- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Щастлив човек ли се чувствате?
не
Нереално много!:Д
Чак сама не мога да го повярвам.
Толкова искря, че паля всички пламъчета наоколо.)))
AnIcHkAtA написа:
Анкетата ти е жестока .Иначе-да, чувствам се безкрайно щастлива, защото успявам да оценя всичко, което имам :]
++![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
щастлива...може би,но винаги има какво да се иска
Зависи,според настроението
Принципно си бях щастлива,но след като се случи една трагедия изобщо не съм.В момента периодът,в който се намирам е доста труден за мен,така че твърдо не!!
дори и съвсем дребнички неща могат да ме направят щастлива,дори в най-трудните ми моменти,така че...да!щастлива съм!имам човек до себе си,който обичам безумно много,хора,на които винаги мога да се оплача за каквото и да било,разни приятели,хм...семейство(бе не баш,ама),дават ми пари,храна и вода,за да оцелявам някакси иии...портокали,домати и шоколад![]()
за последното сори.просто са ми страст
![]()
е имам си и доста проблеми,но те са си част от живота,така че...нямам избор много много
...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
^^ Освен малко време за себе си.....Първоначално написано от BlaCkMoOn
Иначе съм безкрайно щастлива.
Перфектно съм си! Значи съм ЩАСТЛИВА!!![]()
Може да се каже![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
анкетата е объркана, няма да е лошо да я поправиш
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
ами не особено
Не несъм !!.. Но бях , била съм щастлива - ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА ..
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
аз съм много щъстлива имам приятели имам хубав живот и съм супер щастлив човек
Ся не, но скоро нещата ще се оправят и ще съм много по-добре. (:
Щастлива да - през повечето време , но като всеки човек си имам периоди , през които се чувствам нещастна и не съм чак толкова щастлива , колкото пълноценна , като личност.
Envoi moi ! ;]
Щастлива съм.. имам прекрасно семейство,добри приятели,прекрасен приятел и всичко необходимо за да съм добре ... но като всеки един човек имам и моменти в който не се чуствам истински щастлива но се радвам, че успявам да ги избягвам ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?