- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми с 5 дни
аве точно съвпада ся ти е цикъла не си ли го следиш ко се притесняваш тва ти е месечния цикъл като не е свършил в тебе ко си набиваш филми.казах ти ако толкова много се притесняваш отиди на гинеколог
ohh shte otida na genekolog..da se nadiawame che sichko shte e nared che naprawo shte se samoubiq
споко не се настройвай негативно без да знаеш изобщо дали има нещо
oh nzm ujasno sm pretesnena..a tozi test kt sm si go prawila pokazwa li ako imam cwetna bremenost..![]()
![]()
![]()
доколкото аз знам показват всякаква бременност ама ти знаеш ли колко са малко случаите на цветна бременност на фона на всички бременни стига глупости много ме съмнява да е цветна бременност
ohh nadqwam se che ne e nishto..sh ida na genekolog tazi sedmica..znachi da ne ochakwam kraf tozi mesec..
e da to ne e kraf ..a nqkfo po swetlo ot kafqwo .. ne znam..:{{{
Цветната бременност се появява при жени които са били ве4е бременни.не жинаги но ж поже4ето случаи. те4ението не е кафеникаво а е сверло розово и болезнено.така че изклю4и този вариант!!!
абе ти май много филми си набиваш ай престани тва си ти е цикъла,който даже си идва много навреме мене ми идва от 7 години сигурно и никога не ми е еднакъв цвят кво толкова си се шашнала.ако е наистина толкос странен цвета казахме ти..лекар е решението ние неможем да ти кажем какво ти е
Нормално е след първия път да ти закъснее. Не се притеснявай щом не е свършвал в теб.![]()
Маце, никаква бременност. Не си пълни главата с Глупости, ами като ти свърши върви на лекар - за успокоение.
така дошло ти е на 28 декември днес сме 27 януари къде го видя това 5 дневно закъснение?
Нищо ти няма,може и да ти закъснее и с повече,може да те пропусне и пак да не си бременна,ако толкова се тревожиш си направи тест.Няма смисъл да казваш на майка си ,е вече ако имаш положителен тест,чак тогава може да споделиш,ама без да знаеш какво става....
може и да е от цикъла.(аз мисля ,че е от това)
но най-добре си иди на гинеколог!
Руса кукличка
i dwata mi testa sa otricatelnishte widim da si naprawq pak sled niaklko dni..
Омг това за сефте го чувам.Мен почти винаги преди цикъла ми е едно такова кафеникаво течение.Първоначално написано от jenichka
Вземи си направи тест.Ако е отрицалтелен и не ти дойде още ден направи си втори тест.Ако и той е отрицателен ако вече говориш с майка си за секс сподели с нея и отиде на гинеколог, ако не отиди сама. Успех!
naprawila sam si 2 testa i dwata biaha otricatelni..ama sm reshila shte otida na bolnica sled nqkolko dni..da se nadqwame che niama nishto seriozno
Търсете количка и легълце. И трябва да решите къде ще е детската стая![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
На мене ми е закъснявало и с 20,паника от всякъде,ама тестовете щом са отрицателни трябва да се довериш на тях.Спокойно!Първоначално написано от b1b4y
abe shte si naprawq skoro oshte edin..za wseki slyuchei che ida i na bolnica
Какво толкова плашите момиче?... спокойно мила не си бременна след като сте го правили преди 1 месец и той не е свършвал в теб няма страшно.. нормално е след като ти е било за първи път да ти дойде по-рано от датата,на която по принцип ти идва или малко по-късно,също така и притеснението е фактор,които може да доведе до закъсняване на месечния цикъл.. успокой се и ще видиш как всичко ще си дойде на мястото.. а колкото до това кафяво течение,за което каза..ако си била девствена е от разкъсването на химена (девствената ципа) .. но е добре да се консултираш и с лекар! .. при мен беше същото и нямах проблеминадявам се и ти също да нямаш
успех!
всичко е наредможеш да отидеш на гонеколог и без майка ти да разбира - искай талон от личната или си приготви 10лв за преглед
![]()
da biah dewstwenabeshe mi za parwi pat..i zatowa znam li niakak se pretesnqwam sled kato nqma kraf..
se pak blagodarq na sichki za mneniqta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()