- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Здрач" ще засенчи Хари Потър ?
Хари Потър ми се струва по-детски.. (лично мое мнение не ме нападайте)Мисля, че Здрач определено е по-добър от Хари Потър. А книгите на Здарч направо са вълшебни, когато ги прочетох направо останах без дъх. Понякога дори си препрочтам някои моменти..
Чакам с нетърпение да излезе филма по втората книга, който според мен ще е по-добър от първия..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Ми Здрач е банално от всяка гледна точка..първо най-популярното момче да се влюби в новодошлата в училище дет е добра,срамежлива .. блаа...Книгата ми е изключително скучна,а филма става за губене на време![]()
За Хари Потър..първите два филма са най-хубави...а книгите са интересни...Роулинг е много [!] по-добрa от тая Стефани![]()
Ми то "Здрач" определено надмина "Хари Потър" ,но лично аз повече харесвам "Хари Потър",но съм чела и гледала "Здрач" и имах някъкво моментно увлечение по сагата,но ми писна.
Пп. НЕ съм харесвала Робърт Патисън...![]()
Като малка много харесвах "Хари Потър", всичките ги бях изчела, направо нямаше такава мания. Филмите са много бозави, първите може би бяха добри, оттам нататъка пълните простотии станаха. Дразня се, когато почнат да ми сравняват Роулинг с Толкин, тогава вече сериозно почвам да храня Хари Потър, но иначе нямам нищо против. Добре беше замислена историята, въпреки че по едно време започна да става машина за пари, чудеше се вече и тя кво да измисли, за да продължи да печели. Обаче в Туайлайт няма едно нещо, което да ме грабне, ама едно! По-голяма помия не бях срещала. Да, четох първата книга, гледах и филма. Книгата я четох на английски, написана е като за абсолютни ретарди, сигурно и дете в 5 клас, което учи английски ще я разбере. Езикът е абсолютно елементарен, не знам на авторката ли й е беден речника или какво, но ми стана скучно на петата страница, че пише толкова посредствено. Както и да е, продължих да чета, свърших я. Искаше ми се като се наложи да я храня, поне да знам за какво говоря, а да не плямпам без да знам. Продължавам да не осъзнавам кое е грабващото в книгата.. Може би невероятните любовни реплики, които главните герои си разменят, 'the lion fell in love with the lamb' или 'you're my own personal brand of heroin'? Просто репликите, които си разменят са изключителни, по-плоски изказвания не бях чувала..
Не искам да звуча като хейтър, но ме е яд, ядосвам се, че на 60-70% от поколението това им е представата за изключителна книга, 'коя ти е любимата книга' - о здрач определено, няма друга като нея, Едуард е страхотен просто. Егати и любовната история просто, да я изяде ли или да й стане гадже, апфф.. Не съм почитателка, но Потър отнася Едуард отвсякъде.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
о-о-о определено Здрач повече ми харесва наближава 20.11.2009 още околко 2 седмици и ще излезе 2ра част нямам тарпение![]()
![]()
![]()
Аз ли съм ти в сърцето...? За мен отдавна си изгубен! Извини ме за което...ти не можеш да бъдеш влюбен!!!
кога е станало това,че аз не съм разбрала?Първоначално написано от TrustNobody
и аз съм пропуснала явно![]()
вие чувате ли се,бе?
we are rockstars.
Още ли не сте го глътнали този дъвкан, предъвкан спор ?![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
тфа здрач никога неможе да се сравни с Хари бе пффф засенчил тръцки ... целия свят млади възрастни четяха Хари Потър ... а тука тоя здрач некфи 13 14 годишни зарибени ивече надминава Хари глупостии
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
всеки с вкуса си!
ти не можеш да говориш от името на целия свят...![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
абе тая тема няма ли да я заключат вече![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
и аз това се питам - КОГА?!Първоначално написано от cookie_master
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Всъщност:Първоначално написано от bathory
... Ето кога Здрач надмина Хари ПотърПървоначално написано от Wikipedia
[/quote]
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Стига се занимавахте с шитни! Потърчо, поне 3та -4та- 5та книга са гооооре-доолу добри, ако ги чете някой на 12-13-14 години.Тогава биват.
Колкото до Здрач, гледал съм филма и ако историята е такава и в книгите, то оня олигофрен с такова идиотско изражение заслужава Блейд да го изнасили с меча си.Оная пикла пък е супер проста.Явно цялата история се гради на това, как най-накрая оная успя да си изпроси праскане от лъскавия.Че американката е направила вампирите е*ахти гламавите същества, да се чудиш как са оцелели.
Колкото до Потър- това пък има брутално тъпия завършек. 7ма книга е напълно изсмукана от пръстите и пълна с някакви брутални измишльотини без никакъв смисъл.Деба дебилизма.Ако бях на Волдеморт- измагьосвам няколко кила Ц4 и им е*авам мамата на всичките пе'ераси.Ма и той е супер залухан "злодей".На бас, че е бил любовник на Дъмбълдор.
Сега- по-културно.Както се изразиха преди, тези "творби" са създадени с цел комерсиализация, ограбване на парите на тъпите тийнчета енд соу он.Или са създадени, само защото подобни блудкави бозички могат да бъдат преглътнати от откровено-тъпата американска публика.
Извод- четете Пратчет и шът дъ фък ъп!
(когато Майерс и Дж. К. Р. измислят ЦЯЛ СВЯТ с непрекъснато градиращи герои и сумата му навързани случки- тогава да ми се обадят.Един разказ на Пратчет е поне 1000 пъти по-стойностен от... нещо почти без смисъл.)
Пийс![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Респект !Първоначално написано от mitternacht
Пратчет е най-великия!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Здрач надминал Хари Потър.![]()
На мен много повече ми харесва Хари Потър, въпреки че не съм чела книгите от Здрач.
Обаче на Здрач на бас се хващам, че ще му мини манията. Както стана горе-долу с Хари Потър, но за мен Хари Потър още си остава хубав. Като изключим някои от филмите.![]()
След 10 години почти никой няма да се сеща за Здрач.
да бее никогаа ...
![]()
![]()
=]