- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е според вас?
Та значи според вас възможно ли е момиче, което прави за първи път секс, и например след няколко часа да прави секс отново? Водим спор със един приятел и според него е невъзможно защото момичето като се отвори, ставало като рана и поне 1 седмица не трябвало да се прави секс ??? Вие какво мислите по въпроса ?
Everything happens for a reason..
1.Защо да не може?!? И как пък е изчислил една седмица ?
2.Не всички момичета ги боли или имат кръв първия път ! Мен например не ме е боляло,нямаше кръв и не съм имала никакви рани !
естествено, че можеТи да не мислиш, че тя получава кръвоизливи
И изобщо няма рана
Ти знаеш ли какво е ципата?
Аз не казвам, че става рана.Споделям какъв беше спора и просто искам да чуя мнението на други не само неговото и на приятелите ми.
Everything happens for a reason..
Дай линк на приятеля ти към темата!
И ДА МОЖЕ !!!!!
аз мисля ,че по принцип май не е много хубаво като те отворят да правиш отново секс след 2-3 часа.Чак пък една седмица не може би 2-3 дена![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
za6ivash i produljavash![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ми да,може.
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
ъм според мен е до момичето...не при всички е еднакво...
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
...GLUPOSTI !mEN priemrno nito me e bolqlo ni kryv e teklo!nqma niakkyv problem...eststveno pak si zaviisi ot momicheto,no kato cqlo...
Тя тая рана дето я имат им седи отворена до края на живота! Възможно е след 1 час да прави пак!
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от Boyd
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Може да си прави секс и 20 минути след първия акт,само че може да е леко болезнено за нея.Ама чак па рани...кървищавсичко е относително
![]()
Ами даже и по добре в началото по на често защото иначе химена зараства и треа пак![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
аз ли нещо не сам наясно или как така зараства ???Първоначално написано от natedog
![]()
Бях чела някъде,че наистина ставало рана и трябва да се чака поне 1 седмица.Но като се възбудиш малко трудно ще чакаш да мине седмица.
Кви рани, кви 5 лв![]()
![]()
![]()
Да, има при някои момиче първият път кръв и болка, ама не и рани
Възможно е, разбира се, момичето да прави секс след няколко часа/дни![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от woo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе "woo" ТОВА БЕШЕ ИРОНИЯ !
Естествено че не зараства
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
мен още 3-4 полови акта след първия ми тече кръв и ме болеше така че аз лично не бих издържала два пъти един след друг ...
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Може обаче ще има голяма болка според мен, и затова тря да се изчака 2-3 дена да мине
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!