.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Губене на ефекта на противозачатъчните...

Използвам противозачатъчни.Точно за това го правя и без презерватив.Но напоследък от доста места дочувам, че от странични неща може да се загуби ефекта им ??? От други хапчета, от алкохол, от цигари, ако хапчетата стоят на влага и т.н.Ама това сериозно ли ?Аз сега да не взема да забременя бе ....... Та въпроса ми е наистина ли е така?И от какво деиствителност им се губи ефекта, за да знам какво да не правя или правя.Много поздрави и благодарности

Град
    Wonderland
    Никога не може да бъдеш 100% сигурна,чувала съм за момичета ,които са забременели и по време на употреба на противозачатъчни,е това се случва много рядко,но все пак,всичко е възможно.

Ъм като не си сигурна в тях защо не ползваш презерватив ?

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Защото нали за това са противозачатъчни - да те предпазват от бременност.Пък и аз ги използвам от доста време и наскоро четох някаде.Добре знаех за цигарите примерно, но за други лекарства и това къде стоели на каква температура За това просто питам дали наистина е така или е лъжа и измама.

най-добре използвай и презерватив и противозачатъчни
    БлЯя..БлЯ...

Единственото логично обяснения за губене на ефекта им е, ако пропуснеш взимане или не спазваш инструкциите за съхранение на опаковката.. за всичко друго трябва да попиташ лекар

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от vikito1994

Това е глупав съвет, ако ще ползва презерватив, няма смисъл да пие противозачатъчни и само да си трови организма, при положение, че няма да извлече ефекта от тях...
    Аз знам, че ефектът на противозачатъчните се намалява при прием на антибиотици, това за влагата не го бях чувала...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Горна Оряховица
    Прочети внимателно листовката - там пише доста полезни неща (въпреки, че щом ги пиеш от доста време, би трябвало вече да си я прочела). А ефекта им, доколкото знам, се губи ако пропуснеш хапче, ако повръщаш или ти е разстроен стомаха... За това съм чувала, ама алкохол, цигари Не ми се струва логично - толкова много пушачки има, ако на всичките не им действат противозачатъчни, какъв е смисъла?

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    не ползвам противозачатъчни и немога да дам точен отговор ,но АЗ си мисля,че презервативите са по сигурното средство,поне ако стане гафа веднага разбираш по него а не без да знаеш да тии цъфне новината за бебе.аз лично предпочитам презервативи

hottie
    Guest
    Ефектът намалява с някои антибиотици. Иначе няма проблем, пък и е нормално да не ги държиш на много влажно място, както всички отстанали лекарсва Алкохолът и цигатите не оказват влияние на силата на противозачатъчните.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Офф , това е ужасно , сега пък хапчетата не са сигурни .. Ем добре ако искам да го правя без презерватив , как да се предпазвам бе , да го *** шибана работа Тук във форума има едно момиче , което е бременно сега въпреки че е пила противозачатъчни. Аз се отчаях ...

Най-добре питай гинеколога си.Той ще ти каже всичко точно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ефектът им се намалява ако се пропусне таблетка,при повръщане и разстройство на стомаха.В листовката всичко е описано подробно.

Защо не опиташ с диафрагма?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    диафрагмата не се препоръчва при нераждали жени

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ефектът намалява с някои антибиотици. Иначе няма проблем, пък и е нормално да не ги държиш на много влажно място, както всички отстанали лекарсва Алкохолът и цигатите не оказват влияние на силата на противозачатъчните.
    Съгласна!
    Ако получиш диария, повръщаш или пропуснеш хапче, тогава се тревожи!

Между другото, хаповете не са ли в блистер?! И всяко хапче да си е самостоятелно в "гнездото"? Иначе не виждам логика влагата да им влияе. Отделно в опаковките с лекарства има пакетче талк, чиято функция е именно да поема влагата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

няма 100% защита от бременност.прави си секс и с кондом за по сигурно.
    Йога и мъдрост

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от vikito1994
    и спирала да си сложи а ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си