- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво казват вашите за прическите
хаха питам щот ... на мен майками нищо не ми казва .... а баща ми ми вика тука че съм се правил на педал и т.н![]()
баща ми ме ебава че съм кат мутра... а мама казва че е готина
Ми баща ми: мен не ме интересуват такива работи
Майка ми: среши се малко, че плашиш хорататва кат съм си по у нас, щот там съм с шнола и 2 фиби, а за навънка вържи я малко де или добре ти е
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Майка:Само си гориш косата!*мрънка*
Баща ми:Абе аз не разбирам от такива неща/Прекрасна е,хайде да тръгваме *препира ме нещо...*
Брат ми:Да,да,добре е...Малко стърчи тук ама не пречи *втурвам се към огледалото*![]()
Никой нищо не ми каэва.Харесват ме.
Не ми се ъркат в това как да иэглеждам,каква да ми е косата,как да се обличам и т.н.
[size=7][b][u]fosse cos
Moйта също ми мрънка , че си горя косата , ама шанс.
Баща ми не живее с нас и не съм го виждала от дооооста време.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
И моите мрънкат че я горя...амаНо пък откакто се направих руси кичури...казват че съм много хубава
![]()
![]()
сега се опитвам да ги накарам да ми позволят да се направя цялата руса..
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз попринцип нямам кой знае какви прическиОБОЖАВАМ косата ми да си пада свободно по раменете..ех ех.. но нашите пак не са доволни
![]()
много ми била дълга косата, трбвало да я връзвам (на конска опашка), да съм си направила бретон...бля бля..
нашите никога не са били доволни от косата ми..а тя е МОЯТА гордост..тцтц
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
нямат нищо против преста ми за коса или червено - русия ми бритон нито лака с който се пръскам всяка сутрин за да ми седи по хубаво натопирана косата ... мисля че живея в рая+ тфа абс всичките ми прически преди да ги направя съм казала на майка ми и тя се е съгласила
![]()
Ми майка ми само ми казва като си направя някаква прическа, че ми седяло хубаво или обратното.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
През повечето време си я правя топирана и майка ми само ми говори:
-Кой сега ми кажи ходи като теб?Свали си обема или няма да те вода на родителската с мен!(от последния път когато имахме родителска)
Баща ми:
-![]()
![]()
![]()
Хахаха
Баба ми:
(нищо не казва,което е още по притеснително
)
Ми тия така наречени Емо прически са си доста гейски де.
Никой нищо не ми казва, само от време на време да се среша и да не я изправям, което вече не правя...
Само хубави неща, пък!:Д
Но пък за брат ми тръгва кодовото "Иисус", притеснява ме чак:Д
Единственото нещо, което майка ми казва е "само не я подстригвай". Не че имам намерение де, ще трябва с години да я чакам пак да достигне такава дължина...Първоначално написано от Jumbie483
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мама не ме харесва като си я изправя,но това се случва 2-3 пъти в годината.И на мен не ми харесва мн мн.
Харесвам си косата чуплива![]()
Майка ми все ми казва да не горя(с пресата)иначе ми харесва косата
Баща ми нищо не казва щото все е на работа в чужбина и му видя очите 1-2пъти в годината обикновенно по Коледа и лятото
Брат ми и той не казва нищо или ако ми каже е "среши се преди да излезнем и си направи нещо косата"![]()
Мама и тате казват"Абе какво ни занимаваш с глупости?!"![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ами аз попринцип обичам да си правя косата с обем.Знаете - изправена,после на вафлички после топирване и после лак и кво ли не още.Баща ми с обем не ме харесва,къдрава не ме харесва
Единственото което му харесва на косата ми е,че е руса.Нищо друго.
А майка ми винаги ми казва различноОнзи ден разбрах,че ибрат ми не ме харесва с обем.
Ама кво да направа - и аз ги обичам.
![]()
![]()
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Никой - нищо =D Когато бях мъничка имах ужасно дълга и красива коса и все не можех да я среша. Сутрин, преди да тръгна за училище, се случваше мама да стане и да поиска да ме разреше... Тогава започваха нечовешки скандали - "Кристиянооо, тъз твойта коса въобще не я решеш, утре ще те подстрига нула номер"...Това, естествено, така и не се случи - и тя обичаше косата ми. Сега вече не е толкова дълга, нито пък особено красива, но освен със сешоар, рядко я горя с нещо друго... Мама непрекъснато ми дава разни съвети за маски за коса, в които никога не се всулшвам. Но майка ми е готин човек, отворен за нестандартни неща и не би ми правила някакви по-остри забележки. А с баща ми не живея вече 10-а година, но помня, че много обичах той да ми реше косата, защото п
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
майка ми преди не спираше да ми мрънка че така както била косата ми не ми отивало...постригах се леко,промених прическата-СПРЯ![]()
![]()
сега мрънка за черния молив който ако ще да се гръмне нема махна ....
иначе аз мн се харесвам с права коса(иначе съм кат гръмнал бойлер
) аа забраих да кажа че майка ми и за тфа мрънка-АБЕ ТАКА КОСАТА ТИ Е КАТ СЛАМА
НЕ Я ИЗПРАВЯЙ СЯКА СЕДМИЦА ...
![]()
![]()
![]()
се таа ми е кфо мисли нали аз си хода така...кфо я бърка..
мн мраза да ми се кара за нещо мое а го праи почти постоянно
Харесват я,но ми мрънкат да не я изправям,че ще я изгоря,че ще остана без коса... и тате от време на време ме заплашва че ще ми изхвърли пресата.![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.