.

Виж резултатите на анкетата: Постоянно ли говорите?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,често се затварям в себе си

38 44,19%
  • Да,постоянно плямпам

48 55,81%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Град
    Horrorwood
    Обикновено постоянно попадам на някой, който не само не иска да ти каже и здрасти, а когато се наложи да му кажеш нещо не ти дава възможност. На такива как да не ти се преиска да им счупиш носа?
    Всъщност не мога да говоря непрестанно, скучно ми е. Все пак държа да водя диалог, не да си говоря сама. Понякога млъквам, след малко подновявам разговора ако имам какво да кажа. И така.
    Your pseudo sunshine I don't need.

И двете крайности съм. Понякога адски много говоря, друг път дума не обелвам. Най-странното е ,че понякога съм сред хора, с които немога да започна разговор Може би подсъзнателно неискам и не ме интересуват...нз Като не съм на кеф, също е по-добре да не говоря ,защото или се заяждам или крещя

Ако няма с кого и сам си говоря

Голям фен
    Аз,когато Господ е раздавал усти,съм се наредила няколко пъти.Имам уста,която нищо не може да затвори

Голям фен Аватара на cveteto64
    И двете крайности съм. Понякога адски много говоря, друг път дума не обелвам. Най-странното е ,че понякога съм сред хора, с които немога да започна разговор Може би подсъзнателно неискам и не ме интересуват...нз Като не съм на кеф, също е по-добре да не говоря ,защото или се заяждам или крещя
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    аз съм от едната карайност в другата.. доста говоря, но винаги гледам да слушам мнението и на другите... понякога искам малко да си помечтая, да се поотпусна, да се успокоя.. тогава всички почват да м махат пред очите, да ми викат: "кфо ти стана? заспа ли?"... е тогаз се ядосвам.. просто не смятам за нужно непрекъснато да досаждаш на хората и те да не могат да си поемат въздух

Да..и аз много се нервирам като някой ми каже "кажи нещо" "да не заспиш" ..... ми кво ебати..човек няма ли право да млъкне за малко явно не

Град
    In the middle of Nowhere
    Само глупости ръся,но с хората с които съм по-близка иначе с другите не е така...Един час така ми се говореше,че започнах да говоря на момичето с което седя,че е гущер,влечуго,че няма мозък,крака,ръце...И се хиля сама на себе си Абе луда работа...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз съм по-скоро интроверт, отколкото екстроверт.. не обичам много-много хората и празните приказки.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Аз съм много странен човек
    Попринцип съм една от най-бъбривите, които въобще можете да си представите..
    Когато се запозная с някой, десетина минути след това, той ме пита:
    - Някой казвал ли ти е че говориш прекалено много ?
    И моя отговор придружен с няква тъпа усмивка:
    - Всички ми го казват

Но има и моменти, когато не може да ми се извади и с кука дума от устата. В такива моменти имам чувството, че някой ми е залепил устните...
    Има случаи, когато просто мълча на инат Доставя ми удоволствие някой да ме пита нещо и аз само да го погледна..и да си мълча..
    Нооо в повечето случаи си плямпам без спирка.. И като замълча за малко всички ме питат какво ми стана
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По-скоро съм от 1вия тип
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    мелям си постоянно на хората дето са покрай мен и доста често ми казват,че ставам досаден

Зависи. Попринцип не съм от мълчаливите и когато мълча значи нещо определено ми е много криво. Или на инат. Пък когато млъкна не знам защо всички почват да ме питат за какво им се сърдя. Но съм в състояние да мълча с години, ако примерно съм скарана с някого.
    А има и хора, с които, не знам защо, но не мога просто да започна разговор. Тогава на мен примерно мълчанието не ми пречи, ама хората започват да се чувстват неудобно.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ами постоянно плямпам.Е има и случай в които нямам настроение,но са рядкост.
    Никак не ми е приятно,ако седя с човек който се е затворил в себе си(по някакъв начин и на мен ми става гадно и настроението ми се скапва)...в моята компания няма такива,само идиоти сме.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    абсолютно същата история...
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    По-скоро съм от 1вия тип
    И аз.

В последно време май така стана

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    Аз много често плямпам без да мога да спра
    Ама тфа не е много добре, затова си знам кога е добре да замълча. Има моменти в които хич не ми е до приказки. А тишината никога не ми се струва неловка...засега де. Всъщност всичко си зависи от човека с когото говоря.
    +1!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Плямпам супер много и разни глупости... но понякога се е случвало да ми е гадно и тн..

Град
    Hate City Sofia.
    ми попринцип не спирам да говоря
    ма понякога ме мързи да си отворя устата
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Всеки човек трябва да има известно време за себе си и през това време не е задължен да дава обеснения на никой.Често ми се случва да не съм в състояние,когато не ми се говори с никой, не защото съм депресирана,а защото имам нужда от доза спокойствие.

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Зависи
    приятели - да
    непознати - не

Повече от фен
    az ne mlukwam
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Понякога мога да говоря с часове, но понякога просто ми се мълчи и искам да ме оставят на мира
    +1

Град
    Montreal, CA
    Доста често съм настроена за разговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си