.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 249
    Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от Manenkoto
    Здраче Новолунние ми хареса много повече.....
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на TrustNobody
    we are rockstars.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Това кога го сънувахте??????????
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Това кога го сънувахте??????????
    "You were deceived"

Град
    New York
    На мен лично Хари Потър много повече ми харесва. Здрач не ми харесва и понякога се чудя как може всички да харесват тази простотия.. Ноо все пак всеки с мнението си.
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Ами... Здрач сагата си е супер, само и единствено, ако си прочел книгите !!!! И анти Здрач глупостите обиждат сагата изключително некомпетенто, преди да са я прочели. Въпреки, че трябва да добавя, че света на филмите със сигурност не се върти около Здрач или Хари Потър!

Здрач-толкова банално нещо не очаквах,че ще го направят на филм.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Гледала съм Здрач и малко от Хари потър.. Здрач си е по-добър

Истината обаче е, че не ги харесвам и двата

Здрач,Хари Потър ... не съм фен на вампирските истории ,ала и двата филма са перфектни за бягане от реалността.Доста касови и скъпи ленти , особенно Потър.Естествено е за хора който не търсят гениални драми и криминални истории с велики сценарии и 1000 награди за кино .Ала други прекаляват просто, то голямо мразене ,голямо чудо..
    If You Love Someone ...just leave it....

Не съм фен нито на "Хари Потър", нито на "Здрач", но все пак мисля, че "Хари Потър" е по-успешната поредица. Критиците са го доказали.

не може да засенчи Хари Потър

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Възможно е Здрач да засенчи Хари Потър..И все пак Хари Потър ми харесва повече.
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Град
    million miles away (:
    Голяма фенка съм на "Здрач", така че реалистично погледнато всичко е възможно..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от 3motion
    Възможно е Здрач да засенчи Хари Потър..И все пак Хари Потър ми харесва повече.
    +1
    С едната разлика, че "Здрач" не ми харесва изобщо.

Любимият ви "Здрач" си е чиста подигравка с всичко, което до сега е писано и правено на филм за вампири. Къде сте чували за вампир ВЕГЕТАРИАНЕЦ или за вампир, които блести на слънце? Що за боза?! Лично аз съм чела и четирите книги от поредицата "Здрач" и ми харесаха до някаква степен, но филмите са меко казано ужасни!! Няма да говоря за актьорите, защото се вижда от всички, че са ужасни и не приличат на нито един от героите, които уж въплъщават..

Докато при "Хари Потър" до сега бях пропуснала да прочета книгите и в момента доста наваксвам, но наистина искам да кажа, че книгите и филмите "Хари Потър" са наистина завладяващи. Те могат както да те разсмеят, така и да те разплачат. Филмите много добре следват главите в книгите и са много, много добри. Актьорите при тях пък влизат наистина точно в ролите си. Любимият ви Роб Патинсън, или както там му се пише името, е просто ужасен като Едуард, но наистина ми хареса в ролята на Седрик в "Хари Потър и Огнения Бокал". Като цяло не е добър актьор. Просто не му се отдав.

Както и да е аз въобще не съм съгласна с това, че "Здрач" ще 'измести' "Хари Потър", защото "Хари Потър" са книги/филми, които са четени/гледани от толкова много деца и възрастни по света, че на "Здрач" ще им отнеме десетилетия да достигнат славата на Хари..
    Take my hand,
    throw it to the ground.
    Take my love,
    kick it till it dies.

Take my tears,
    throw them to the sea.
    Take my hand,
    pull me off the cliff

Цитирай Първоначално написано от LAxHurricane
    Любимият ви "Здрач" си е чиста подигравка с всичко, което до сега е писано и правено на филм за вампири. Къде сте чували за вампир ВЕГЕТАРИАНЕЦ или за вампир, които блести на слънце? Що за боза?! Лично аз съм чела и четирите книги от поредицата "Здрач" и ми харесаха до някаква степен, но филмите са меко казано ужасни!! Няма да говоря за актьорите, защото се вижда от всички, че са ужасни и не приличат на нито един от героите, които уж въплъщават..

Докато при "Хари Потър" до сега бях пропуснала да прочета книгите и в момента доста наваксвам, но наистина искам да кажа, че книгите и филмите "Хари Потър" са наистина завладяващи. Те могат както да те разсмеят, така и да те разплачат. Филмите много добре следват главите в книгите и са много, много добри. Актьорите при тях пък влизат наистина точно в ролите си. Любимият ви Роб Патинсън, или както там му се пише името, е просто ужасен като Едуард, но наистина ми хареса в ролята на Седрик в "Хари Потър и Огнения Бокал". Като цяло не е добър актьор. Просто не му се отдав.

