- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Истината за света
НЕ! не разбра напълно текста....Стимул за да се усъвършенстваме и подбряваме,а не да мързелуваме и да си мислим че сме много силни,много умни и много красиви....то всъщност ако тръгнем да си мислем това че сме много умни,красиви и силни,всъщност сами ще се самозалъгваме
ако се мислиш за тъп, грозен и слаб... няма да тръгнеш да гониш мечтите си... идеята на целия този текст е да покаже на човека, че може всичко с достатъчно труд и усилия!
българските управници.... много лесно е да обвиняваш други...Ами то не е ли....нима Българските управници не са свини,нима Българското мислене е толкова хубаво че позволява свините да управляват и да лъжат безнаказано и дръзко годна след година след година.......нееееееееееееее ее ние сме красиви,умни и силни и всичко е красиво и живота е песен....
не ме разбирай грешно... и аз ги мразя... и аз ги ненавиждам... и знам какви мизерии правят... ЯД ме е, че сигурно Костов ще спечели идващите избори... щото той е най-проклетото нещо, което се е случвало на България...
АМА защо ние не можахме да спретнем 1 протест както хората.... ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАХМЕ ВСЪЩНОСТ?!?!!? излязохме с по 1 тирада и си мислехме, че ще оправим нещата..... Е НЕ СТАВА ТАКА...
стимула е че МОЖЕШ!... ако си мислиш, че не можеш... и пари да ти дават няма да пробваш с всички сили....напротив съществува -> мързела и ленноста,а лекарствто за това е стимулирането по един или друг начин.
A good warrior knows his physical and mental limitations, a great warrior will figure A WAY around them!Каза човекът за да си въобрази че може да победи глада с по голям глад....каза човекът който беше изяден от акула....каза човекът който си мискеше че ще може да диша в открития космос....
това, което описа са братвежи на болни мозъци
така е... но сега направи разлика между БОРБА и ВОЙНАБорбата като всяко друго нещо,ако е в умерени количества е полезна...
това е правилно... но малко излишноВсеки един избор предполага компромис,а когато един избор е по труден,компромисът също е по труден....така че усилие...като емоционално,психическо,мис ловно(да помислиш над избора) и понякога и физическо съпровождат избора!
Работата на ума е наложителна за да направиш правилен избор!
и това е правилно... но пак малко излишно...Разход на пари винаги има....дори да отидеш да зарадваш гаджето си трябва да даваш пари...всичко свързано с живота на човека е пари,защото живеем в монетарна система и друг изход няма.Аз съм огромен противник на монетарната система,но при положение че тя е свързана с религиозните ценности,просто на този етап от живота на човечеството няма начин да бъде премахната,но с времето всичко ще се промени....защото живота е един постоянен кръговрат!
виж... никога не съм разполагал с "безкраен" запас от пари... знам какво е да нямам пари и да не ми стигат... знам какво е в квартирата ми да има само 3 ябълки за следващите 3 дни(и трите ябълки свършиха още първата вечер)...
но има един много правилен израз - "Икономията е майка на мизерията"...
Знам колко пари правя... знам колко пари трябва да похарча, за да живея... знам колко пари ще ми останат след това...
но никога не съм икономисвал от качество... ако ще си взема нещо... ще бъде добро...
може и да нямам много пари... но се чувствам добре...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!