.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

ощетени откъм оценки

Смятате ли, че е имало моменти в които сте били ощетявани откъм оценки, когато сте сметнали, че е нередно да ви се пише по ниска оценка на пук на знанията ви
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Супер фен Аватара на iPurple
    Imam nqkolko ocenki koito smqtam, 4e ne otgovarqt na znaniqta mi. Toest - podcenili sa me. Y4itelkite imat dosta kompleksi. Whatever.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

доста вярно, особено сега когато съм в седми клас и ми предстои да кандидатствам
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Да, в много случаи. Ама то в нашето даскало е нормално, оценяват по симпатия, пък аз не се подмазвам на никой и не съм от любимците на много учители. Иначе ми е все 200 каква оценка ще пише някоя пенсия с изместена центровка, или незадоволена пачавра
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    доста вярно, особено сега когато съм в седми клас и ми предстои да кандидатствам
    I az sum po s16tiq na4in..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Не ми се е случвало...обикновенно обработвам податливите учители да ми пишат по-висока оценка...въпреки че незнам за толкова

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    в момента съм тая по френски трябваше да ми пише 6 при условие,че аз имах повече шестици от единствената 6-ца в класа
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Абе не знам...
    Например за този срок класната ми каза, че ще имам 6 по нейния предмет. След два дена ми каза, че съм за 5.. После ме изпита и каза, че от това зависи оценката ми... И накрая каза, че ми пише 5,50 (тоест 6) и тази половинка е от нея...
    а иди я разбери..при положение, че аз съм една от най-добрите по нейния предмет
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Oshtetena-v nikakuv sluchai,daje obratnoto,mnogo sum dovolna..

Голям фен
    Определено съм се чувствала така и то повече от веднъж. От друга страна , понякога съм била привилегирована. Така е навсякъде, няма 100 %-ова справедливост никъде. Рано или късно обаче всичко си идва на мястото.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Писа ми петица, защото не съм знаела само едно нещо... както и да е, не е за оценката, ще я оправя, но просто е гадно... ;/

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да,класната ми,която ми преподава по немски го прави тва доста често на писмени изпитвания...И оня педерас по математика!

Хаха.А аз ще погледна нещата от другата страна.Майка ми е учителка и ще ви разкажа нещо.
    Когато вие се приберете, си правите пачангата, в това число и аз.Държите се, в това число и аз, като пълните кретени в училище,после пискате.Ми вие ако се хванете да търпите някви избийколци така пред вас, или да проверявате контролни и да се чудите, как може да има такъв прост народ.Като се поставите на тяхно място ше усетите.А камоли, че гъзовете ви на 1 место не могат да стоят, камо ли да стърчите и да се обеснявате на малките, да се опитате да ги научите, а онзи да ти се качва на главата.Помислите си, преди да викате оня гей,оня такъв, трети онакъв.

^ Tova koeto kaza se otnasq powe4e za mom4etata.. Az naprimer nikoga ne bih ubidila u4itel(kakuvto i da e), nito kre6tq i tn v 4as.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    Аз като бях в седми клас ни пишеха ужасните оценки.Според мен това си беше, за да ни задържат и след това в у-щето.Каква наглост.

Сега съм бясна.Оценката ми си е моя, но не за това съм бясна. Вчера изпитраха момиче от класа ми, което не е влизала в час от 1-2 месеца, никога няма домашни и никога нищичко не носи.Вчера също.И взе речника на момичето до нея, с която са приятелки и естествено онази знаеше думите от речника си. Изрецитира ги на тази , която изпитваха и тя получи 5 за срока Адското оценяване по симпатия...
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Гледам да не мрънкам много, защото по един предмет може да са ме ощетили, по друг да са ме надценили, та така.
    Ако направя равносметка на пърния срок-не съм доволна от оценката ми по Английски /5-ца/, но какво да се прави...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на mynichka
    Ами да чувствала съм се така- примерно по български език ..още в 8 клас като влязох в това училище не ме хареса нещо и ми пише всеки път 4..а знам за много повече! Отначалото учех отивам пиша много ..и тя 4, след това отивам нищо незнам ..пиша простотии и тя пак 4 ..имам чувството, че никога не ми чете нещата..ами като види името и ми пише оценката
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

имах 3, 4 и 5 и ми писа 3
    дърта курва....

О мен доста са ме ощетявали дори и този срок ама кво можем да напрайм ние учениците .А най - интересното ми е, когато накрая питат ИМА ЛИ НЯКОЙ ОЩЕТЕН и като им кажеш да те се правят, че не чуват. Те чуват само това, което искат.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    О мен доса са ме ущетявали дори и този срок ама кво можем да напрайм ние учениците .
    Като за начало се научи, че ощетявам се пише с "о".
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    О мен доса са ме ущетявали дори и този срок ама кво можем да напрайм ние учениците .
    Като за начало се научи, че ощетявам се пише с "о".
    опс наистина между другото имам и друга правописна грешка

Госпожата ми български ме шокира в понеделник. Аз си мисля, че ще имам 6 или 5 на изпитването, оная ми праска 4 Когато изпитва едно друго момиче го видя, че чете от анализите и се скара, след това не беше научила текста и на нея 4 Но даа това и се върна през носа за един друг предмет - с три петици и една шестица и госпожата се колебае дали да е 6

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И аз съм ощетена по физика за срока.Писа ми 4 вярно,че физиката не ми е в кръвта-не ми е,ама изкара едни съученички да ги изпитва за 5, а те дори и формулите не знаеха,нищо не знаеха и им писа 5.А на мене 4 при положение,че понякога и задачите за 6 съм решавала........
    Да направи Вълчев един сайт,в който ние учениците можем да пускаме оплаквания към учителите.Кво ше кажете???
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    И аз съм ощетена по физика за срока.Писа ми 4 вярно,че физиката не ми е в кръвта-не ми е,ама изкара едни съученички да ги изпитва за 5, а те дори и формулите не знаеха,нищо не знаеха и им писа 5.А на мене 4 при положение,че понякога и задачите за 6 съм решавала........
    Да направи Вълчев един сайт,в който ние учениците можем да пускаме оплаквания към учителите.Кво ше кажете???
    Напълно съм съгласна с това за сайта

Хахахаха на Вълчев му е през оная работа дали ще се оплакват учениците от учителите си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си