Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
Цитирай Първоначално написано от shokoto91
Пак ще те попитам - тебе какво те бърка?

Във вибокс има момиче на 13 омъжено с второ дете?! Теб какво те бърка?! И чесно казано не е първото, но теб какво те бърка? Да на 13 правят секс и нямат обща култура, но теб какво те бърка? Единственото нещо, което можеш да направиш е да им отговориш смислено на темите, а не да пускаш нови, още по-безсмислени от техните!
ххх представи си бърка ме това , че всеки 2-ри пълнолетен в тоя форум упреква 13-14 ... , правели това секс ... на по 13 години ... ами айде първо да видят връсниците си какво правят ... и тогава да коментират ... и 100 % съм сигурна , че ако сега се разровя из темите ти все ще намеря някоя в която и ти си правил гаф ... такаче на прави опити да се заяждаш ...

Ми да упрекват ги, защото е смешно на 13 да си на тази вълна, та ти още се развиваш и умствено и физически, а пък си показваш прелестите. Прието, че на 18 вече носиш отговорност за себе си и не си смешен когато си показваш тялото, когато правиш секс, когато се натискаш в някоя уличка, дори и в псувните. Е тва е разликата. Като станеш на 18 няма да ни пука какво си и няма и да ни интересува какво правиш. Ама на 13 като тръбиш, че си спала с половината квартал на пример ти ставаш магнит за хорските усти.