Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
Зависи колко си висока,ако си към 160-165 50 кг са малко повечко,мисля,че 46кг е ок.
пърно не съм Ф и 2-ро няма значение от височината
всичко това е биология....
Е как ще няма значение височината?По един начин се разпределят 50 кг при височина 160см,а по коренно разлиен,ако е 170см.....това е разликата.
добре аз ако те наръгам с нож в сърцето 2-3 пъти кво ще ми кажеш? подяволите защо все гледате да се наказвате и да се тормозите с тея килограми .... човека писал преди тебе извади много добра точка това е 5-10 минутен танц а класната няма друг избор освен да я исползва... и вместо да спамиме темата моля те отиди до доктора си и го питай какво смята по този въпрос и утре ми го кажи...
Килограмите стават тормоз,когато са повечко.Човек трябва да се подържа във форма и да се 1увства добре,щом момичето е пуснало тема,значи не се чувства добре с тези килограми и нещо го притеснява,така че си е нейн проблем с колко ще отслабва.
МА ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ИЛИ ДА БЕ?

ТЯ Е ПУСНАЛА ТЕМАТА ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВА ОТ КЛАСНАТА СИ
Т.Е ТЯ НЕ ИСКА ДА СЕ ПРОМЕНЯ КЛАСНАТА И ИСКА ТЯ ДА СЕ ПРОМЕНИ...
МОМИЧЕТО СЕ СТРАХУВА ТОВА ДА НЕ И СЕ ОТРАЗИ НА ОЦЕНКИТЕ ЗА ТОВА ИСКА ДА СЕ СЪСИПЕ
+ ТОВА ТИ СИ БАТИ КРЕТЕНА НЕ МОЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ РЯЗКАТА РАЗЛИКА Е = СМЪРТ
ТОВА Е СЕ 1 ДА СЕДИШ В СТАЯ С ТЕМПЕРАТУРА 25-30 ГРАДУСА И ПОСЛЕ ДА ИЗЛЕЗНЕШ НА ВЪН ДА Е -15 ГРАДУСА... 100% ЩЕ УМРЕШ
ИЛИ КАК ДА ТИ ГО КАЖА ПО ДР НАЧИН КАТО СЕ ГМУРКАШ ДА СЕ ГМУРНЕШ НА 10 МЕТРА ОТ ПЪРВИЯ ТИ ОПИТ-> ПУКАНЧЕТАТА ТИ СЕ СПУКВАТ ОЩЕ НА 3-ТИЯ МЕТЪР
ИЛИ НЕ ЗНАМ ОЩЕ КВИ ПРИМЕРИ ДА ТИ ДАМ ДЕЕБА ТИ СИ
БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ
Първо,смятам 4е си доста циничен,типичен български манталитет,но тъй като аз не съм толкова пропаднала няма да ти отговарям с подобни изрази от улицата.......whatever...