- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бижу на Avon (непременно вижте)
Здравейте,искам да ви питам дали ви харесва комплекта на Авон (обеци + колие) в кампания 03. Аз съм представител и мисля да го поричам на майка ми за 8 март.Комплекта е много красив и евтин 19.90.
Вие харесвате ли го,дали да го поръчам !!!!![]()
![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Немога!!Няма,но има го има в К3 !!1Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Който и да е се адси малки обиците им и колиетата ако има нещо на него е адки малка.Взех си едит комплект пак за 19,90 и не съм очарована.След малко мога да пуска снимка,на която се виждат обеците,които в каталога изглеждат в пъти по големи.
<3forbidden taste is the sweetest<3
Хах може![]()
http://www.prikachi.com/files/569754O.jpg извинявам се за лошото качество и за кифленската физиономия![]()
Супер са,готини,семпли и ти ходятПървоначално написано от vivteen
.
На хубави хора всичко подхожда :P
Мерси.Те са хубави,но просто в каталога ги показват кой знае колко големи и лащящи,а не са.Бих подарила на майка си някое бижу от бижутерски магазин,може да излезе по-скъпо,но няма начин да се излъжеш в размера.На голям човек,може би моите обици и колие биха стояли прекалено малки.
Този сайт е як,а нещата са на достъпни цени.
http://biju-03.com/list_jewelry.php?...EB%E5%EA%F2%E8
Тези на ейвън за толкова малко пари едва ли са чисто сребро.Първоначално написано от varnen4e
ягПървоначално написано от vivteen
Не са сребро,ами никел или паладий,не знам точно какви бяха.Аз купувам ма майка ми много често среро,понеже харесва,мисля,че сайтът е,който посочих в горния сайт може да бъде полезен,ако не ви се занимава с он-лайн покупки,то в магазините за сребро има голям избор,пък и на достъпни цени.
Знаете ли още някакъв подобен сайт,аз съм търсила,но не съм намерила кой знае какви![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Може както каза,че са от никел или паладий.От Силистра съм и наскоро откриха един магазин за сребро.Нещата там са значително на по-ниска цена.Единственото,което казват за това сребро е да не се мокри защото раждясва и това е.Предпочетам да си взема сребро на по-висока цена и да знам,че няма да съжелявам.А до март месец все ще има нови бижута,но пък на по-скъпа цена щото ще се вдигне среброто.Така,че ако си харесала нещо конкретно го вземи сега,въпреки че ти препоръчвам да не е от Ейвън.Първоначално написано от SoFarSoG00d
http://tokashsilver.com/Първоначално написано от billytalent
1.Среброто не рЪждясва, а патинираПървоначално написано от vivteen
![]()
2.Бижутата на AVON не са от никел, пише го на всяка страница в каталога, където има бижута![]()
Точно.Исках да кажа,че колкото среброто на Ейвян е сребро,толкова и на тези сайтове с ниските цени.Първоначално написано от girl91
2.Мислиш,че ако бяха от чисто сребро щяха да ги продават толкова евтино.Погледни им цените какви са надути...
То всичко може да пише,ама дали е така,относно сайтовете,аз си поръчвам бижута от Ebay,засега всичките са от качествено сребро,не знам доколко тези са сребро.За да тестваш нещо дали е сребро слагаш оцет в една чашка след това и сода,поставяш бижуто,ако си запази цвета и не се излющи или потъмнее е сребърно.
Благодаря за отговорите!!
Извинете ме, но съм забравила да кажа името.Казва се Judy и е много нежно и красиво.
На мен ми харесваПървоначално написано от sladurana_be
Ето го:
![]()
Точно за тези говоря много са красивиПървоначално написано от girl91
![]()
Изгарям от желание да ги подаря!!!
Кичозни са ми... ако трябва да бъда искрена.
П.С- vivteen , супер красива си! (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мерси.Първоначално написано от Seducti0n
Авторката сега какво реши,това колие ли ще подари![]()
Харесват ми. Особено в нетните оферти, има такива, че не можеш да им устоиш!
Иначе за това е хубаво, за важен повод!