Както и да е аз въобще не съм съгласна с това, че "Здрач" ще 'измести' "Хари Потър", защото "Хари Потър" са книги/филми, които са четени/гледани от толкова много деца и възрастни по света, че на "Здрач" ще им отнеме десетилетия да достигнат славата на Хари..
    Роб не бил добър актьор кви ги дрънкаш бе/ма тва ,че ти не го харесваш не значи ,че не е добър актьор!Роб си е много добър актьор и напълно си влиза в ролята!Не му се одавало на тебе май не ти се одава да пишеш свесни коментари!

истинските вампири УБИВАТ!!! Ако въобще съществуват ама тва е друга тема....но в крайна сметка ако бяхме прочели повече книги за вампири,а не блудкави тийн лайна, щеше да се види разликата.А Здрач е една книга, взаимствала от всички възможни интервюта с вампири,дракули,лестати, брам стокъри и други подобни.Че то кой може да пише Здрач и после да казва, че го е сънувал...ебаси смешното изказване....

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95

Роб не бил добър актьор кви ги дрънкаш бе/ма тва ,че ти не го харесваш не значи ,че не е добър актьор!Роб си е много добър актьор и напълно си влиза в ролята!Не му се одавало на тебе май не ти се одава да пишеш свесни коментари!
    Защо да не й се отдава? Това, че не ти харесва мнението й , не значи, че не може да пише свестни коментари.
    П.П: На теб не ти се отдава грамотното писане.
    П.П2: LAxHurricane е права.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95

Защо да не й се отдава? Това, че не ти харесва мнението й , не значи, че не може да пише свестни коментари.
    П.П: На теб не ти се отдава грамотното писане.
    П.П2: LAxHurricane е права.
    пфф..не искам да започвам да се заяждам но,тя казва,че не му се одавало това не е вярно според мен!Какво значи ,че не му се одава момчето си е изиграло ролята в филма супер добре!

Град
    in my weird world
    тая простотия я измислиха медиите...разбира се...
    само си тровите нервите за едното нищо...
    всеки с предпочитанията си, няма нужда от глупави спорове, чак ви се ядосвам....
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мнее.. не мисля, че Здрач е по-добрият филм спрямо Хари Потър.
    Определено Хари Потър е по-завладяващата поредица.

Оффф.... От мен да запомните: Най-трудно е да се спори с глупав човек (не искам да обиждам никой) !!!
    Поредицата Здрач е точно за такива като любителката на робчу... по горе, някакви дето само гледат кой актьор е по-готин...ужас! И като има вампири... и какво, голям работа!! Тва си страхотна занимавка за безмозъчни тинейджърки (това си е моето мнение) !!! Как може да го сравнявате с Хари Потър ?? Та, то няма нищо общо. Както някой по нагоре беше написал, критиците са казали... Здрач е много по повърхностна книга от Хари Потър, явно тези които смятат че говоря глупости не са разбрали книгата на Роулинг, че да обиждат така.

П.С.: Незная колко добър актьор е, ама къде намерихте красота в тоя олигофрен(неискам да обиждам фенките, просто казвам какво мисля)!!

П.С.: Извинявай, ама ти гледа един филм с робчу... и вече ти е любимец, а ??
    Не съм такава за каквато ме мислиш... но какво от това, нали съм си АЗ !!!
    SuM 41_WalkIng DiSaSteR =]

Цитирай Първоначално написано от JustRockGirl
    Оффф.... От мен да запомните: Най-трудно е да се спори с глупав човек (не искам да обиждам никой) !!!
    Поредицата Здрач е точно за такива като любителката на робчу... по горе, някакви дето само гледат кой актьор е по-готин...ужас! И като има вампири... и какво, голям работа!! Тва си страхотна занимавка за безмозъчни тинейджърки (това си е моето мнение) !!! Как може да го сравнявате с Хари Потър ?? Та, то няма нищо общо. Както някой по нагоре беше написал, критиците са казали... Здрач е много по повърхностна книга от Хари Потър, явно тези които смятат че говоря глупости не са разбрали книгата на Роулинг, че да обиждат така.

П.С.: Незная колко добър актьор е, ама къде намерихте красота в тоя олигофрен(неискам да обиждам фенките, просто казвам какво мисля)!!

П.С.: Извинявай, ама ти гледа един филм с робчу... и вече ти е любимец, а ??
    Сигурна съм ,че твоят коментар се отнася за мен така...първо имената на хора се пишат със ГЛАВНИ БУКВИ казвам го защото ти явно не знаеш,и не съм казала ,че Роб ми е любимец!!

Все тая какъв ти е, нали го харесваш... И да, зная че имената се пишат с главна буква, но не мисля че точно робчу... заслужава!
    Не съм такава за каквато ме мислиш... но какво от това, нали съм си АЗ !!!
    SuM 41_WalkIng DiSaSteR =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си