.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    И аз те разбирам.
    След 1 2 години нещата ще се променят.Ще влезеш в ново училище,ще се запознаеш с нови хора и ваще ще те пускат до по-късно.Поне с мен стана така,въпреки че не ме пускат до много късно.

Когато аз бях на 13 мислех по същия начин.Един вид се самосъжалявах.После отидох в друго училище и обстоятелствата се промениха.Приятелите ми там бяха "по-напред" от мен.Заедно със тях и аз малко по малко напредвах.Но при мен имаше няколко граници, които не преминавах,а те - да..!Яд ме беше,един вид те ми се присмиваха,че не ме пускаха в 19:00 на кафе.Нямах час,но просто мен самата си ме беше страх да се прибирам след 20:30.Естествено на мен тогава не ми беше достатъчно това и си имах разправий с родителите ми.Минаха 1-2 години и осъзнах че не само в моя град е така.Така е навсякъде.Забелязах също,че макар и бавно,аз вървя напред,а останалите около мен потъваха.Сега всички са ВИП-ове,кучки,плейбой-чета и кви ли не екземпляри,имаши се за нещо повече от тези които премълчават.Та мисълта ми е да спреш да се самосъжаляваш и да се убедиш САМА - ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ.Живей си сега а те нека се мислят за повече.
    бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..

Град
    Е там...
    решението е 1!!! избягаи от вкъщи!!!

Wanna be Чалга певица

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    Wanna be Чалга певица
    you wanna learn english?

Проблема според мен не е във възраста,а в мисленето!Аз също съм на 13 до сега съм си имала гаджета,ходила съм на купони до 8-9, и приятелите никога не са ме тъпчели!Това ти е проблема промени мисленето си и всичко ще се завърти на 360 градуса!Продължавай да пишеш да ли има развитие.
    Стискам палци!

Е аз съм на почти 13.Нямал съм гадже.Са да отворя прозореца и да скоча ли?Баси и тъпите приоритети имат някой хора.
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

и аз имах такъв период...само, че бях на 12 някъде
    спокойно не си давай толкова зор... живей си и да не ти пука
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от macegirl
    Проблема според мен не е във възраста,а в мисленето!Аз също съм на 13 до сега съм си имала гаджета,ходила съм на купони до 8-9, и приятелите никога не са ме тъпчели!Това ти е проблема промени мисленето си и всичко ще се завърти на 360 градуса!Продължавай да пишеш да ли има развитие.
    Стискам палци!
    ???????????????????? ти можеш ли да ходиш по права линия???????????

Така мисля!

Стискам палци!

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    споко има време за купони, приятели и т.н. засега наблегни на ученето..в същото положение съм и ги разбирам, колкото и да им се ядосвам
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    ако тръгнеш да се самоубиваш може ли да ми завещаеш няколко от шестиците си за срока - примерно по история и бел.

Живота е пред тебе. Не изпускаш много с купоните и нощните простотии. Седни си сега на Д-то и след няколко години ти ще се кефиш и купонясваш денонощно а твоите приятели ще са потънали в мизерия и нищота. На всеки човек е дадено и ако го изразходи като тинейджър после не му остава нищо за живота.
    По добре си намери "гадже" не с което да се напивате и да купонясвате а с което да имате общи интереси. След време ще разбереш, че е било за твое добро.
    Сега полагаш усилие - после цял живот кеф. А другите сега се забавляват - после цял живот тежък живот. Помисли си - кое си струва повече ?
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На 13 си.Какво толкова искаш да ти се случва?Истинския живот не е като по американските филми...не можеш да имаш всичко, трябва да се задоволиш с това, което имаш и можеш да правиш.Както ти казаха вече - не изтърваш кой знае какво.Послушай по-големите от теб.Вече са минали по тоя път.Тепърва ти предстои да започнеш да "живееш".Познавам човек, който е на 23 и казва - "живота ми сега започва".Така че викам да го даваш малко по-ведро и да не се занимаваш с глупости.
    я имало и други живеещи на 23 етаж

аз съм на 14, имах гадже за (мнооооого) кратко време и са не ща да имам (не че отказвам да имам)
    с баща ми постоянно се караме
    и на мен ми се е искало да скоча от 23 етаж
    но това е защото ми е било гадно
    като се чувствам добре не си и помислям за мрене

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Живота е пред тебе. Не изпускаш много с купоните и нощните простотии. Седни си сега на Д-то и след няколко години ти ще се кефиш и купонясваш денонощно а твоите приятели ще са потънали в мизерия и нищота. На всеки човек е дадено и ако го изразходи като тинейджър после не му остава нищо за живота.
    По добре си намери "гадже" не с което да се напивате и да купонясвате а с което да имате общи интереси. След време ще разбереш, че е било за твое добро.
    Сега полагаш усилие - после цял живот кеф. А другите сега се забавляват - после цял живот тежък живот. Помисли си - кое си струва повече ?

Град
    40 Miles from the Sun
    Оф, живота е толкова ценен дар, а ти искаш да си го отнемеш заради някъв смотан купон?? Я се стегни малко, още си на 13 години, има толкова път да извървиш, че таковата си е таковало. Не се ядосвай заради някакви тъпи купони и събирания - животът е пред теб, имаш предостатъчно време за тея неща, но след още няколко години. Сега наблегни на училището, защото сега предполагам ще кандидатстваш и т.н., а правописът ти не е слънце. След време ще разбереш колко грешно си мислела, ама спокойно, всеки е минал през тоя етап.

Тая май наистина се е метнала
    Няма мнения от вчера.
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

и аз бях така,недей се притеснява,бях една незабележима,нямах гадже т.н.

сега съм на 15 и всичко се промени 9 момчета ми предложиха въртя си ги на пръста миличка
    spX ще ти дойде времето потрай мъничко .. сега е нормално да ти е така..след време ще се сетиш за тази тема и ще се смееш :*

Град
    Brooklyn,New York
    Стискам палци!
    То хубаво,че е на 360 градуса,виж са ако беше на повече или по-малко.....тогава лошо
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

Мерси на всички за коментарите :P

Вече наистина съм тна друго мнение за живота.То всъщтност мненията ми се сменят за 5мин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си