.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 249
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Оф,и двете филмови версии са тъпи.Айде седнете и прочетете книгите.ХП е мноооого по-добре написано от Здрач.Има повече герои,има обрати,има толкова много магически съшества,заети от митологията,използван е латински за заклинанията и имената.Здрач,колкото и да ми харесва,си остава любовна история,която проби,само защото малките пикли се кефят на главния герой (отново във филма,понеже повечето докато не го гледаха,не знаеха за книгите).И да-цялата мания по Здрач ми лази по нервите.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Здрач,колкото и да ми харесва,си остава любовна история,която проби,само защото малките пикли се кефят на главния герой (отново във филма,понеже повечето докато не го гледаха,не знаеха за книгите).И да-цялата мания по Здрач ми лази по нервите.
    Не мисля че всички се кефят на Здрач само заради актьора,аз например първо прочетох книгата и тя ми хареса много повече от филма(като го гледах след тва).
    А по темата не мисля че може да срявняваме двата филма (нито книгите)-на съвсем различни тематики са.

Няма с какво да засенчи Хари Потър ...

Лично аз не съм голям фен на Хари Потър. Нямам нищо против филма просто всеки си има вкус, когато разбрах че пускат Здрач по кината веднага се поинтересувах и отидох да го гледам и много ми хареса! На тези които не са го гледа ли им го препоръчвам!

Лично аз не съм голям фен на Хари Потър. Нямам нищо против филма просто всеки си има вкус, когато разбрах че пускат Здрач по кината веднага се поинтересувах и отидох да го гледам и много ми хареса! На тези които не са го гледа ли им го препоръчвам!

Здрач наистина е много хубав филм, по-хубав от Хари Потър,но все пак никои не може да засенче книгите за Хари Потър...

Цитирай Първоначално написано от Claustrophobia
    А Хари Потър си е повече за деца ..
    Докато в "Здрач" има и секс на някои места (Breaking Dawn)
    Точно пък Здрач си е по - подходящ за тийнейджъри.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Може и да го засенчи и то не за друго, а заради Робърт Патинсън. Кой какво ще да говори, но истинсакта истерия дойде, когато излезе филмът.

ще се спукам да се хиля на простотията на хората ако замести Хари Потър Здрач просто си е пумия

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Няма начин ''Здрач'' да измести ''Хари Потър'' . Здрач е прекалено сладка и лигава не мога да разбера какво им харесват повече, в нея не намирам нищо уникално освен че вампирите са като топ модели. Направо тая Стефани е осрала идеята на Брам Стоукър(Дракула). Прочела съм 3те книги от ''сагата'' излезли до този момент на БГ и историята все още няма развитие...

Цитирай Първоначално написано от Claustrophobia
    Добър филм,оригинална идея.
    Книгите,естествено си заслужават повече от филма-осрали са се както и се очакваше.

А Хари Потър си е повече за деца ..
    Докато в "Здрач" има и секс на някои места (Breaking Dawn)

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Koй е хари потър?
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

И книгите и филмите Хари Потър/Здрач са хубави обаче само ме дразни че в Хари Потър всичко постоянно се развива на тъмно а инче Здрач ще си го засенчи зависи от човека за всеки различно защото е нов не за друго

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Цитирай Първоначално написано от Enough
    Няма с какво да засенчи Хари Потър ...
    ++10000
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

ЗДрач никой не може са засенчи,камоли пък Хари Потър

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Филмчето е супер и адски много ми харесва.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    SunCity
    Филма "Здрач" наистина не е направен както трябва,мн моменти са изпуснати и всичко е променено.Но кой филм го правят точно по описанието в книгата?На мен лично повече ми хареса книгата "Здрач" отколкото филма и с нетърпение чакам да излезе и втория филм(дано поне той да е по-добър). А за това Здрач да измести Хари Потър ми се вижда невъзможно,защото всеки има различни интереси и предпочитания.

