- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В коя кола е най-удобно да се прави секс?
Спортни двувратки.!Това му е майката, щото са вътре по-широки и е мн удобно на предната седалка, пък и те са също доста по-широки( разбира се пак зависи от самата кола). На мен лично ми харесваше в Honda Civic най-много
Не съм пробвала в кола, затова не мога да кажа, но съм чувала, че е неудобно.. но тази тема ми се струва, че е просто опит на авторката да изглежда интересна с хвалбите си, че е правила секс в кола...
П.С. Аплодисментиии![]()
в каруца![]()
![]()
ОМФГ за пореден път![]()
![]()
в трабант комби естесвено
![]()
![]()
ами да по темата в камион
ако няма камион зле
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
ДЖИП! ГОЛЯМ, НОВ и с хубав собственик![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Say It Right
забрави и пернишка регистрацияПървоначално написано от BaiToq
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Супер отвратително е в кола, блях...
B M W /не че съм пробвал/
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
или на капака на голф или в тойота тундра![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Първоначално написано от Serendipitys
не са те ебали в седмица кучко
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Каруца ... Хем широко, хем меко![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
В всеки автомобил е удобно... Само да знаеш как да го правиш... Пробвал сам в различни автомобили (който съм имал) но за момента автомобила в който най-много ми хареса е Skoda SuperB 2009 ... Такъв дизайн, такъв комфорт няма друг автомобил ... Пробвал съм и в VW Phaeton - Там грешка също няма.. Клас Лимузина.. НЕВЕРОЯТЕН СЕКС се прави...
това да те наебе някой в кола лично за мен е много унизително за момичето(ела тука да те прасна че няма къде) за мен е смотано и не съм го правила
Е ти направо уби рибата... Ела тука да те прасна че няма къде...Първоначално написано от mahoni
Как може да го кажеш!!! Тва че селяните с "известна за всички" марка автомобили са диваци и просто неможе тактично да я попита, дали би го направила в кола ... И е от сорта на " Ма Ей я бързо влизаи в колата и да та почвам" !!!! Стига така сте слагали всички мъже под общ знаменател... Тва е същото като ние да сложим всички жени под общ знаменател ?!?! Всяка от вас е с строга индивидуалност ...
както и ние...
както е казано от по умни хора от мен Всички жени са курви с изключение на майка ми, но да не забравяме че и тя е жена....
няма значение как ще ти го кажат.Курвите по магистралата ги праскат в коли и камионилично мнение
Трабант комби с климатик.
Джип . ;]
Епа у Камаз отзад на коша![]()
![]()
![]()
mom4eto po-skoro iska6e da se pohvali otkolkoto da pita koq e udobnaza men e reno
Във всяка една.Чука ли ти се ,всичко друго е компромис!
ПЕРНИШКИ ГОЛФ 3.
I never eat a pig cuz a pig is a cop