1.Какъв шампоан ползвате ? За момента най- ми харесаха шампоаните на MILVA
2.Какъв сапун ползвате ? Също на MILVA
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Точно определена не.. може би козметиката на L'oreal, Garnier
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Ами харесвам тези на manhattan, MAX Factor
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? последната беше на Garnier ама не съм доволна![]()
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюми - AMOR AMOR, PUMA, Adidas и още ама не ми се изрежда :P дезодоранти - BU, Adidas и др.
7.Какви лакове ползвате ? за нокти най - често Golden Rose и AVON, а за коса сегашния е на Taft
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Ами аз не обичам да се къдря а косата си ми е права, нооо все пак до 2-3 пъти седмично се ограничавам![]()
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Еми аз се къпя най - често по три пъти на седмица с шампоан и най - често два от тях и с балсам
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Aз имам изключително чувствителна кожа и един от единствените кремове които ми помага и не ми я раздразня а успокоява е на BIODERMA (фирмата е френска)
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Ами може би трябваше да напиша за душ гел при сапуните, но все пак.. на AVON в комплект със спрей за тяло с много свежа миризма на нар
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. Думата козметика е доста обширно понятие, но... по - горе споменах за продуктите на MILVA, за мен те найстина имат много хубави шампоани. Фирмата е българска и за това дори на са скъпи! [/b][/i]
Маслинка,лед,мартини-
наздраве за много години.
Весел, здрав, засмян
и цяла година пиян,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия!!!