- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Щастлив човек ли се чувствате?
Zdraveite!Ne znam dali e udachen vyprosa tochno v tazi tema...no vypreki tova...temata mi e:AZ osyznavam che sym shtastlivo momiche,vypreki che mi lipsvat mnogo neshta ...vse pak nqkak ot vytre chuvtvam pylno shtastie tolkova mnogo che mi se iska da zvynna po telefona na vsichkite mipoznati pyk i na nepoznati i da im go izkreshtqq.....iskam vseki,koito ne smetne za typo tova koeto pisha v moment na emociqta si ...da napishe shtastliv li i e koe go kara da se chuvtva taka .... !(ako osyznava razbira se zashto e shtastliv)
shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица
Анкетата ти е жестока.Иначе-да, чувствам се безкрайно щастлива, защото успявам да оценя всичко, което имам :]
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Определено напоследък .. let me think... НИКЪВ ШАНС.Не.
Страшна анкета![]()
естествено, че данищо не ми липсва
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
НЕ!!! имам огромен проблем.... По-умен съм от 95% от хората в света и някси е супер тъпо като видя някоя шитня или нещо такова и да не мога да го споделя или като спора да ми се вижда без интерестно защотото хората пред мене не им стига мозъка че да ме разберат....
Ами аз съм по средата....абе глупости бе....ДА![]()
истинското щастие ще дойде при мен, когато постигна целта и мечтата си..
не бих се нарекла щастлива, само защото днес някой ми се е усмихнал![]()
Първоначално написано от TheBestFriends
+![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
да, щастлива съм :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+ 1Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Ами,всичко ми е наред имам само един малък проблем в даскало,ама не ми дреме много много![]()
! Абе с една дума щастлив съм :P
! Страшна анкета
![]()
!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Blagodarq za otkrovenite otgovori...a otnosno anketata prosto zakachka![]()
![]()
Не мога да кажа точно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Честно казано и аз незнам .. може би да , може би не ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
колебая се м/у двата отговора![]()
иначе..ДА : ))~
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Еми живота ми е ок със сравнение с това,което межеше да ме сполети.Така,че Да![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Ми попринцип съм си щастливо детенце,но напоследък е...труден период... ама да не се оплакваме много много..![]()
Да,но понякога си имам и моите тъжни моменти,човек не може винаги да е щастлив.
+1Първоначално написано от varnen4e
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не особено... но какво да се прави :P