.

Виж резултатите на анкетата: Постоянно ли говорите?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,често се затварям в себе си

38 44,19%
  • Да,постоянно плямпам

48 55,81%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Винаги ли сте в състояние да говорите???

Винаги ли ви се говори?
    Имате ли моменти, в които се затваряте в себе си?
    Всеизвестно е, че има хора, с които можеш да си говориш с часове, но има и такива с които бъкел неможеш да си кажеш...и ако напоследък все попадате на такива,с които бъкел неможеш да си кажеш...как се чувствате?Търсите ли вина в себе си?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Има си определени хора, които когато са около мен говоря с часове и часове, не могат да ми вземат думата от устата... но се броят на пръстите ми... С всички останали говоря само и единствено ако имам какво да кажа... мразя да седя с някой и да трябва да запълвам разговора, за да няма неловка тишина... Никога не го правя, тишината не ми се струва неловка. Имам ли да кажа нещо- казвам го, ако нямам- просто си мълча. Много пъти разни хора са избягвали да остават сами с мен точно по тази причина.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

С хората,с които съм по-близка мога да си говоря постоянно за всякъкви глупости плям плям плям...не ми се затваря устата.
    А с онези другите.Наистина когато настъпи неловка тишина търся вината в себе си.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    С хората,с които съм по-близка мога да си говоря постоянно за всякъкви глупости плям плям плям...не ми се затваря устата.
    И аз така...
    А за другите хора...да, неловко е и избягвам такива ситуаций

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    И аз така...
    А за другите хора...да, неловко е и избягвам такива ситуаций
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Голям фен
    Не винаги съм в състояние да дрънкам безспирно, за което ни най- малко не съжалявам.
    Don't worry, be happy!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Винаги съм в състояние да плямпам,няма значение какво е станало,винаги съм с настроение на 6

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Понякога мога да говоря с часове, но понякога просто ми се мълчи и искам да ме оставят на мира.
    I az sum taka... I venduj tukmo po4na 4asa i taq po4na samo da me pita nqkwi ne6ta i na men izob6to ne mi se govore6e, ne bqh v nastroenie i i se razkre6tqh ..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Нито се затварям, нито говоря постоянно. Нещо средно :P

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Затворен съм и още как. Търся вина в себе си, но не намирам.

Случва се напоследък да се затварям, но гледам да изкарам емоцията от себе си, по-лесно е.
    Иначе не ми се говори понякога, не че нямам какво да кажа, а просто искам да помисля първо и тогава да говоря...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Eмии почти винаги ми се говори , обичам да си дрънкам всякакви глупости по цял ден .
    И да , има моменти в , които се затварям в себе си , но това е рядко.Просто съм си весел и позитивно настроен човек : )).
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Е там...
    по-точно съм настроен да споря

Аз много често плямпам без да мога да спра
    Ама тфа не е много добре, затова си знам кога е добре да замълча. Има моменти в които хич не ми е до приказки. А тишината никога не ми се струва неловка...засега де. Всъщност всичко си зависи от човека с когото говоря.

аз не млъквам ... никога . Но понякога когато не съм в настроение може и да млъкна за 5-10 мин

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами аз не говоря френски и определено ми е трудно да водя пълноценен разговор. Но някой като ме пита нещо, отговарям с доооста изчерпателни въпроси..доколкото това е възможно де.

Но иначе съм от приказливите. Разбира се, изслушвам и другия. Мразя само аз да говоря..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    в мечтите ти
    Затворен и мълчалив човек съм. С приятелите си мога да говоря много и най-различни неща, но просто с някой познат..трудно ми е, не се получава.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз говоря много и понякога сама забелязвам, че дрънкам пълни глупости, но просто не мога да спра .Иначе когато ми е кофти настроението пак говоря, само че за да си изливам мъката на някого
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

pochti vinagi
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Дори когато се затварям в себе си,пак ми се приказва с някого,за да си излея мъката. :Д

postoqnno drunkam ne moga da se spra daje imam 4uvstvoto 4e ponqkoga ne me i slu6at ma kvo ti puka be nali se kefa i tva e :P

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ако стаа въпрос за сериозни разговори не ме бройте мога да изкажа някво мнение в рамките на 1 изречение.Иначе устата не може да ми бъде затворена Просто ако няя с кого да си говоря започвам да си говоря сама със себе си наум колкото и тъпо да звучи
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

плямпам постоянно
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Случва се да не ми се говори понякога. Иначе мога много да говоря, но много хора ме мислят за много мълчалива и срамежлива, а то не е точно така, но какво да се прави....
    To be yourself is all that you can do...

В 99% от времето си аз дърдоря.Рядко се затварям в себе си - само ако ме напече много слънцето или се издразня адски на нещо.
    Stay up all night with the stars *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си