- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прическа за МОМЧЕ
на мен същоПървоначално написано от Kallyn4eto
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Кви прически беееее
за кви момчета??????
Момчетата 2-ри номер и тва е,кво се изпедераствате ве.Ви е.ба в глупаците!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
излишно пише - " ( момчето съм ) "Първоначално написано от Darkkiss
![]()
B1lgariq ima strashno0 b1deshte!! Neka se gordeem s prostotiqta i selqniqta si ... wseki den se izdigame ot prosto k1m po - prosto egoistichno i negramotno naselenie ...
кисчу,преди да се праи'ш на умен си седни на гъза и научи някои нещица относно формата на изказ и средствата.За ирония предполагам не си чувала?
сега по темата![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
уахуахаххаахуахуахауахуаа ухааххаПървоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
момиче осъзнай се,бе!
ПП. и съм момиче
уахахах![]()
Първоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лелеее.Недей!!! За мъжка прическа викам най-добре така по-късо.Към 5 см да ти е макс може би и така
Точно ти ли си човека,който ще определя умствения ми багаж?А това дали съм старомодна или не е доста относително,защото примерно на теб ти харесват педали,аз предпочитам истински мъже-а това ли ме прави старомодна?Или това че моето мнение е различно от твойто?
Всъщност кво се обяснявам и аз,личи си колко ум излиза от мъдрата ти главица!![]()
Така се направих аз http://www.gallery.becomegorgeous.co..._boys-178.htmlи от зад е на една страна много яко стана де...
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Слабост са ми момчетата с 0 1 2 3 номер![]()
ти май само това повтаряш.Така и не разбра,че момчето с прическа може и да си е доста мъжествено,но много зависи от прическата.А тази на фешъните определено не е мъжественаПървоначално написано от schoolgirl
е то ако бях виждалА щеше да е прекалено.Въпроса е там,че самия факт,че едно момче отделя толкова много време на косата си(преси гелчета ала-бала)не говори добре за момчето.Не ми е кеф да излизам с някой зализан п******т,но явно на теб ти еПървоначално написано от schoolgirl
най-точно казано!! кво се газарите момичетата, които търсите момче за приятел с бодлички илиии незнам си още кво ?!?! хахахаааПървоначално написано от SteelBlade
а ти по-добре ш е да си траеш фешън ли си фешънка ли незнам квo си и не ме е*е!! всеки си каа мнението ако незнаеш ТФА Е ФОРУМ!!! не мислиш ли, че ш еее мега яко да си траеш там, където никой не те пита ??Първоначално написано от LiveFlower
ае със здраве надуфко!!
![]()
B1lgariq ima strashno0 b1deshte!! Neka se gordeem s prostotiqta i selqniqta si ... wseki den se izdigame ot prosto k1m po - prosto egoistichno i negramotno naselenie ...
ето и моя стил при4еска like Justin http://www.starstore.com/acatalog/ju...lake-im108.jpg
чакайте и аз да се изкажа...по темата де![]()
та...ако си хубав както и да си направиш косата,ще си останеш хубав...най-добре като отидеш на фриьор да поразгледаш в списанията и съответно да ти кажат дали ще седи на твоето лице прическата,която си си харесал.айде успех![]()
аз имам слабост към момчета с бодлички![]()