- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лелее...не бях виждала такова чудо!
Хахахаха и аз такаПървоначално написано от CryForMe
![]()
Мъже с разни фигурки там долу.... не знам, смешно е!
![]()
Хах ми браво на твоя фр,на мен пък ми се струва гаднно![]()
IskaM v IbizZza
ами едва ли ще ме изкефи..даже нз дали няма да му се изсмеяхубаво че с ее постарал амааа...ддз..за мен тва е губене на време и сърчице з амом4е
![]()
Ае стига сте се заяждали с тоя x3me спора нямаше да тръгне ако оная коза Mona_90 или квато е там не си беше отваряла плювалника..сама ходи да спами после се извинявапросто си е изразил мнението пък тая веднага му се нахвъли че разпалвал скандали пк всъщност тя самата ко прай...
![]()
Cruel Intentions
хахаха +1 за Зорито и ЕксемПървоначално написано от shokoto91
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Дам , и на мене така ми звучи ..Първоначално написано от sKa73r4o93
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Хаха колко си ми смешна само.Пък и виж по надоолу след това тове мнение ти го казаха ,че си смешна.А колкото до предложенията ми из форума ако ти кажа ,че твоя ТЪПКАЧ ми е отправял предложения няма да ми повярваш нали?Е за да се увериш накарай го да ти покаже изходящата история на лични съобщения и да видиш как ме засипва с комплименти.Сега чакам оправдания от сорта "Ами да той го направи само за да се гаври с тебе".Няма да повярваш и ако му видиш хорнологията в скаип с една потребителка от форума и мяо съседка.Как и се обеснява в любов и такива от сорта.Или пак с изивинението "Ама аз за гаврата.."Е това ли е товя пич дето зариябва други момичета а тук с еправи на бати сериозния.Първоначално написано от 3oPuTy
Пък и не ти си карам ,аз не съм никоя за да ти се карам,но сама си направи извода или не можеш без него ,че не може да си намериш друг дилър???
^^я я я виж ти
я пусни ти хронолигията че нещо ми се губят тия неща
я се осъзнай и не се опитвай да ме компроментираш шот май си без домашно
пусни ги тия неща като ги има да те видим
аа и да ти кажа как ми е ника във скайпа че по лесно да напишеш хронологията
full_blunt
ама пиши по бързо тая хронология че тряя си лягам нямам цяла нощ да те чакам да го измислиш![]()
Имаш на лично съобщения със скрийншоти от сайта.Ако държиш толкоз много ще ги постна и тука пред любимата ти !!!Не съм казала нищо за скаип!Първоначално написано от x3eme
Не ми допада идеята
Reality is wrong,dreams are for real.
^^не аз почнах нали
като не искаш спам спри да се заяждаш със всеки който видиш че е писал в темата а и ти казах нещо за тая снимка дет ми прати
поствай и прави квото искаш и ми се махни от главата
Нещо се поизнерви ама забравих сигурно си бил дрогиран като си ми пращал съобщенията ...Намери ли си другите?Първоначално написано от x3eme
![]()
Нямам нищо против фр. ми да си прави интимни пречески - даже мн ми харесва - само да не е сърчице , защото много ще се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извън темата : Спрете са спамите и да се карате![]()
Нее...
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ами не ми звучи нито зле, нито хубаво.![]()
Човек като си няма друга работа може и рисунка някаква да направи. Мъжки боди арт.
аз пък имам татуировка тамедно паяче с мрежичка
Simple Plan FOREVER
Nestea
Сред дечицата в Холивуд това е доста модерно или щом видят косъмчета мама веднага ги води на подстригване защо им е не знам.Тъпа работа да се гаврят с гениталийте ти.
Йога и мъдрост
ще ги изчакам да ми пораснат ще ги изправям с пресата и ще го правя емо![]()
![]()
![]()
Стига със спама![]()
Na men sy6to ne mi haresva!Първоначално написано от anonimnaa
Edna liniika da, ama 4ak pri4eskI! Vie momi4etata kosite ne moje da opravite, a ste trygnali tam dolu . . . :P
Първоначално написано от ScionOfStorm
emi de da znam li4ni predpo4itaniq zvu4i sladko ama ne i za moito gadje bih obrusnala dokato spi ako mi se poqvi sus surce nad huq![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!