- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Купих си пяна за коса и каква се оказа тя.. xD
ХЕИ
може би е дефектна или стара. По-добре си купи нова!
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
Темата си продължава обаче.![]()
MemoRieS @,
моята е 3-та степен. Така де,беше.Вече я няма.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
разваленнааа ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хорааа това е гел пияна .. те са течни попринцип и са доста по качествени от обикновените ..![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Добре бе,хубаво,ако наистина има такива "пяни" за коса,как се слага това нещо?Отначало,като щях за 1-ви път да я ползвам и тръгнах да си сипвам в ръката,онова чудо се разтече.Пробвах да пръсна на някой кичур и после само да оформям,ама то онова тече ли,течее.Беше изключително рядко.Лееше се буквално,като вода.![]()
Понеже досега не съм използвала пяна за коса..и ще ви попитам само дали може да се решиш след като си слагаш пяна без да ти се развали обема и освен това..ъмм..докато не се изкъпеш ли ще ти е обемна косата..знам ,че не е по тематано все пак нали става въпрос за пяна за коса и ,ако може да попитам? ;xx
Хора,извинете аз не съм много запозната и заради туй ви питам:какво е предназначението на пяната за коса,какви видове има и коя марка е най-хубава и не на последно място-вреди ли на косата?
ami da vrediПървоначално написано от yozii
i vseki za razli4no moje da q izpolzva az q izpolzvam da si na4ypvam kosata i + tova ima gotin obem s neq ima razli4ni marki Taft.Loreal,Nivea,Intense i dr ,no az dnes probvax dr varqnt sas jelatin si mie6 kosata i q sy6e6 ma4kaiki q ednovremenno trqbva nqkoi da ti pomogne da q sy6i6 i ti q ma4ka6 prez tova vreme i stava po su6tiq na4in 4ypliva i obemna ta moje i po qko da se kaje ,4 ee i + tova ne e vredno dori podhranva mislq 4e![]()
пяната се ползва за обем ..Първоначално написано от yozii
^
Отиди при тая от която си я купила и и поискай нова - а ако е за 2-3 лв не се чуди защо е такава макар че не ми се вярва щом дига штолкова шум да е от магазина за левче![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Според мене са ти дали празна пяна![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
i az popadnax na takava ama moita be6e ot avon.boklyk i polovina.se edno plynka be6e edno te4no leko na beli balon4eta
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
По вероятно е самата пяна да е изхабена, а не да се стара.
ъмм..нямам много опит с пяните..за тфа ш' ви питам дали като е течна тряа да я мятам..демек да е развалена..и колко горе-долу се използва една пяна..смисъл като срок за годност..щото на мойта на вела флекс нещо нз къде пише
апф не се учудвам сякви боклуци има .то може да пише ,че е годна до 2011 ама кой ти дава гаранция ?! НИКОЙ ! еми на измамници![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Хах,не сес чуди нищо и нямаИма много пяни който са си течни .Мен фризьорката ми ме предупреди да не се изненадвам ако е течна,нищо и няма просто е такава
![]()
само аз ли ненавиждам пяната ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Пуснато на: Пон Яну 26
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Амии незнам тези течни ли какви са как се ползват..но аз ти препоръчвам на "WELLA" и се казва : "Wellaflex"Много съм доволна..тя е 3 степен и ти я препоръчвам![]()
Аз имах гел-пяна, която беше течна. Виж дали и твойта не е гел...
темата е приключена![]()