.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 249

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: "Здрач" ще засенчи Хари Потър ?

ми как няма да го замести, като модата позволява... сега е модерно вампир, преди беше модерно магьосник... после с върколаци ше има филм, те ще са на мода, после ще излезе и един филм за гноми и орки, докато не стигнем до модата по ония микроби от рекламите на Доместос...

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    'cookie_master ' разкажи им играта
    То моята история е по - интересна от тази на 'Здрач' , аз го бях казала и преди ,този здрач показва колко задръстени тийнейджъри имаме , как се топят на любовни истории.Тези деца живеят в измислени светове и се надяват , че и на тях това ще им се случи.Живейте в реалноста.Хари Потър е невероятна фантастика , особенно , че е тийнейджърска , филма е направен с милиони повече усилия и ефекти от "Здрач' и е много по - хубав от него Няма да се лъжем я
    съгласна съм, че любовните романи правят лоша услуга на тези които ги четат... и по-скоро на тези които прекаленомного се вживяват... тва не значи, че всеки прочел "Здрач" чака да се появи нейният " Едуард или неговата " Бела"...

Живейте в реалноста.
    да... то от Хари Потър, къде по-реално .

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Хари Потър е епична поредица от книги с интересен сюжет(много интересен), нямаш търпение да стигнеш до края на едната книга и да почнеш другата. Геройте са тийнейджъри, правят познатите на тийнейджърите грешки, а в книгата има и поуки, важни за хората. Има и любовни истории, също хумор, и е написана в приятен за всички стил, за това я четат и млади, и възрастни, и са доволни. Има някой интересни теми и проблеми, засегнати в книгите. Също и става въпрос за магия, която много хора от любопитство или интерес харесват, и им е приятно да четат за това.
    Здрач е просто любовна сага, и няма толкова характеристики колкото Хари Потър, за да го измести.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на cookie_master
    'cookie_master ' разкажи им играта
    Ще им я разкажа , я Ще ми говорят те глупости

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Няма да го измести естесвено. Въпреки, че не харесвам Хари Потър в книгите (и филмите след това) има разказана история. Докато в Здрач всичко се изчерпва в първата книга. Или поне aз така смятам.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Стивън Кинг: Стефани Майерс не е никаква писателка
    "Основната разлика между Джо Роулинг и Майерс е, че първата е блестящ писател, докато втората само си мисли, че може да пише". Авторът на култовите "Мъртвата зона", "Зеленият път", "Мизъри", "Мъглата" и още много други изглежда изобщо не е впечатлен от славата на Майерс, първият роман от чиято поредица "Здрач" вече бе и филмиран.
    Не защитавам хари попър, но първите 2 филма бяха жестоки докато не се превърна в сериял за пари

Голям фен
    "Здрач" е много-по яко от Хари Потър някак си по-увлекателно и различно.Определено го засенчи.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    и двете са адските повърни...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от sun13
    "Здрач" е много-по яко от Хари Потър някак си по-увлекателно и различно.Определено го засенчи.
    Различно ли? Глупост. Хари Потър има оригинален и по-увлекателен сюжет, даже доста по-увлекателен. Ще го засенчи само в засенчените ви мозъци.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

КФО ?!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    КФО ?!
    Здрач никога и с нищо няма да засенчи Хари Потър, не знам дори защо изобщо се сравняват...Хари Потър е къде къде над Здрач...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Преди седмица когато бях на кино да гледам "хари потър и нечистокръвния принц" ми дадоха едно списание и там пишеше, че за Здрач са похарчени 37 мил. докато за хари потър 655 мил. правете си изводидите. При книгите е същото. Авторите няма смисъл да ги сравнавам - Роулинг се е доказала !!

спора свърши

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Преди седмица когато бях на кино да гледам "хари потър и нечистокръвния принц" ми дадоха едно списание и там пишеше, че за Здрач са похарчени 37 мил. докато за хари потър 655 мил. правете си изводидите. При книгите е същото. Авторите няма смисъл да ги сравнавам - Роулинг се е доказала !!

спора свърши
    И тия 655 млн едвам едвам са си ги избили

Мега фен Аватара на ameli
    никога! Хари Потър никога не може да бъде заместен от Здрач.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен
    i na men zdra4 mi xaresva mnogo pove4e ot xari potar vapreki 4e ne sam 4ela knigite nqmam tarpenie da izleze vtoriq film

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Takaaaa,Хари Потър не е филм,а е поредица от КНИГИ!Същото важи и за Здрач.Ако обсъждаме филмите-и двете са нечовешки бози.
    На Хари сюжета не му е от най-оригиналните (момче тийн спасява света от злото),обаче Роулинг може да пише и го направи увлекателно.
    В ХП има толкова повече герой,толкова врътки,толкова тайни,които се разкриват след няколко книги.
    А Здрач какво има-тъпа хормонална пуберка и блещукащ вампир?Мнооооого оригинално

Не,Здрач няма да засенчи Хари Потър.Това,че всички тъпи малки кифли мислят,че е най-великата книга писана някога,не значи че е такава

Едит:Както казаха преди мен,ако ще четете фентъзи,нека да е баш фентъзи.Хари си е фентъзи,но както и Хрониките на Нарния,то е повече за деца.
    Ако искате хубаво фентъзи (не казвам,че Хари е лошо,аз много си го обичам),четете Колелото на времето,Песен за огън и лед,Сага за войната на разломанещо на Толкин...
    Здрач не е фентъзи,то е бозава любовна история,в която са добавени вампири ей така,защото авторката явно не може да измисли нещо по-оригинално
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    i na men zdra4 mi xaresva mnogo pove4e ot xari potar vapreki 4e ne sam 4ela knigite nqmam tarpenie da izleze vtoriq film
    нямаш право на глас тогава

Град
    София
    Harry Potter e KlaSika Ne m0je Da BaDe IzmeSteNn...

Повече от фен
    Филмите-може би,за Потър филмите са много бозави...
    Книгите-никога

Град
    ....in the rain...
    http://www.kafene.bg/index.php?p=article&aid=4864

аххахах някой сигурно си е направил та*ак

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream

Кой идиот го е написал бе .Ще му счупя главата

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream

"Много приключения и опасности"? По-скоро едно приключение и опасност на книга. Плюс 2D герои. И дразнеща главна героиня, която се чудиш защо не е умряла вече след третата книга. :P
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ako аз пишех тая поредица,щеше да завърши така:
    Едуард и Джейк осъзнават каква тъпа пача е Бела (убиват я и изпиват кръвчицата и,но това е по желание ),теглят и една майна и отиват да пият по една бира
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ako аз пишех тая поредица,щеше да завърши така:
    Едуард и Джейк осъзнават каква тъпа пача е Бела (убиват я и изпиват кръвчицата и,но това е по желание ),теглят и една майна и отиват да пият по една бира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си