- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако сте невидими
Ухуу.. първо ми дойде на ум да шпионирам (и съответно фрасна) един момък ;д Но така би направило старото ми Аз.. така чеее най-вероятно ще обера някой магазин за шоколади, колкото мога повече да взема за запаси (тежко е да си пристрастен :д)
Madness is genius.
Ще плаша хората като в някой страшен филм![]()
*Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.*
6tqh da vlqza 5-6 bani na nqkolko 4oveka da gi vidq goli i 6tqh da si zamina zadovolen ot gledkata!![]()
Ne mi trqbwa da sledq horata kvo govorqt za men, za6toto az i taka znam. Vse ,,hubavi'' ne6ta , a nadqvam se na tezi koito da dyrja da govorqt naistina hubavi dumi4ki!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Хахах, и аз, и аз!Първоначално написано от ANTIHUMAN
А ако плюс невидимостта мога да си позволя и да правя някои неща... супер много своеволия ще правя : D
То няма да е якият ми бивш, няма да е звездичката ми... юхууу, изнасилвания без край.
А като се замисля още по-задълбочено... ще проуча някои хора, които по някакъв повод са ми интересни, ще разбера някои неща, които ме вълнуват и т.н.
100% възползване.
Обаче тва е невъзможно, така че.. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз могаПървоначално написано от jghgh
Raise your fist!
Бих влязла в ролята на сериен убиец и щях да избия една стабилна бройка хора!(Това ако някой ме ядоса, докато се правя на пич, защото съм невидима)
Иначе...ще тормозя познати![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
То много лесно така - невидим си и дай да трепем хора. То не е лесно да си сериен убиец в наше време.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
Grumpy old madman
Аз ще избивам не хора, а изроди!Първоначално написано от Canis_Dirus
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Като за начало, бих излезнал от филма, че може да съществувам като невидим. Съветват същото и теб.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Бих отишла на место, на които по принцип не мога или не мога да си позволя. Разбира се зависи колко време имам
Бих се качила в самолет до Индия. Бих отишла при Бон Джоуви да видя какво прави. Бих посетила Лувъра нощем, когато няма никой. Абе много неща искам да видя !
А па избивай ги сега. Какъв е проблема? С много акъл, много четене и много внимание към детайла няма да те хванат.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
Grumpy old madman
на никой не би му пукало...нали не те виждатПървоначално написано от Raybeez
![]()
бих правил простотии...
Е, става въпрос за определено време, не завинаги...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
За какво по дяволите трябва да се хвалиш и някой трябва да знае че си невидим ?
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Джани Родари имаше един разказ за един Тонино, който станал невидим. Като дете много го харесвах. "Невидимият Тонино" май се казваше.
Grumpy old madman
Книжка отпечата на хартия си беше...
Grumpy old madman
http://www.prikazki.com/t.php?p=37&P...e3ffc10a981f0c
тука някаква съкратена версия
Grumpy old madman
Е да, иначе и на мен би ми омръзнало.Първоначално написано от Swinkenhoffer
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Приказки по телефона са убер яки!!!![]()
Аз съм събрала много книжки с приказки бду, може да си менкаме!!!
Иии... издирвам Приказки от улица Берьоз, че моето издание го зарязах у един познат и не си го видях вече, а са просто уникални!!!
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
А ушевия?!Ще го оставиш да си търка носа с радиостанцията..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Не, аз ги четях, имаше и няколко плочи от батко останали също и тях слушах :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!