- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Опитава ли сте...
Опитва ли сте дъфки за отслабване?Какво е мнението ви за тях?
P.S.Извинявам се,ако има същата тема![]()
~Be little fairy~
пълна глупост са![]()
въднъж имаше в едно списание промоция някаква една или две дъвки и на майка ми и стана много кофти на стомаха..тъпотия са голяма
To infinity and beyond.
Не съм пробвала, но мисля че както те, така и лепенките са чиста измама.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Пробвала съм и от тях огладнявах адски бързо,само от едни бях доволна наистина имаше малък ефект от тях
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Пълна измишльотина.![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Опитвала съм...ефект от тях няма![]()
По-добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!
Няма абсолютно никакъв ефект... това са глупости!!!
Спортувайте, това е начинът![]()
Все си мисля,че се пише"Опитвали ли сте?"....Иначе според мен това са пълни измишлъотини!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз мисля,че не струват нищо и нямат ефект-само прахосване на пари.....Ако ще се свалят килограми -спорт
Аз съм дъвкала Vita gold ( май бяха ) и има ефект.
Под "ефект" обаче имам предвид не отслабване,а намаляване на апетита![]()
+1Първоначално написано от cerise
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ами аз не съм изпозвала,но една приятелка си беше купила "Vita Gold" преди два-три месеца.На нея лично не й помогнаха,но пък знам случаи,в които са помагали.Мисля че зависи от самия ти организъм...![]()
Опитвала съм Мотив и след цяла сутрин дъвчене въобще не бях гладна, а стомахът ми не беше мек като тесто (имах коремче), а беше по-твърд. Не продължих да дъвча, не знам защо.
Ами не , не съм опитвала , но и немисля ,че от тях ще има някакъв ефект напразно похарчени пари : ))
Ами на тия дъвки хич не вярвам. А една фр беше донесла един път в даскало и каза че били ужасни на вкус и ги раздаде на всички, защото не можеше да ги дъвчи, че били гадни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз! Две седмици бях на дъвките, диета и упражнения всеки ден, свалих около 2 килограма
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Няма дъвка за отслабване,т.е лъжат,че въпросната дъвка помага,може да се отслабне от диета съчетана със спорт,ако човек е упорит 5 дни-3 кг
Абе виж, то внушението е голяма работа. Аз бях на 100процента сигурна че ще отслабна от тия дъвки. Но да, аз преди съм била пак 2 седмици на същата диета само че без дъвки и пак има-няма 2 кила отслабнах.. опа май съм се изложила с диетата ;DПървоначално написано от varnen4e
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk