- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Днешните " Пълнолетни "
http://dupeta.net/search_resultsp.ph...eto_tedi&p=onn
ааа до колкото си спомням опреквахте 14-16 , че се били разсъбличали ... Чесно казано не съм очаквала това от една 18 годишна ... а щом вече е пълнолетна значи , че е възрастна ... еми благодаря много обаче незнам каква майка ще станe тая .. Какво по-хубаво приятелите на детето ти да бият чикии на снимките ти ... или пък по-малкия ти брат ... .Нямам думиии
аз не мисля че това дупе е изобщо нейно и можеш и на 50 години да си и пак да разсъждаваш лапешки.възрастта и умствения багаж не винаги имат нещо общо.колкото до темата не виждам защо е в раздел секс
тоя г*з не е нейн ... в нета е пълно с такива аватари
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Първоначално написано от beachy_bunny
Пълнолетен не значи , че си възрастен , а , че си достатъчно зрял да поемаш отговорност за действията си ! А относно снимката и темата ... тя си преценява . . . Не , че нещо ама щом и харесва да си слага такива снимки , по-добре е от " Знам достатъчно за секса ама съм на 13 и с моят приятел , който е на 15 го направихме без презерватив и сега се чудя бременна ли съм ? " ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ?
Както каза някой преди мен - нейна си работаМен дупето ме кефи, аи какво толкова като има снимка на дупе, но и го няма лицето?! Кой ще разбере коя е?! А дали това изобщо е нейното дупе?! Нямате ли си живот та все се възмущавате от навиците и разбиранията на другите?! Всеки има свой живот и сам избира как да го живее!
хм .. ти май не видя другите снимки ...Първоначално написано от shokoto91
според мен това е един от случаите,в които този профил е всъщност на авторката на темата и тя просто иска повече хора да се вържат,че е тя и да привлече малко внимание макар че не си признава,че тоя фалшив профил е неин пффффффф дано някой да ме е разбрал хаха
Първоначално написано от beachy_bunny
явно... но няма значение... теб какво те бъркат нейните снимки? Щом си ги е сложила в нета явно е решила, че иска да са там и какво от това? Пак ще попитам - ти нямаш ли си живот да го живееш, а нея я съдиш как живее нейния?! Тя пък сега ако пусне тема с твоя снимка и напише "Най-скучни човек на света"?! (примерно от няйна гледна точка е така) Ти какво? Всеки си има начин на живот и най-на края трябва да се научите да сте малко по-толерантни и че с една тема няма да промените нещата!![]()
ми аз мисля,че темата е за заключване ,но все пак модераторите решават.май дадахме предостатъчно отговори
xax ами съжалевам много обаче да те всетна ...Първоначално написано от SiSsKkAa
1-во .. обръщат ми достатъчно внимание ... и не е нужно да се регвам във някакви долнопробни сайтове в който да си показвам задника ...
2-ро не съм от тия " днешни курвенца" имам си пред кой да си показвам дупето такаче ... повече няма да коментирам ...
Но въпроса е там , че всяка втова тема има " деца на 13 правят секс " еми Пълнолетна си пуска голите снимки в нета![]()
![]()
Пак ще те попитам - тебе какво те бърка?
Във вибокс има момиче на 13 омъжено с второ дете?! Теб какво те бърка?! И чесно казано не е първото, но теб какво те бърка? Да на 13 правят секс и нямат обща култура, но теб какво те бърка? Единственото нещо, което можеш да направиш е да им отговориш смислено на темите, а не да пускаш нови, още по-безсмислени от техните!
Наистина според мен, всеки си има право на избор не че много разбирам амаа на момичето си му харесва т'ва да си качи дупето некаде ии го прави . . . колкото и не редно да ни изглежда на Нас![]()
ххх представи си бърка ме това , че всеки 2-ри пълнолетен в тоя форум упреква 13-14 ... , правели това секс ... на по 13 години ... ами айде първо да видят връсниците си какво правят ... и тогава да коментират ... и 100 % съм сигурна , че ако сега се разровя из темите ти все ще намеря някоя в която и ти си правил гаф ... такаче на прави опити да се заяждаш ...Първоначално написано от shokoto91
1во съм момиче и да правила съм гафове, но теб това не те бърка? И вместо да ми отговорят смилено на гафа пишеха такива като тебе реплики от сорта на "поредната тема"! Но това си е моя работа, както и това си е нейна и теб не те бърка не го ли схвана? А и защо заговори изобщо за гафове като те нямат нищо общо тук и всеки би могъл да направи гаф независино какъв опит има и колко е богата сексуалната му култура!
първо по нормално е пълнолетната да си слага голи снимки в нет-а отколкото децана 13 години да правят секс и второ щом този сайт не е "достоен" за теб и е "долнопробен" защо пишеш изобщо
пречи ли ти нещо момичетоПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
може би нямаш тяло като нейното тва не е повод. всеки се снима както си иска!
Първоначално написано от shokoto91
![]()
![]()
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
(тая не е лоша)
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Тази тема е напълно безсмислена.
Всеки има право да си прави каквото си поиска.
Друг е въпроса дали е морално или не , дали снимката е нейна или не и т.н....![]()
![]()
просто не виждам смисъл да се коментира
![]()
КЛЮЧ !!!
Айде , Айде как щяла да стане майка.. Ти сигурно си някаква глезла, където е толкова зависима от родителите си и на 17 години и 11 месеца си още с вечерен час... Извинявай много ама ако те пуснат сега след 18, 19 година ще станеш пълна кошница..Абсолютно всички са такива разхайтени
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
+1Първоначално написано от ubuntu
Как беше Алфа Ромео е PASSIONE нали \/