- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОТРЕСЕНА СЪМ: Малки дечица се опитват да правят секс......
не при всички е така аз като съм на 12 си мисля съвсем нормалноПървоначално написано от KypBap
.. в смисъл, че не мисля че е нормслно ,, а покрай мене има бая такива, които са правили секс..даже и от моя клас , но за 1сек не съм си и помисляла да го направя
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
ОМГ... :Х
БлЯя..БлЯ...
monchyyy в твоето семейство секса като не е табу виждам докъде си стигнала 12 годишна да си се праскала досега с повече от 10 човека айде няма нужда.аз като бях на 10 никой не ми е обеснявал за секса ,за което съм благодарна на родителите си,започнах да го правя ,когато аз го поисках и когато беше горе долу нормално за възрастта ми
Веднага ти давам пример.. Една позната е на 11 и има гадже на 18.Първоначално написано от jghgh
![]()
Ти май не долови иронията в мнението ми в другата тема.Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
аз пък с майка ми си говоря за това и изобщо не се притеснявам..по-добре да знам от колкото като му дойде времето да глеедам като пукел и да се чуда кфо е свиркаПървоначално написано от SiSsKkAa
ми значи гаджето й е балък и никоя на неговата възраст не му се връзва затова си е намерил малка пикла да я прави на 2 стотинки то е ясно
на 12Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
ами добре приказвай с майка си,но казвам,че моите като бях на 12 години не са ми разяснявали нещата за секса поизчакаха да стана на 16 тогава започна майка ми малко по малко да ми обеснява и не мисля,че съм останала необразована,а напротив
да, ама като ги гледаш 12-13Първоначално написано от SiSsKkAa
годишните нищо не знаят, а тругнали да се ебат..една моя приятелка докато не й казах не знаеше какво е свирка, аа твърди. че е правила секс..предпочитам да имам тези знания , за секса, кйоито имам в момента
И кой каза,че ще стане така с детето й???Тя ще го възпита и отгледа по различен начин и ще си има други морални ценности,ако си се грижи за детето що да стане като персоните от измислената история???Първоначално написано от SiSsKkAa
Не разбрахте ли,че не всички са еднакви?!
Голяма част от случващото се е по вина на родителите,които са си оставили децата ей така и не им обръщат голямо внимание и след това,съжаляват,ама вече е късно...
Първоначално написано от SoFarSoG00d
ехоооооо осъзнай се..кво бъдеще..то си е така вече..
А не ,че ме бърка,моето не е тук,така,че .......Първоначално написано от princess85
sweetsunshine ти не виждаш ли какви са и моралните ценности и че не вижда нищо странно във това ,което правят 10-12 годишните?нейните ценности като са такива представям си как ще си възпита детето
и аз не искам да оставам дълго тука в тва ГОЛЯМООО СЕЛОО! .. ни бъдеще имам, ни нищо ..Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Ми така си е мизерия отвсякъде не се диша просто,една от най-мизерните и пропаднали държави е България.....за съжаление,всичко е толкова пошло и изостанало,че няма начин-те го казаха Турски Клозет!!!
тъжно ми е ,че доста млади хора мислят като вас,все пак както се казва "бъдещето зависи от младите хора" както си го направим така ще живеем.и аз съм млад човек,но в чужбина чесно казано не си виждам бъдещето.не си мислете,че там е много лесно и хората работят и пеят
Първоначално написано от princess85
Аз съм на 16 и имам подобно на твойто мислене, ама искам да знаеш, че като станеш вече на 15-16 и мисленето ти мнооого започва да се променя...Дано поне още година да си остана с консервативното мислене
![]()
еlsy![]()
Еми ,защото не си и не си билаПовярвай ми възможностите са неограничени и се чувстваш много по-добре от колкото в собствената си държава,ако може да се нарече въобще така.Елате и вижте,после говорете!
боже и вие се наричате българи....тцтцт.........с 2 думи - БЕЗ ДУМИ.имам познати в Англия , Холандия и Испания и никой не е доволен особено в момента с тая криза...вярно е само,че откъм храната са по-добре ,защото е много евтина там храната.Ама далеч ли си от родината.......
Дори и не се наричам вече българка,всичко е толкова срамно.
sweetsunshine
dosta posredstveno mislene,ne se obijdai.Da,decata na po 12-13 se interesuvat ot sexa,vse pove4e go praktikuvat,az su6to obvinqmam nai-ve4e roditelite i vazpitanieto,koeto davat na decata si,no ako popitame samite roditeli,spored tqh samite sigurno se spravqt dobre sus zada4ata "roditel".Taka,4e ne si v pravoto si da bude6 sudnik za tezi roditeli,za6toto ne se znae kolkoto i dobre da vazpitava6 deteto si i da go gleda6 kato pisano qice v kakva sreda 6te popadne i dali nqma i ti da spadne6 kum kategoriqta skapan roditel,koqto sega komentira6.![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg