробностите и се завърши с по - важните неща.![]()
A.D.I.D.A.S.
Хари Потър вече стана банално с хилядите филми за които чакаме по 2 години....
Не знам кое кое ще засенчи, но в крайна сметка и двете поредици някога ще свършат и ще дойде нова вълна за някаква нова поредица...
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от TellMeYourName
Така си е!
боли ме сайдера![]()
На мен повече ми харесва Коелю.
Индивидуално е.НА някой Здрач повече им харесва на други Хари Потур.Аз лично почеве се кефя на здрач,щото е някво по реално![]()
Абе не е много реално, но в сравнение с Хари Потър си е направо ежедневие!Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
мисля, че филма е тъп и няма да засенчи нищоПървоначално написано от thegirl90
Добър филм,оригинална идея.
Книгите,естествено си заслужават повече от филма-осрали са се както и се очакваше.
А Хари Потър си е повече за деца ..
Докато в "Здрач" има и секс на някои места(Breaking Dawn)