.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

от кои магазини си купувате дрехи

от кои магазини си купувате дрехи ?/въпроса е главно за момичетата от варна/

Аз лично не подбирам кой знае колко.. влизам, излизам.. насам, натам.. докато не си харесам нещо. Нямам точно определен магазин, от който да позарувам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Обикалям първо в Плевен и може би ... ако имам работа по др градове Но марки нямам взимам всичко квото ми харесва

Град
    Е там...

Re: от кои магазини си купувате дрехи

Цитирай Първоначално написано от indecent
    бе не съм момиче ма така като зацепвам нещо не мое си намериш дрехи...

обикаляй моловете бе...

Re: от кои магазини си купувате дрехи

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    бе не съм момиче ма така като зацепвам нещо не мое си намериш дрехи...

обикаляй моловете бе...
    хаха намирам си дрехи , но ми е интересно и др момичета от къде пазаруват ... кои марки и магазини са популярни сред тийнките

Град
    Хасково
    85% от магазините от цяла България си купуват стоката от Димитровградския пазар!( намира се в град Димитровград, близо до Хасково, в югоизточна България) Този пазар е най- големия на балканския полуостров! Цигания и евтиния от всякъде е.. Там продават хора "събрани от кол и от въже" както има такава поговорка.. На приятеля ми техните имат фирма за дамски блузи и продават стоката си там.. Знам го от тях! И аз пазарувам от там..Намират се свестни неща, ако знаеш къде да ги намериш. Просто има много малко магазини в нашата страна, които са истински маркови.. Взимаш си блузка за 50-60 лв от някой бутик в София, а се оказва, че е взета за 7-8 лв на едро от пазара... Така се получава и в моя град Чудно, а?!?!

Ехаа не знаех,че Димитровградският пазар е в Димитровград.
    Ходила съм там веднъж,мноооооого отдавна и нямам хубави спомени.НЕ вярвам да си харесам сега нещо от там.

Аз главно си пазарувам от килата Там има дрешки,чиято реална цена е примерно 80 лева ,а аз ги вземам за 2

Град
    Wonderland
    За мен магазинът и марката са без значение,важното е да се чувствам добре в дрехата.

Мега фен Аватара на Blab
    От отворените магазини, колкото и да ми се иска понякога да не беше така:Д

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    85% от магазините от цяла България си купуват стоката от Димитровградския пазар!( намира се в град Димитровград, близо до Хасково, в югоизточна България) Този пазар е най- големия на балканския полуостров! Цигания и евтиния от всякъде е.. Там продават хора "събрани от кол и от въже" както има такава поговорка.. На приятеля ми техните имат фирма за дамски блузи и продават стоката си там.. Знам го от тях! И аз пазарувам от там..Намират се свестни неща, ако знаеш къде да ги намериш. Просто има много малко магазини в нашата страна, които са истински маркови.. Взимаш си блузка за 50-60 лв от някой бутик в София, а се оказва, че е взета за 7-8 лв на едро от пазара... Така се получава и в моя град Чудно, а?!?!
    а си мислех че в днешни дни че робите са нелегален пазар..

ami nqmam opredeleni marki kupuwala sam si kakto ot terranova kenvelo i tn. taka i ot magazinite za drehi na kilogram. kupih si 1 potnik pomnq to4no cenata 1.01 lv. sme6na ceno no wse o6te e zdraw a i e mnogo sladak taka 4e ne sadq drehite po markata im

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    а си мислех че в днешни дни че робите са нелегален пазар..

Имах предвид, че са от различни краища на страната...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си