1.Какъв шампоан ползвате ? - Попринцип най-често и най-доволна съм от Гарниер Фруктис (колор резист, 2 в 1 и т.н)
2.Какъв сапун ползвате ? сапун..използвам само за ръцете си и нямам представа какъв е а за тялото предпочитам душ гел нещо от ейвън, на палмолив ми харесват както и фрутини
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? нямам определени предпочитания впечатление ми е направило, че спиралите и сенките за очи на Буржоа са най - добри
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? най-често спирала, очна линия, молив за очи, фон дьо тен (ако се налага) по рядко слагам сенки за очи използвам още секви гланцове, балсами за устни, по рядко червила
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? рядко използвам
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Дезодорант много ме кефи аромата на :оушън фън: иначе за парфюми...любимия ми е "Хипнотик пойзън"
7.Какви лакове ползвате ? марката не е от значение харесвам ярки цветове-розово, лилаво, червено рядко се лакирам в черно
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? адски рядко, защото косата ми е ненормално права но все пак от време на време решавам, че трябва да я горя и...
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? да всеки път когато си мия косата
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? през зимата използвам крем за ръце
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . лосион за тяло...коректор..
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Препоръка? -не мерси не издавам тайни за красота Не бе..всеки с вкуса си пък и както казах аз самата нямам предпочитания..как да препоръчам нещо