.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CryForMe
    абе честно казано ако ми се появи със сърчице баш, трудно ше се сдържа да не се изсмея
    Хахахаха и аз така Мъже с разни фигурки там долу.... не знам, смешно е!

Хах ми браво на твоя фр,на мен пък ми се струва гаднно
    IskaM v IbizZza

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами едва ли ще ме изкефи..даже нз дали няма да му се изсмея хубаво че с ее постарал амааа...ддз..за мен тва е губене на време и сърчице з амом4е

Ае стига сте се заяждали с тоя x3me спора нямаше да тръгне ако оная коза Mona_90 или квато е там не си беше отваряла плювалника..сама ходи да спами после се извинява просто си е изразил мнението пък тая веднага му се нахвъли че разпалвал скандали пк всъщност тя самата ко прай...

Cruel Intentions

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    абе смешна им е рабоата на зориту и ексем, но както и да е тяхно си е нека си се кефят наистина в началото ексем ме кефеше ама с времето си показва рогата не е нищо повече от надувка, която търси внимание по форумите, но все тая, а зориту му е като някакъв планетен спътник, който от време на време цъфва около него

По темата - пак ще кажа.. не, че е гейско, но аз съм от тези, които си предпочитата момчето напълно естествено, без гелове, епилация и скубане на вежди
    хахаха +1 за Зорито и Ексем
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Тва звучи гейско.Сърце майна...
    +1...
    Дам , и на мене така ми звучи ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от Misha91
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Да ..супер звучи еротично!А не мога да разбера само x3eme какво лошо има в сърчицето или да кажеш нещо за да може да се заядеш с момичето и по тоя начин да разпалиш караница!!!???
    Лошото в сърчицето е,че е прическа подходяща за МОМИЧЕТА и е твърде ГЕЙСКО за момче (освен ако момчето не е фешън де )

И по темата:По принцип не ми харесва,когато момчето,с което съм има косми там,нооо бих го преживяла стига да не е лентичка,сърчице,звездичка или нещо друго,което подхожда на МОМИЧЕТАТА!!!
    А на тебе не мога да разбера ,кой ти дава право да определяш и конкретизираш,кое е гейско и кое не?Ако момиче си го направи това с твоите разсъждения значи ще е лесбийско.Но да сетих се,ти трябва да зщитиш тъпкача си x3eme за да не му падне фасона.Точно заради това е провокирано изказването ти.И не мога д аразбера какво лошо има в гейовете и лесбийките.Те не са виновни,природа е това бе хора.И защо всичко пошло се срванява с тях?!
    Абе ти можеш ли да четеш или говориш на изуст?!
    Казах,че е ПРЕКАЛЕНО ЖЕНСТВЕНО,а не че е лесбийско!!!Това,че на теб не ти оттърват моите коментари си е лично твой проблем Аз (а и като гледам повечето,които са писали по темата) мисля,че е гейско ... Ти като мислиш,че е мъжествено кажи на приятеля си да си направи ...
    Що се отнася до лекцията ти за гейовете и лесбийките ... Не се опитвай да ми се скараш,защото нито имам нещо против тях,нито нищо!!!Най-вече след като познавам гей и двойка лесбийки ... Окей?!Капиш?! (и прочие ...)
    А отностно изказването ти,че x3eme ми е "тъпкача" (бахти тая дума я използвах в 7-8 клас последно ) - е мен поне ме "тъпче" едно момче и не пускам предложения на тоя и оня из форума
    Хаха колко си ми смешна само.Пък и виж по надоолу след това тове мнение ти го казаха ,че си смешна.А колкото до предложенията ми из форума ако ти кажа ,че твоя ТЪПКАЧ ми е отправял предложения няма да ми повярваш нали?Е за да се увериш накарай го да ти покаже изходящата история на лични съобщения и да видиш как ме засипва с комплименти.Сега чакам оправдания от сорта "Ами да той го направи само за да се гаври с тебе".Няма да повярваш и ако му видиш хорнологията в скаип с една потребителка от форума и мяо съседка.Как и се обеснява в любов и такива от сорта.Или пак с изивинението "Ама аз за гаврата.."Е това ли е товя пич дето зариябва други момичета а тук с еправи на бати сериозния.
    Пък и не ти си карам ,аз не съм никоя за да ти се карам,но сама си направи извода или не можеш без него ,че не може да си намериш друг дилър???

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^^я я я виж ти
    я пусни ти хронолигията че нещо ми се губят тия неща
    я се осъзнай и не се опитвай да ме компроментираш шот май си без домашно
    пусни ги тия неща като ги има да те видим

Град
    аа и да ти кажа как ми е ника във скайпа че по лесно да напишеш хронологията
    full_blunt
    ама пиши по бързо тая хронология че тряя си лягам нямам цяла нощ да те чакам да го измислиш

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    аа и да ти кажа как ми е ника във скайпа че по лесно да напишеш хронологията
    full_blunt
    ама пиши по бързо тая хронология че тряя си лягам нямам цяла нощ да те чакам да го измислиш
    Имаш на лично съобщения със скрийншоти от сайта.Ако държиш толкоз много ще ги постна и тука пред любимата ти !!!Не съм казала нищо за скаип!

Град
    Саламанка,Испания
    Не ми допада идеята
    Reality is wrong,dreams are for real.

И стига сме спамили вече темата!!!

Град
    ^^не аз почнах нали
    като не искаш спам спри да се заяждаш със всеки който видиш че е писал в темата а и ти казах нещо за тая снимка дет ми прати
    поствай и прави квото искаш и ми се махни от главата

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^не аз почнах нали
    като не искаш спам спри да се заяждаш със всеки който видиш че е писал в темата а и ти казах нещо за тая снимка дет ми прати
    поствай и прави квото искаш и ми се махни от главата
    Нещо се поизнерви ама забравих сигурно си бил дрогиран като си ми пращал съобщенията ...Намери ли си другите?

Нямам нищо против фр. ми да си прави интимни пречески - даже мн ми харесва - само да не е сърчице , защото много ще се

Извън темата : Спрете са спамите и да се карате

Нее ...

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Супер фен
    Ами не ми звучи нито зле, нито хубаво.

Човек като си няма друга работа може и рисунка някаква да направи. Мъжки боди арт.

аз пък имам татуировка там едно паяче с мрежичка
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Сред дечицата в Холивуд това е доста модерно или щом видят косъмчета мама веднага ги води на подстригване защо им е не знам.Тъпа работа да се гаврят с гениталийте ти.
    Йога и мъдрост

ще ги изчакам да ми пораснат ще ги изправям с пресата и ще го правя емо

hottie
    Guest
    Стига със спама

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    Не ми допада идеята за фигурки там долу.
    Na men sy6to ne mi haresva! Edna liniika da, ama 4ak pri4eskI! Vie momi4etata kosite ne moje da opravite, a ste trygnali tam dolu . . . :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

emi de da znam li4ni predpo4itaniq zvu4i sladko ama ne i za moito gadje bih obrusnala dokato spi ako mi se poqvi sus surce nad huq
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Ботевград
    Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от des1t000
    Цитирай Първоначално написано от DeadpooL

Правила за публикуване