- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към МОМИЧЕТАТА. Какво мислите ... ?
МОМИЧЕТА искам да ви питам какво мислите за следната ситуация и как бихте реагирали на нея.
Аз съм момче и тъкмо направих 18, а имам приятелка която е на 16 навършени - кара 17. До сега никога не сме си говорили да правим секс или нещо от тоя род, но много се обичаме с нея.Мисля си да и спомена за това и да и кажа че не й давам зор и тя сама да прецени кога иска и да ми каже.
Та въпроса ми е към вас момичета. Как бихте реагирали ако сте на нейно място?![]()
Мисля,че е добре да си поговорите за това.
Тя би се зарадвала да знае,че нямаш нищо против да я изчакаш
Разговорите са най-важното нещо в една връзка.
Според мен така тя ще бъде по-спокойна![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
кажи й кво мислиш и тя ще прецени дали е готова или не. Говори с нея. Аз на нейно място ще се радвам, че не нахалстваш с исканията си, а говорим преди да правим нещо.
Успехчитааа![]()
Bsi4k0 zAn04вА i sBъР|_|_|вА s t3б
у}|{asH0 mHor0 t3 o5i4aM
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Поговори с нея.![]()
I know I should stop believing ... !
Мда, наистина поговорете![]()
И наблегни на това, че не я притискаш и ще я изчакаш, докато се почувства готова![]()
nicolepcd
Те не могат да мислят,
намерил си кой да питаш![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от LovelyGirl
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
az sa6to sam na 16 i mislq 4e tova e nai pravilnoПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Абе човек на 18 години си станал...
би трябвало да знаеш , какво трябва да правиш..![]()
![]()
ee da ama pitam za suvet. Momi4e kak bi reagiralo v podobna situaciq.
i mersi za izkazanite mneniq![]()
ми поговорете, но има и значение от колко време сте заедно, дали тя е девствена и т.н., уточни се малко повече, но мисля че ако наистина се обичате толкова трябва да и намекнеш по някакъв начин, деликатно и обясни че ще я чакаш колкото е необходимо и т.н.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
А не знам аз, отиди в "Секс" там ги разбират повече нещата![]()
Mislq che mnogo dobre shte postupish.Kolkoto poveche q prepirash tolkova poveche shte q otbluskvash.Mislq che ako q obichash naistina shte pochakash dokato tq e gotova,puk i ne e obezatelno da prishporvate neshtata.Hayde uspeh![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
няма нищо лошо да си говорите по тази тема,пък доколко тя е готова,това вече не го знам.Най-добре ще е когато прояви желание и тя чак тогава да го направите.
Руса кукличка
Братле,момче съм,но имам дарбата да си представям дадена ситуация от различни гледни точки.Мани ебавката,ма верно ще е хубаво да си поговорите.Пък и в крайна сметка те разбирам...аз 1 време като имах гадже и имахме хубава връзка на моменти ама грам не ми се ЛЮБЕШЕ,щото мн я обичах и исках просто да си говорим и да правим нещо заедно,ма имаше и моменти в които направо ми идваше да и скъсам дрехите на бара и да я лижа...ХАХАХАХА,ама всичко си опира до връзката ви.Ако тя го иска,ще го усетиш,ама е хубаво да поговрите.Аре скъпи...успех!
Първоначално написано от bommba
Според мен е най-добре да изчакаш тогава,когато имате възможност(примерно сте на купон или у вас,или в тях)и докато я целуваш да я питаш ИСКАШ ЛИ ДА ПРОДЪЛЖИМ и ако отговора е отрицателен да и обясниш,че не е проблем и ще я чакаш докато е готова.Мисля че е по-добре отколкото да започнеш просто някакъв разговор който сам по себе си говори че искаш секс.
съгласна.Първоначално написано от LovelyGirl
++++Първоначално написано от Punisherrr
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от elsy
.Първоначално написано от LovelyGirl
Хубаво е да умееете да говорите за тези неща. Чрез говоренето, споделянето на притеснения, страхове или каквото и да било друго.. се сближавате още повече.Така израствате във връзката си. А и е едно добро начало и я предразполагаш на темата 'секс'.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Aко не разбира от намеци я напий и действай.. е добре ще кажа, че се шегувах преди да ме флеймнете.
Послушай някое от горните мнения.
The Spark
Първо от колко време сте заедно ? Защото и това има значениеа иначе както и казаха другите поговори с нея ,но ако тя се дърпа или нещо от този род остави я ,когато се почуства готова ,тя ще ти каже
![]()
Зависи от кога сте заедно? От цялата история разбрах, че е девствена, а може и да не е![]()
Намекни й за това и виж как ще реагира.
Някак ми е странно, че не сте си говорили на тази тема.![]()