Ми начи без математика са следните (но са мн тегави за момичета)
1-во Право - Там изпита е от 1+3 модул от българския език (без математиката),но и ти трябва оценка и от изпит по история,трябва да се явиш и на български и на история,за да можеш да кандиидатсваш право
2-ро журналистика там ти трябва 1+3 модул бг,но ти трябват и писмен и устен по журналистика
Ако питаш мене най-добре е да го научиш тоя 2-ри модул по математика,така ще можеш с оценката от 3-те части да кандидатсваш и за направление Икономика и за направление Финанси и за Социология и за Администрацията
Има една книжка ЕПИ в/у първа и втора част от изпита (половината е матекаматика половината е бг) купи си я,изреши поне 2-пати задачите от там,ако не знаеш как преди всеки тест има теория,потърси или някой приятел да помогне или няколко частни урока и ще се справиш. Отделно има ЕПИ (книжка) в/у 3-та част от българския език с примерни тестове и т.н.т
Без тях ще ти е трудно снабди се по най-бързия начин с тях ,за да добиеш представа какво точно се иска
Щом не си от София предполагам че ще искаш общежития?
Там ти трябва висока оценка,за да те класират,ако не ще трябва под наем или освем ако нямаш някой роднина тука
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!