.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Бързо свършване...

На 19 години съм и още не съм правил секс, но роблема е че свършвам много бързо... на ръчна дали ще издържа и 1 минута незнам... а ако съм със жена ще съм 100 пъти по възбуден и тогава... дали ще издържа и няколко секунди... някой с подобен проблем ?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    нормално е пич
    всичко става със времето си,когато добиеш сексуален опит няма да е така

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    нормално е пич
    всичко става със времето си,когато добиеш сексуален опит няма да е така
    ем и аз не съм праил секс досега ама като мастурбирам ми траат г/д 10-15 минути да свърша
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Ми имам мн приятели дето са така...хаха.Едва ли е проблем...замисли се,че като шляпкаш някоя девойка не я юркаш на 200 оборота...доста по-бавно е,ама е и по-различно.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    аз знам,че момчето при първия път свършва много бързо ама след това почваш да успяваш да се владееш и да се контролираш и с трупането на опит няма да имаш такъв проблем.не се притеснявай

Град
    Valhalla
    1мин
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

pi4 i az si mislex sa6toto az sa6to na ra4na mn barzo svar6vam za sec oba4e s moita fr sam za okolo 15-20 tei kato sam ot skoro v zanaqta

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Пробвай да се разсеяш като мислиш за нещо друго и ша свършиш доста по-бавно.

Град
    Свищов
    с приятеля ми имахме подобен проблем.аз му бях първата и тои ми беше първия и беше гадно защото и двамата бяхме неопитни.първите 3 пъти свърши по време на любовната игра но после всичко се оправи.

горе главата

Re: Бързо свършване...

Цитирай Първоначално написано от Neet
    На 19 години съм и още не съм правил секс, но роблема е че свършвам много бързо... на ръчна дали ще издържа и 1 минута незнам... а ако съм със жена ще съм 100 пъти по възбуден и тогава... дали ще издържа и няколко секунди... някой с подобен проблем ?
    Няма страшно - когато си с жена е съвсем друго. Може даже да свършиш и преди да си започнал, но постепенно се трупа опит и се свиква. Освен това постепено партньорите се нагаждат един към друг.

когато си сам можеш перфектно да регулираш движенията си и да стискаш по предпочитание Когато си с жена е по-различно
    +това трябва да отделиш доста време за нейното удоволствие и това поне отчасти отнема от твоето

И аз така си мислих , но като си направих сефтето мина 40 мин Пък и ти не можеш да я ебеш с такива убороти както с ръката ... ти тряя си влака стрела

спокойно. с жена е по бавно няма да свършиш бързо.там освен теб тряя задоволяваш и нея няма да е лесно

Освен всичко казано да тук - дори и да свършиш първия път много бързо след малка пауза можеш да повториш и тогава е сигурно, че ще бъде много по-бавно свършването ти. Не се притеснявай. Ако можеш да се отпуснеш и да мисмиш само за момичето и как да я задоволиш по добре ще е най-лесно.

Опит му е майката.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си