.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    аве точно съвпада ся ти е цикъла не си ли го следиш ко се притесняваш тва ти е месечния цикъл като не е свършил в тебе ко си набиваш филми.казах ти ако толкова много се притесняваш отиди на гинеколог

ohh shte otida na genekolog..da se nadiawame che sichko shte e nared che naprawo shte se samoubiq

споко не се настройвай негативно без да знаеш изобщо дали има нещо

oh nzm ujasno sm pretesnena..a tozi test kt sm si go prawila pokazwa li ako imam cwetna bremenost..

доколкото аз знам показват всякаква бременност ама ти знаеш ли колко са малко случаите на цветна бременност на фона на всички бременни стига глупости много ме съмнява да е цветна бременност

ohh nadqwam se che ne e nishto..sh ida na genekolog tazi sedmica..znachi da ne ochakwam kraf tozi mesec..

е нали сега кървиш колко кръв искаш пък ти

e da to ne e kraf ..a nqkfo po swetlo ot kafqwo .. ne znam..:{{{

Град
    Свищов
    Цветната бременност се появява при жени които са били ве4е бременни.не жинаги но ж поже4ето случаи. те4ението не е кафеникаво а е сверло розово и болезнено.така че изклю4и този вариант!!!

абе ти май много филми си набиваш ай престани тва си ти е цикъла,който даже си идва много навреме мене ми идва от 7 години сигурно и никога не ми е еднакъв цвят кво толкова си се шашнала.ако е наистина толкос странен цвета казахме ти..лекар е решението ние неможем да ти кажем какво ти е

Супер фен
    Нормално е след първия път да ти закъснее. Не се притеснявай щом не е свършвал в теб.

Маце, никаква бременност. Не си пълни главата с Глупости, ами като ти свърши върви на лекар - за успокоение.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Re: Закъснява ми с 5 дни

Цитирай Първоначално написано от b1b4y
    Имам приятел от 6 месеца и преди около 30 дни правихме секц за първи път!Сичко беше нормално,не се е празнил в мен..но сега ми закаснава вече с около 5 дни..имам някакво кафяво течение,нормално ли е..страх ме е да кажа на майка си..и не знам какво да правя!!!
    ВИКАЙ НЕВОЛЯТА!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

така дошло ти е на 28 декември днес сме 27 януари къде го видя това 5 дневно закъснение?

Град
    Wonderland
    Нищо ти няма,може и да ти закъснее и с повече,може да те пропусне и пак да не си бременна,ако толкова се тревожиш си направи тест.Няма смисъл да казваш на майка си ,е вече ако имаш положителен тест,чак тогава може да споделиш,ама без да знаеш какво става....

Град
    Велико Търново
    може и да е от цикъла.(аз мисля ,че е от това)
    но най-добре си иди на гинеколог!
    Руса кукличка

i dwata mi testa sa otricatelni shte widim da si naprawq pak sled niaklko dni..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от jenichka
    Скъпа не искам да те плаша но това кафеникаво течение означава че си бременна.сперматозоида те е оплодил и се появява тожа течение.поразрови се и google и ще намериш нещо,но почти съм сигурна че си бременна.спешно вземи мерки.
    Омг това за сефте го чувам.Мен почти винаги преди цикъла ми е едно такова кафеникаво течение.
    Вземи си направи тест.Ако е отрицалтелен и не ти дойде още ден направи си втори тест.Ако и той е отрицателен ако вече говориш с майка си за секс сподели с нея и отиде на гинеколог, ако не отиди сама. Успех!

naprawila sam si 2 testa i dwata biaha otricatelni..ama sm reshila shte otida na bolnica sled nqkolko dni..da se nadqwame che niama nishto seriozno

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Търсете количка и легълце. И трябва да решите къде ще е детската стая
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от b1b4y
    naprawila sam si 2 testa i dwata biaha otricatelni..ama sm reshila shte otida na bolnica sled nqkolko dni..da se nadqwame che niama nishto seriozno
    На мене ми е закъснявало и с 20,паника от всякъде,ама тестовете щом са отрицателни трябва да се довериш на тях.Спокойно!

abe shte si naprawq skoro oshte edin..za wseki slyuchei che ida i na bolnica

Какво толкова плашите момиче?... спокойно мила не си бременна след като сте го правили преди 1 месец и той не е свършвал в теб няма страшно.. нормално е след като ти е било за първи път да ти дойде по-рано от датата,на която по принцип ти идва или малко по-късно,също така и притеснението е фактор,които може да доведе до закъсняване на месечния цикъл.. успокой се и ще видиш как всичко ще си дойде на мястото.. а колкото до това кафяво течение,за което каза..ако си била девствена е от разкъсването на химена (девствената ципа) .. но е добре да се консултираш и с лекар! .. при мен беше същото и нямах проблеми надявам се и ти също да нямаш успех!

всичко е наред можеш да отидеш на гонеколог и без майка ти да разбира - искай талон от личната или си приготви 10лв за преглед

da biah dewstwena beshe mi za parwi pat..i zatowa znam li niakak se pretesnqwam sled kato nqma kraf..
    se pak blagodarq na sichki za mneniqta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си