- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Здрач" ще засенчи Хари Потър ?
ми как няма да го замести, като модата позволява... сега е модерно вампир, преди беше модерно магьосник... после с върколаци ше има филм, те ще са на мода, после ще излезе и един филм за гноми и орки, докато не стигнем до модата по ония микроби от рекламите на Доместос...
съгласна съм, че любовните романи правят лоша услуга на тези които ги четат... и по-скоро на тези които прекаленомного се вживяват... тва не значи, че всеки прочел "Здрач" чака да се появи нейният " Едуард или неговата " Бела"...Първоначално написано от sladkish_14
да... то от Хари Потър, къде по-реално .Първоначално написано от sladkish_14
Хари Потър е епична поредица от книги с интересен сюжет(много интересен), нямаш търпение да стигнеш до края на едната книга и да почнеш другата. Геройте са тийнейджъри, правят познатите на тийнейджърите грешки, а в книгата има и поуки, важни за хората. Има и любовни истории, също хумор, и е написана в приятен за всички стил, за това я четат и млади, и възрастни, и са доволни. Има някой интересни теми и проблеми, засегнати в книгите. Също и става въпрос за магия, която много хора от любопитство или интерес харесват, и им е приятно да четат за това.
Здрач е просто любовна сага, и няма толкова характеристики колкото Хари Потър, за да го измести.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ще им я разкажа , яПървоначално написано от sladkish_14
Ще ми говорят те глупости
![]()
Няма да го измести естесвено. Въпреки, че не харесвам Хари Потър в книгите (и филмите след това) има разказана история. Докато в Здрач всичко се изчерпва в първата книга. Или поне aз така смятам.![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Стивън Кинг: Стефани Майерс не е никаква писателка
"Основната разлика между Джо Роулинг и Майерс е, че първата е блестящ писател, докато втората само си мисли, че може да пише". Авторът на култовите "Мъртвата зона", "Зеленият път", "Мизъри", "Мъглата" и още много други изглежда изобщо не е впечатлен от славата на Майерс, първият роман от чиято поредица "Здрач" вече бе и филмиран.
Не защитавам хари попър, но първите 2 филма бяха жестоки докато не се превърна в сериял за пари
"Здрач" е много-по яко от Хари Потър някак си по-увлекателно и различно.Определено го засенчи.![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Първоначално написано от TellMeYourName
Различно ли? Глупост. Хари Потър има оригинален и по-увлекателен сюжет, даже доста по-увлекателен. Ще го засенчи само в засенчените ви мозъци.Първоначално написано от sun13
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от cookie_master
![]()
![]()
![]()
Здрач никога и с нищо няма да засенчи Хари Потър, не знам дори защо изобщо се сравняват...Хари Потър е къде къде над Здрач...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Преди седмица когато бях на кино да гледам "хари потър и нечистокръвния принц" ми дадоха едно списание и там пишеше, че за Здрач са похарчени 37 мил. докато за хари потър 655 мил. правете си изводидите. При книгите е същото. Авторите няма смисъл да ги сравнавам - Роулинг се е доказала !!
спора свърши![]()
И тия 655 млн едвам едвам са си ги избилиПървоначално написано от Mastta
никога! Хари Потър никога не може да бъде заместен от Здрач.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
i na men zdra4 mi xaresva mnogo pove4e ot xari potar vapreki 4e ne sam 4ela knigite nqmam tarpenie da izleze vtoriq film
Takaaaa,Хари Потър не е филм,а е поредица от КНИГИ!Същото важи и за Здрач.Ако обсъждаме филмите-и двете са нечовешки бози.
На Хари сюжета не му е от най-оригиналните (момче тийн спасява света от злото),обаче Роулинг може да пише и го направи увлекателно.
В ХП има толкова повече герой,толкова врътки,толкова тайни,които се разкриват след няколко книги.
А Здрач какво има-тъпа хормонална пуберка и блещукащ вампир?Мнооооого оригинално
Не,Здрач няма да засенчи Хари Потър.Това,че всички тъпи малки кифли мислят,че е най-великата книга писана някога,не значи че е такава
Едит:Както казаха преди мен,ако ще четете фентъзи,нека да е баш фентъзи.Хари си е фентъзи,но както и Хрониките на Нарния,то е повече за деца.
Ако искате хубаво фентъзи (не казвам,че Хари е лошо,аз много си го обичам),четете Колелото на времето,Песен за огън и лед,Сага за войната на разломанещо на Толкин...
Здрач не е фентъзи,то е бозава любовна история,в която са добавени вампири ей така,защото авторката явно не може да измисли нещо по-оригинално
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
нямаш право на глас тогаваПървоначално написано от sanyflower7
![]()
Harry Potter e KlaSika Ne m0je Da BaDe IzmeSteNn...![]()
Филмите-може би,за Потър филмите са много бозави...
Книгите-никога
![]()
http://www.kafene.bg/index.php?p=article&aid=4864
аххахах някой сигурно си е направил та*ак![]()
![]()
Кой идиот го е написал беПървоначално написано от PurpleDream
![]()
.Ще му счупя главата
![]()
![]()
"Много приключения и опасности"?Първоначално написано от PurpleDream
По-скоро едно приключение и опасност на книга. Плюс 2D герои. И дразнеща главна героиня, която се чудиш защо не е умряла вече след третата книга. :P
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Ako аз пишех тая поредица,щеше да завърши така:
Едуард и Джейк осъзнават каква тъпа пача е Бела (убиват я и изпиват кръвчицата и,но това е по желание),теглят и една майна и отиват да пият по една бира
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire