Първоначално написано от
SoFarSoG00d

Първоначално написано от
Darkkiss

Първоначално написано от
SoFarSoG00d

Първоначално написано от
Darkkiss

Първоначално написано от
SoFarSoG00d
Зависи колко си висока,ако си към 160-165 50 кг са малко повечко,мисля,че 46кг е ок.
пърно не съм Ф и 2-ро няма значение от височината
всичко това е биология....
Е как ще няма значение височината?По един начин се разпределят 50 кг при височина 160см,а по коренно разлиен,ако е 170см.....това е разликата.
добре аз ако те наръгам с нож в сърцето 2-3 пъти кво ще ми кажеш? подяволите защо все гледате да се наказвате и да се тормозите с тея килограми .... човека писал преди тебе извади много добра точка това е 5-10 минутен танц а класната няма друг избор освен да я исползва... и вместо да спамиме темата моля те отиди до доктора си и го питай какво смята по този въпрос и утре ми го кажи...
Килограмите стават тормоз,когато са повечко.Човек трябва да се подържа във форма и да се 1увства добре,щом момичето е пуснало тема,значи не се чувства добре с тези килограми и нещо го притеснява,така че си е нейн проблем с колко ще отслабва.
МА ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ИЛИ ДА БЕ?
ТЯ Е ПУСНАЛА ТЕМАТА ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВА ОТ КЛАСНАТА СИ
Т.Е ТЯ НЕ ИСКА ДА СЕ ПРОМЕНЯ КЛАСНАТА И ИСКА ТЯ ДА СЕ ПРОМЕНИ...
МОМИЧЕТО СЕ СТРАХУВА ТОВА ДА НЕ И СЕ ОТРАЗИ НА ОЦЕНКИТЕ ЗА ТОВА ИСКА ДА СЕ СЪСИПЕ
+ ТОВА ТИ СИ БАТИ КРЕТЕНА НЕ МОЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ РЯЗКАТА РАЗЛИКА Е = СМЪРТ
ТОВА Е СЕ 1 ДА СЕДИШ В СТАЯ С ТЕМПЕРАТУРА 25-30 ГРАДУСА И ПОСЛЕ ДА ИЗЛЕЗНЕШ НА ВЪН ДА Е -15 ГРАДУСА... 100% ЩЕ УМРЕШ
ИЛИ КАК ДА ТИ ГО КАЖА ПО ДР НАЧИН КАТО СЕ ГМУРКАШ ДА СЕ ГМУРНЕШ НА 10 МЕТРА ОТ ПЪРВИЯ ТИ ОПИТ-> ПУКАНЧЕТАТА ТИ СЕ СПУКВАТ ОЩЕ НА 3-ТИЯ МЕТЪР
ИЛИ НЕ ЗНАМ ОЩЕ КВИ ПРИМЕРИ ДА ТИ ДАМ ДЕЕБА ТИ СИ
БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