.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Моля посъветвайте ме-относно кандидатстване след 12-ти клас

Здравейте.Пиша от името на сестра ми.Тази година е 11 клас и горката е толкова неориентирана,че направо ми става жал като я погледна и реших да пусна една темичка,в нейна помощ!Още нз къде ще кандидатства и какво иска да учи.......Моля ви да ни помогнете с малко информация за университетите в страната,с какви изпити се влиза,какви са специалностите и после с каква професия излизаш?В кой град,какво се учи и т.н. Много ще съм Ви благодарна!!!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    хммм е дори ни най-малка представа ли си няма
    пък и, не че не нещо, ама доста е позакъсняла, тея неща се обмислят, не се чака последния момент.
    Кандидатстването е сериозна стъпка и изисква сериозна подготовка, но не в последните месеци...
    И все пак, със сигурност има предмети по които е силна, които и се отдават.Логично е да кандидатсва с тях.
    Ако има интерес към хуманитарните науки, може да работи най-различни неща.Имаше малко по-надолу една такава темичка, потърси я.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Доста късне се е сетила, по - скоро ти си се сетила. За повечето неща се изисква сериозна подготовка, а някои започват и от 11клас. Ако е по- паметлива да хваща теми да учи. Ако не- НБУ

Мега фен
    Град
    София
    Хах, а каква подоготовка се прави за НБУ- теми, задачи- неее, това, което знаеш от годините. Сега на 21ви е първият изпит.

А и да, лесно се влиза- с 60 точки се влиза почти навсякъде в специалностите без допълнителен изпит. Да не говорим, че тази година ще има и бонус за отлично изкарани матури.

Град
    София
    Трябва да поумнее първо, но в 11-ти клас би трябвало да й се е случило това.

Като знае к'ва иска да стане "като порастне" ще разбере и какво иска да учи!

Неориентирани образи колкото щеш!
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си