.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 249
    Много ясно, за мен вече го засенчи
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

гледах първата 4аст "Здрач" и адкси мн ме изкефи този филм няма равен =D> =D> =D> =D> а сега чета и втората част на здрач кяото се казва Новолуние и мн яко пордължение заслужава си !!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Филма едва ли ще засенчи Хари Потър,въпреки че Хари Потър ми е много тъп,а Здрач ми хареса...За книгата вече-незнам,още не съм я чела мисля да си я купя,вероятно е интересна...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

TWILIGHT няма равен бее и филма и книгите рлз

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Хари Потър никога не ми е бил интересен.Не знам защо.Но ''Здрач''.. този филм ме плени.В момента чета и първата книга и още повече ми харесва ^^

+1

а филма е невероятен....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Ямбол
    Да стискаме палци, че Здрач ще засенчи Хари Потър, въпреки че ще бъде доста трудно, ако се вземе под предвид популярността На Хари. Надеждата умира последна...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Ами аз разбрах,че заради премиерата на Новолуние Хари Потър 6 -филма щял да излезе по-късно,защото имало по голям интерес към Новолуние макар че за мен няма значение фен съм и на 2те , а и мисля,че те са напълно различни за да се сравняват

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз също се чудя защо ги сравняват двете като самия сюжет е коренно различен... Не знам дали Здрач ще измести Хари Потър, но мога да споделя впечатления... И двете много ги харесвам, но не мога да направя никакво сравнение - просто са ми много различни...
    Първата книга на Майерс не съм я чела, само втората иии книгата е добра, хареса ми като цяло, но като че ли очаквах нещо повече... Нямам забележки, но просто мислех, че ще има няква по-голяма интрига и напрежение... Сега ще чакам и втората част на филма ама представям си колко неща от книгата ще са изядени...
    Абе като цяло Здрач не е лош филм. Не мога да го определя и като най-добрия, но както казаха някъде по-нагоре - всички наблягате на това, че се разправя за вампири, а същност смисъла на филма е далеч по-различен... Става дума за истинската любов и за това, че дори разлика като смъртен и безсмъртен не може да попречи на силата на тази любов
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от SexYLipS
    Здрач има пълното основание да мине и задмине Хари Потър. Погледнете на нещата така: от четирилогията на Майер е България е излязла само 1 книга, а в света вече всички, но и излязъл и само един филм. От Хари Потър са излязли 4 или 5 или 6 дори филма не знам не съм и фенка.. май ще има и още, както и да е. От Здрач ще излязат още 3 филма .. ако Майер ще подминава Хари Потър на първи филм, как ще стоят нещата според вас след 4-тия?

Но иначе книгите са несравними. Държат в напрежение, любопитството те гони постоянно и не искаш да оставиш книгата на страна.. така се чувствам аз като я чета. Колкото до филма - слаба работа. Актьорите са готини и са страхотни за ролите на Бела и Едуард, но в него липсват много неща и някой моменти са описани супер повърхностно - ето това е лошото на филма.

Също така мисля, че повече от хората в предните мнения имат грешна представа за филма, че е филм за някакви си вампири.. мани им вампирите. Те са като за фон. Истината е в любовта между Бела и Едуард, забраненият плод, любовта между безсмъртен и смъртна и най-вече невъзможната любов, която се оказва възможна, въпреки многото жертви и смъртни опасности. Смисълът е много на дълбоко и накрая те ''цапардосва'' и разбираш, че всичко е възможно и че любовта наистина същестува и че може да бъде написана и описана а не само изпитана..
    Харесва ми как мислиш.

