.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Изправяне+обем само с кръгла четка и сешоар?

Привет!Искам да попитам мога ли да изправя и същевременно да придам обем на косата си без преса само с кръгла четка и сешоар?Ако отговора е да моля ви дайте ми малко информация по въпроса.Как може да стане ,нужни ли са някакви лакове и тн..

Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Преди всичко е нужно що-годе грамотно писане!Та дори не казваме сушуар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Преди всичко е нужно що-годе грамотно писане!Та дори не казваме сушуар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чети правилно

Привет!Искам да попитам мога ли да изправя и същевременно да придам обем на косата си без преса само с кръгла четка и сешоар?Ако отговора е да моля ви дайте ми малко информация по въпроса.Как може да стане ,нужни ли са някакви лакове и тн..

Да , може да стане , но трябва да ти е чиста косата . Среши я хубаво без да се заплита . После навий на четакта косата си навътре и после със сешоара по четката и косата . Може без лакове и такива екстри .
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от Liar

Чети правилно

Късно си видяла темата,в началото беше написано сУшУар,но модераторите го поправиха

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    ^ Извинявам се тогава

аз вчера си купих от фризиорката ми шампоан за обем 30 лв дадох за него, но е много хубав, ако те интересува казва се Lifetex на wella
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    аз вчера си купих от фризиорката ми шампоан за обем 30 лв дадох за него, но е много хубав, ако те интересува казва се Lifetex на wella
    Lifetex Volume Shampoo
    Lifetex Volume Shampoo-Шампоан за обем и фина коса 250 ml.

Цена: 11.50лв.
    Прецакала си се.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    Lifetex Volume Shampoo
    Lifetex Volume Shampoo-Шампоан за обем и фина коса 250 ml.

Цена: 11.50лв.
    Прецакала си се.
    парите не са проблем
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Е, да.. ама за какво да даваш 2-но повече пари..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Първо се извинявам за допуснатата грешка,но се усетих и я поправих!Благодаря Ви за съветите!

Подариха ми пяна за коса на Loreal-Hot volume искам да попитам някои ползвал ли я е и хубава ли е?Сива покрита с розова опаковка,пише,че е точно за сешоар,и че придава допълнителен обем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си