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Апф пак тема за цайси и зъби...
    Добре !
    Аз пък си чета за удоволствие.. За това предпочитам Хари Потър. Четох и Здрач и Новолуния.. Даже и третата книга започнах. И хм.. толкова еднообразно и скучно ми стана, че ги разкарах. Съмнявам се дори да си дочета някога третата книга. Стана ми скучно да чета, колко много кучето обича момичето и колко много момичето обича вампира... И т.н....
    А в Хари Потър.. Честно казано не знам какво ми е толкова интересно. Самата история може би. Е първата книга наистина не е кой знае какво, защото се разказва за мислите и преживелиците на едно 11 годишно момче, но пък следващите книги са ми доста по-интересни.
    Здрач е банална любовна история, Хари Потър е история за приятелството и любовта също така.
    Но въпреки това няма база за сравнение. Хари Потър е от години на пазара. Под години имам предвид от над 5 години.. А Здрач - дори не знам от колко, но не ме и интересува. Знам поне, че е от скоро.
    Не искам да сравнявам двете поредици, защото нямат нищо общо.
    Това е като да сравняваш хубав мотор и хубава кола. Излагация
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Оле не... Много зле...Хари Потър вс. Здрач?! Вие много сте вманиачили във филма щом го сравнявате с Хари Потър

Град
    Where streets have no name
    Това леке Здрач никога няма да засенчи ХП. Израстнала съм с тази поредица, заедно с Хрониките на Нарния, Хрониките на Спайдъруик, книгите на Пратчет и Толкин. Здрач е най-плиткоумната книга, която съм чела, а аз доста книги съм чела. Дори не можах да издържа и захвърлих третата книга. Голяма простотия. Роулинг е уникална. Измислила е свой собствен свят, в който пак има вампири и върколаци, но драмите и замисълът е много по-дълбок. Невероятна е. Толкова е въздействаща. Там героите съвсем не са тъй "прелестни" и въпреки това се обичат и уважават. Те знаят какво искат и не се вайкат кой по-голям красавец да изберат. Борят се за да оцелеят, а не се хвърлят в трапа. Продължават да живеят въпреки всички нещастия.
    Моята лична най-любима поредица е тази за Нарния и веднага след това за цайсмен. Здрач е в дъното, където оставям списанията, за да си чета нещо, докато чакам фризьорката си да свърши. Няма разлика дали ще отвориш на 20та страница или на 2000та, все едно ще пише и все на едно и също място ще стоят всички...Пф. Здрач...наистина залязва.

Град
    Цитирай Първоначално написано от pipito15
    На мен повече ми харесва Коелю.
    Кажи ми поне едно общо нещо между Майър, Роулинг и Коелю.
    Ей, ше ме уморите

Като малка бях луда фенка на ХП.Мислих си,че никога няма да спра да го харесвам,само той ще ми е в главата.Обаче с течение на времето ми ставаше все по скучно.Даже шестата книга още не съм си я допрочела и нз кога ще се случи това.Сега съм влюбена в поредицата Здрач,много ми харесва.И според мен трябва старото да направи път на новото.

Град
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Като малка бях луда фенка на ХП.Мислих си,че никога няма да спра да го харесвам,само той ще ми е в главата.Обаче с течение на времето ми ставаше все по скучно.Даже шестата книга още не съм си я допрочела и нз кога ще се случи това.Сега съм влюбена в поредицата Здрач,много ми харесва.И според мен трябва старото да направи път на новото.
    Не че се заяждам, но ТИ СЛЯПА ЛИ СИ?! Тук пише А-Н-Т-И Ф-Е-Н Т-Е-М-А З-Д-Р-А-Ч Ходи си пиши във фен темата. Тука оплюваме поредното американско комерсиално шит, а не му се възхищаваме. А относно "старото да направи път на новото". Ти за вечни класики чувала ли си? Евъргрийн? А?! Айде сега щото Властелинът на пръстените е престарял да даде път на стадото кучета и пиавици, така ли?
    Абе...

Не харесвам нито 'Хари Потър',нито 'Здрач'.
    НО да го засенчи-нее!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си