При това филмът "Здрач" досега е инкасирал над 100 млн. долара печалба и се очертава като предпочитан хорър сред младежите и девойките на възраст
    14-17 г

хорър

АХХАХАХАХАХАХАХАХ
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Преди бях голяма фенка на Хари Потър,но това беше преди толкова много време.Сега съм луда по Здрач и определено мисля,че ще надмине Хари Потър.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Две тъпи книги с блудкав сюжет за дечковци моето мнение е,че която и от двете книги да стане най-четена ще е позор ,защото има къде по-стойностни произведения.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Две тъпи книги с блудкав сюжет за дечковци моето мнение е,че която и от двете книги да стане най-четена ще е позор ,защото има къде по-стойностни произведения.

Книгите са пет
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89

Книгите са пет
    Даа и не са тъпи

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от kradinero

Книгите са пет
    Даа и не са тъпи
    И ходи си гледай работата с тъпите си разсъждения и си излизвай излишната омраза към света на друго място.

Цитирай Първоначално написано от kradinero

Книгите са пет
    Даа и не са тъпи
    Може би lsd43 е имал/имала предвид двете поредици.
    П.С. Както съм писала в преден коментар, общото между Хари Потър и Здрач, е това че и двете са хит и че има нещо свръхестествено и в двете поредици.
    Сравнението не е уместно и ето причините:
    1.Хари Потър е 7 книги, а Здрач 5.
    2.Двете поредици са различни жанрове.
    3.Като човек, който харесва и двете поредици ще кажа, че Стефани Майер ряпа да яде пред Роулинг.Хари Потър е замислено по много гениален начин и нещата никъде не се повтарят едно към едно(освен фактите), докато в Здрач само в първата книга се повтаря много пъти, колко бил красив, пленителен, еди какъв си Едуард и как Бела като го погледнела еди какво си ставало.

П.С. Не си спомням какво беше като излезе Хари Потър филма, всмисъл колко е била манията и т.н., сега манията Здрач е голяма, но Хари Потър е харесван и от възрастни, то просто е измислено по такъв начин, че просто като четеш и действията се развиват бавно, и по време на развитието се случват още неща , докато в Здрач, нещата се развиват бързо и няма интриги ако ме разбирате(нещата не са овъртяни), а в Хари Потър всяко едно нещо, което се случва най - малко в края на книгата е свързано с всяко нещо случващо се в края на всичките, а особено седмата книга всичко е овъртяно наистина много, като се започне от подробностите и се завърши с по - важните неща.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на iPurple
    Хари Потър вече стана банално с хилядите филми за които чакаме по 2 години....

Не знам кое кое ще засенчи, но в крайна сметка и двете поредици някога ще свършат и ще дойде нова вълна за някаква нова поредица...
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Water
    И аз мисля, че двете неща са коренно различни за сравнение. Аз съм фен на Хари Потър и мисля, че Здрач е много готин филм, но чак пък да го засенчи. Имам предвид, че и двата филми и книгите могат да си бъдят яки без да се засенчват!
    +1

Град
    Тутракан
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    и двете са адските повърни...
    Така си е!

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    боли ме сайдера

Град
    Тутракан
    На мен повече ми харесва Коелю.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Индивидуално е.НА някой Здрач повече им харесва на други Хари Потур.Аз лично почеве се кефя на здрач,щото е някво по реално

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Индивидуално е.НА някой Здрач повече им харесва на други Хари Потур.Аз лично почеве се кефя на здрач,щото е някво по реално
    Абе не е много реално, но в сравнение с Хари Потър си е направо ежедневие!

Re: "Здрач" ще засенчи Хари Потър ?

Цитирай Първоначално написано от thegirl90
    Гледали ли сте ги? Мислите ли, че е възможно.
    На мен ми хресва повече "Здрач" (Twilight) и с нетърпение чакам втория филм по книгите.
    Какво мислите вие за филма?
    мисля, че филма е тъп и няма да засенчи нищо

Добър филм,оригинална идея.
    Книгите,естествено си заслужават повече от филма-осрали са се както и се очакваше.

А Хари Потър си е повече за деца ..
    Докато в "Здрач" има и секс на някои места (Breaking Dawn)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си