- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Федерос
Обичате ли да го правите и да ви го правят ?
И ако не сте го правили , бихте ли опитали ?
Не съм правил и не съм почитател, но не страдам от задръжки и предрасъдаци може би някой ден ще го направя.
a kakvo e tova![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
брей всички сте били много смели и всичко пробвате тцтц.... дано да не попаднете на някой неизмит з*дник
или вие сте толкова смели и ви е толкова приятно дори да лижете мръсен?
не изгрубявам,но не виждам кое му е приятното да лижеш задника на някой?
Първоначално написано от ubuntu
мдаа и аз съм на това мнение... определено мненията ти се отличават от тези на другите ...
баси така като го написа, чак и на мен ми стана гадно ... иначе може би трябва първо да ти го направят на теб и да усетиш тръпката ... може би тогава може и да ти харесаПървоначално написано от SiSsKkAa
е няма за какво ... в крайна сметка ние отбелязваме реални фактиПървоначално написано от varnen4e
![]()
това че устата е по мръсно място от ануса не съм съгласна изобщо.от устата не излизат ненужните за организма вещества.а и чувала ли си колко зарази могат да се хванат ако правиш анален секс без презерватив.а чувала ли си ако се целувате по устата колко инфекции могат да станат? и могат ли изобщо освен ако има херпеси и разни такива