- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да не бях се раждала...
И аз те разбирам.
След 1 2 години нещата ще се променят.Ще влезеш в ново училище,ще се запознаеш с нови хора и ваще ще те пускат до по-късно.Поне с мен стана така,въпреки че не ме пускат до много късно.
Когато аз бях на 13 мислех по същия начин.Един вид се самосъжалявах.После отидох в друго училище и обстоятелствата се промениха.Приятелите ми там бяха "по-напред" от мен.Заедно със тях и аз малко по малко напредвах.Но при мен имаше няколко граници, които не преминавах,а те - да..!Яд ме беше,един вид те ми се присмиваха,че не ме пускаха в 19:00 на кафе.Нямах час,но просто мен самата си ме беше страх да се прибирам след 20:30.Естествено на мен тогава не ми беше достатъчно това и си имах разправий с родителите ми.Минаха 1-2 години и осъзнах че не само в моя град е така.Така е навсякъде.Забелязах също,че макар и бавно,аз вървя напред,а останалите около мен потъваха.Сега всички са ВИП-ове,кучки,плейбой-чета и кви ли не екземпляри,имаши се за нещо повече от тези които премълчават.Та мисълта ми е да спреш да се самосъжаляваш и да се убедиш САМА - ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ.Живей си сега а те нека се мислят за повече.
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
решението е 1!!! избягаи от вкъщи!!!
Wanna be Чалга певица![]()
you wanna learn english?Първоначално написано от DeadpooL
Проблема според мен не е във възраста,а в мисленето!Аз също съм на 13 до сега съм си имала гаджета,ходила съм на купони до 8-9, и приятелите никога не са ме тъпчели!Това ти е проблема промени мисленето си и всичко ще се завърти на 360 градуса!Продължавай да пишеш да ли има развитие.
Стискам палци!
Е аз съм на почти 13.Нямал съм гадже.Са да отворя прозореца и да скоча ли?Баси и тъпите приоритети имат някой хора.![]()
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
и аз имах такъв период...само, че бях на 12 някъде
спокойно не си давай толкова зор... живей си и да не ти пука
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
???????????????????? ти можеш ли да ходиш по права линия???????????Първоначално написано от macegirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така мисля!
споко има време за купони, приятели и т.н. засега наблегни на ученето..в същото положение съм и ги разбирам, колкото и да им се ядосвам![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
я имало и други живеещи на 23 етажПървоначално написано от plmn
![]()
аз съм на 14, имах гадже за (мнооооого) кратко време и са не ща да имам (не че отказвам да имам)
с баща ми постоянно се караме
и на мен ми се е искало да скоча от 23 етаж
но това е защото ми е било гадно
като се чувствам добре не си и помислям за мрене![]()
Оф, живота е толкова ценен дар, а ти искаш да си го отнемеш заради някъв смотан купон?? Я се стегни малко, още си на 13 години, има толкова път да извървиш, че таковата си е таковало. Не се ядосвай заради някакви тъпи купони и събирания - животът е пред теб, имаш предостатъчно време за тея неща, но след още няколко години. Сега наблегни на училището, защото сега предполагам ще кандидатстваш и т.н., а правописът ти не е слънце. След време ще разбереш колко грешно си мислела, ама спокойно, всеки е минал през тоя етап.
Тая май наистина се е метнала![]()
Няма мнения от вчера.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз бях така,недей се притеснява,бях една незабележима,нямах гадже т.н.
сега съм на 15 и всичко се промени 9 момчета ми предложиха![]()
въртя си ги на пръста миличка
![]()
![]()
spX ще ти дойде времето потрай мъничко ..сега е нормално да ти е така..след време ще се сетиш за тази тема и ще се смееш
![]()
![]()
![]()
:*
То хубаво,че е на 360 градуса,виж са ако беше на повече или по-малко.....тогава лошоПървоначално написано от macegirl
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Мерси на всички за коментарите :P![]()
Вече наистина съм тна друго мнение за живота.То всъщтност мненията ми се сменят за 5мин![]()