.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Закъснява ми с 5 дни

Имам приятел от 6 месеца и преди около 30 дни правихме секц за първи път!Сичко беше нормално,не се е празнил в мен..но сега ми закаснава вече с около 5 дни..имам някакво кафяво течение,нормално ли е..страх ме е да кажа на майка си..и не знам какво да правя!!!

т.7 от Правилата на форума
    krem4et0

Преглътни си страха и й кажи, ако ли не отивай сама на гинеколог. Не ща да те плаша и да давам предположения, ама не е добре. Не ми става ясно от поста само на прекъснатия полов акт ли разчитате като защита. И да не е свършил в теб вероятност винаги има. Вземи си един тест за бременност за твое успокоение и го направи. Минало е доста време и на 100% ще е точен. Действай!
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Град
    Свищов
    Скъпа не искам да те плаша но това кафеникаво течение означава че си бременна.сперматозоида те е оплодил и се появява тожа течение.поразрови се и google и ще намериш нещо,но почти съм сигурна че си бременна.спешно вземи мерки.

Град
    Свищов
    а извиняваи ти на колко си години?

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    значи понякога след първия път се променя менструацията,ама не към кафяво течение,а просто може да ти дойде малко по-рано или по-късно.
    и все пак незнам защо си мисля,но мисля,че е възможно това да й е месечния цикъл просто да й е такъж първия път,но все пак аз не съм гинеколог хубаво е да отидеш да си споделиш проблема(макар,че не се знае проблем ли е)

jenichka това зацапване се получава на 7-я ден след зачеването,а не след месец

Зацапване при имплантацията (вгнездяването)

Кървенето при имплантацията (вгнездяването) на оплодената яйцеклетка е най-ранно проявяващия се симптом за бременност. Около осем дни след зачеването ембрионът се имплантира в маточната стена. При някои жени се получава леко ръждиво зацапване, както и лека тъпа болка ниско в коремната област.
    Други възможни обяснения: Действителна менструация, промяна на менструацията, прием на някои лекарства, инфекция, прокървяване в резултат от протриване при полов акт и други причини.

взела съм информацията от zachatie.org

Не си бременна. Най- вероятно е PAP II, пий повече витамини А и Е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

чакай чакай varnen4e как можеш така спокойно да кажеш,че е pap,че и 2.това неможе да се докаже без цитонамазка и изобщо това значи раничка на шийката,която не прокървява примерно след 1 месец след секса,а веднага след половия акт.не ми се вярва да е това

Казах, че най- вероятно е това, защото е най- често срещано като проблем.
    Цитонамазка определено е нужна, за да се докаже, но какво пречи, ако толкова се притеснява да си купи витамини А и Е и да пие, за да види дали ще ѝ мине.
    В крайна сметка е кофти да я плашите, след като едва ли е толкова сериозно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

и ти смяташ ,че като и кажеш,че е пап2 няма да я изплашиш ли?не е чак толкова срещано,а и едва ли се получава от първия път на момиче.тяне го е правила много пъти,че толкова да е имало механично търкане от което да се получи раничката.Според мен това е месечния й цикъл просто месеца след първия път е възможно да има някакви изменения и после всичко ще се нормализира

Не е необходимо да го е правила много пъти, за да се получи. И колкото и да не ти се вярва е доста често срещано, но не всеки път има симптоми. Не ми се спори... въпрос на мнение. Аз мисля, че е възможно да е това. Може да е липса на витамини, хормонален дисбаланс и тн..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

достатъчно знам за раничката на шийката в момента аз имам такова нещо.И все пак аз продължавам да твърдя,че това и е просто месечния цикъл и все пак да отиде да гинеколог

И аз съм имала доста проблеми и не веднъж съм ходила на гинеколог, затова реших, че най- вероятно е това.
    Не казвам, че може и да е друго.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

нека да не я плашим с некомпетентни мнения нека да си отиде на гинеколог и дай боже всичко да е наред

Град
    Свищов
    Няма смисъл да се спори.Нека момичето отиде на гинеколог.Ж краина сметка не сме лекари и не можем да и поставяме диагнози,Така само я объркваме.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    нека да не я плашим с некомпетентни мнения нека да си отиде на гинеколог и дай боже всичко да е наред

испревари ме

Да, съгласих се. :P

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

emi znachi naprawila sam si 2 testa i dwata bqxa otricatelni..ne znam kakwo da prawq strah me e ad kaja na mama..i techenieto ne e tochno kafqwo e po swetlo nqkakto..ama bie na kafqwo.. sled nqkolko dni shte si naprawq pak test...i ako otnowo e otricatelen se pak shte ida na genekolog..no towa mi beshe parwiqt pat..ne znam kakwo da mislia weche poburkwam se..i pak i tozi mesec bqx tejko bolna i pih antibiotici..a wuzmojno li e prosto tozi mesec da mi teche kafqwo i dr da se normalizira..imam i leki bolki v korema sashtoo..az sm na 17 godini i 6 meseca

всичко е възможно бе момиче ние неможем да ти кажем какво ти има оставяй ги тея тестове щом сиправила и отиди на гинеколог няма какво да му мислиш.а според мен имаш болките в корема щото просто ти е дошло.айде стига си се чудила ми като ти свърши ходи на гинеколог

oh da se nadqwame..ama ne mi e tolkowa silno techenieto kakto kogato si mi teche kraf..towa me pretesnqwa meen...

ми нали ти казах мен след първия ми път също не ми беше много нормален цикъла щом толков се притесняваш единственото решение е лекар никой от тук неможе с точност да ти каже какво ти има

Град
    Свищов
    ааааааааа,ама това ти е парвия пат!!!Ми защо се притесняваш тогава?Нормално е да имаш течение.И аз имах след парвия път.Извинете ме за невежеството,не съм прочела правилно темата

да ама тя го има 1 месец след половия акт я кажи кога за последно ти дойде преди това течение което в момента го имаш?към авторката?

znachi towa techenie go imam ot tri dni..prosto se pretesnqwam da e cvetna bremenost..no i dwata testa biaha otricatelni..a da towa mi e parwiqt pat..prawili sme go tochno na 1 qnuari tazi godina..

a minaliq pat mi swarshi na 28 dekemwri i nie na 1 qnuari swarshixme rabotata..toi ne e swarshil v mene obedena sam..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си