Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
1.Какъв шампоан ползвате ?Себа Мед - за честа употреба.
2.Какъв сапун ползвате ?Обикновено какъвто има, най-често има Дав, Нивеа, Палмолив и някакви такива.
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?Ами.. да - имам доста неща на Себа мед, Бюбхен и в момента пробвам БиоДерма
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?Не се гримирам, само балсам за устни, или вазелин.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?Домашни обикновено.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?Ми.. в момента Allure на Chanel, но ми е много тежък, избягвам да го ползвам всеки ден. Достатъчни ми са зелената ролка на Виши и лосионът за тяло, когато съм на училище.
7.Какви лакове ползвате ?Не се лакирам.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?Не ползвам.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?Да, ползвам. Всеки път. На Себа Мед - за честа употреба, но мисля да го сменям с Фито. Трябва да има различие.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?Ами за всичко, за което ми трябва, позвам - за лице (БиоДерма), за ръце, тяло (Себа Мед, Бюбхен), за пети (нещо по-мазно.. каквато имам марка).. и за други неща сигурно имам, ама не се сещам
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .Мм.. маска за коса - обикновено домашни маски и масла си слагам. Интимен гел - Себа мед. В момента за друго не се сещам.
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. Понеже не се гримирам, мога да препоръчам бяла козметика на Себа Мед.