Вие сте единствените,на които мога да споделя нещо такова...Въобще да споделя нещо.Незнам дали темата е за този роздел,но мисля че е най подходящия.Искам да кажа,че ми е писнало от живота,от риятели,от родителите ми и от всичко.Още от малка всичко ми е прецакано.Винаги съм била засенчвана от някой.Колкото и опити да съм правила да съм отпред да съм важна поне веднъж не става.Все е имала хора ,които са повече от мен.На 13 съм а никога не съм имала гадже,а не съм чак толкова грозна.Приятелите ми винаги ме тъпчат а аз не смея да кажа нищо защото ще остана сама.А родителите ми са толкова неразбрани...Заради тях става почти всичко.Завърших срока с 6.00 а аз трябваше да си изпрося едно браво.Другите напримир са излизали до 9 а аз 7 трябваше да съм си вкъщи.Правим у някой купон но аз немога да отида и пропускам всичко,защото например съм на уроци и не трябва да пропускам.Все ми казват:кое ти е по важно бъдещето или приятелите?Вече ми е писнало.От няколко седмици искам да се самоубия но нещо все ме спира.Мисля си,че ще е толкова по-лесно да съм мъртва и да прекратя живота си.Дори вече съм сигурна...