.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    Цитирай Първоначално написано от KypBap
    Незнам дали темата е лъжа но се накефих има някои от постовете които са точно на място ... радвам се че се намират такива хора все още ...

Пуснато на: Пет Яну 30, 2009 7:13 pm Заглавие:
    Код:
    ами то си е така..представи си за девойките, които са на 12-13 и са отворени вече..на какво ще приличат като станат на 16-17 (е не аз даже много им дадох) - на пълни к**ви!
    Като си на 12 - 13 не мислиш просто се водиш по околните които ти казват че ще си по голям газар или газарка ако имаш сефте но никои не каже какво удоволствие може да разбереш като си на 12 - 13 години ... Аз мога да кажа пък че е ГАЗАРИЯ или поне да направя евала на момичетата които са успели да се запазят до 17-18 години.

П.С. Наистина се радвам че има все още здраво мислещи хора благодаря също на автора на тази тема (няма значение дали е лъжа само тои си знае)

Със Здраве
    не при всички е така аз като съм на 12 си мисля съвсем нормално .. в смисъл, че не мисля че е нормслно ,, а покрай мене има бая такива, които са правили секс..даже и от моя клас , но за 1сек не съм си и помисляла да го направя
    inna - fall .mp3 (musiicc)

ОМГ... :Х
    БлЯя..БлЯ...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    monchyyy в твоето семейство секса като не е табу виждам докъде си стигнала 12 годишна да си се праскала досега с повече от 10 човека айде няма нужда.аз като бях на 10 никой не ми е обеснявал за секса ,за което съм благодарна на родителите си,започнах да го правя ,когато аз го поисках и когато беше горе долу нормално за възрастта ми

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Историята е измислена. Спрях да чета докато стигнах до това за Таня дето ходила с единадесетокласник. Друг път. Младеж на 17 няма да се хване чак с 10 годишна, айде айде. На 10 годишното няма кво да й бараш, виж, ако беше 13 щях да разбера момчето....
    Веднага ти давам пример.. Една позната е на 11 и има гадже на 18.

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    monchyyy в твоето семейство секса като не е табу виждам докъде си стигнала 12 годишна да си се праскала досега с повече от 10 човека айде няма нужда.аз като бях на 10 никой не ми е обеснявал за секса ,за което съм благодарна на родителите си,започнах да го правя ,когато аз го поисках и когато беше горе долу нормално за възрастта ми
    Ти май не долови иронията в мнението ми в другата тема.

Град
    аз пък с майка ми си говоря за това и изобщо не се притеснявам..по-добре да знам от колкото като му дойде времето да глеедам като пукел и да се чуда кфо е свирка

ми значи гаджето й е балък и никоя на неговата възраст не му се връзва затова си е намерил малка пикла да я прави на 2 стотинки то е ясно

princess85 на колко години си

Град
    princess85 на колко години си
    на 12

ами добре приказвай с майка си,но казвам,че моите като бях на 12 години не са ми разяснявали нещата за секса поизчакаха да стана на 16 тогава започна майка ми малко по малко да ми обеснява и не мисля,че съм останала необразована,а напротив

Град
    ами добре приказвай с майка си,но казвам,че моите като бях на 12 години не са ми разяснявали нещата за секса поизчакаха да стана на 16 тогава започна майка ми малко по малко да ми обеснява и не мисля,че съм останала необразована,а напротив
    да, ама като ги гледаш 12-13
    годишните нищо не знаят, а тругнали да се ебат..една моя приятелка докато не й казах не знаеше какво е свирка, аа твърди. че е правила секс..предпочитам да имам тези знания , за секса, кйоито имам в момента

Град
    Велико Търново
    като станеш майка ще видиш какво от това,че дъщеря ти се опитва да се праска на 10 години...друга песен ще пееш убедена съм
    И кой каза,че ще стане така с детето й???Тя ще го възпита и отгледа по различен начин и ще си има други морални ценности,ако си се грижи за детето що да стане като персоните от измислената история???

Не разбрахте ли,че не всички са еднакви?!
    Голяма част от случващото се е по вина на родителите,които са си оставили децата ей така и не им обръщат голямо внимание и след това,съжаляват,ама вече е късно...

Град
    Wonderland
    Това е бъдещето на България!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    ехоооооо осъзнай се..кво бъдеще..то си е така вече..

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от princess85
    А не ,че ме бърка,моето не е тук,така,че .......

sweetsunshine ти не виждаш ли какви са и моралните ценности и че не вижда нищо странно във това ,което правят 10-12 годишните?нейните ценности като са такива представям си как ще си възпита детето

Град
    А не ,че ме бърка,моето не е тук,така,че .......
    и аз не искам да оставам дълго тука в тва ГОЛЯМООО СЕЛОО! .. ни бъдеще имам, ни нищо ..

Град
    Wonderland
    Ми така си е мизерия отвсякъде не се диша просто,една от най-мизерните и пропаднали държави е България.....за съжаление,всичко е толкова пошло и изостанало,че няма начин-те го казаха Турски Клозет!!!

тъжно ми е ,че доста млади хора мислят като вас,все пак както се казва "бъдещето зависи от младите хора" както си го направим така ще живеем.и аз съм млад човек,но в чужбина чесно казано не си виждам бъдещето.не си мислете,че там е много лесно и хората работят и пеят

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от KypBap
    Незнам дали темата е лъжа но се накефих има някои от постовете които са точно на място ... радвам се че се намират такива хора все още ...

Пуснато на: Пет Яну 30, 2009 7:13 pm Заглавие:
    Код:
    ами то си е така..представи си за девойките, които са на 12-13 и са отворени вече..на какво ще приличат като станат на 16-17 (е не аз даже много им дадох) - на пълни к**ви!
    Като си на 12 - 13 не мислиш просто се водиш по околните които ти казват че ще си по голям газар или газарка ако имаш сефте но никои не каже какво удоволствие може да разбереш като си на 12 - 13 години ... Аз мога да кажа пък че е ГАЗАРИЯ или поне да направя евала на момичетата които са успели да се запазят до 17-18 години.

П.С. Наистина се радвам че има все още здраво мислещи хора благодаря също на автора на тази тема (няма значение дали е лъжа само тои си знае)

Със Здраве
    не при всички е така аз като съм на 12 си мисля съвсем нормално .. в смисъл, че не мисля че е нормслно ,, а покрай мене има бая такива, които са правили секс..даже и от моя клас , но за 1сек не съм си и помисляла да го направя

Аз съм на 16 и имам подобно на твойто мислене, ама искам да знаеш, че като станеш вече на 15-16 и мисленето ти мнооого започва да се променя... Дано поне още година да си остана с консервативното мислене
    еlsy

Град
    Wonderland
    Еми ,защото не си и не си била Повярвай ми възможностите са неограничени и се чувстваш много по-добре от колкото в собствената си държава,ако може да се нарече въобще така.Елате и вижте,после говорете!

боже и вие се наричате българи....тцтцт.........с 2 думи - БЕЗ ДУМИ.имам познати в Англия , Холандия и Испания и никой не е доволен особено в момента с тая криза...вярно е само,че откъм храната са по-добре ,защото е много евтина там храната.Ама далеч ли си от родината.......

Град
    Wonderland
    Дори и не се наричам вече българка,всичко е толкова срамно.

незнам дали е срамно ама тебе трябва да те е срам.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    sweetsunshine
    dosta posredstveno mislene,ne se obijdai.Da,decata na po 12-13 se interesuvat ot sexa,vse pove4e go praktikuvat,az su6to obvinqmam nai-ve4e roditelite i vazpitanieto,koeto davat na decata si,no ako popitame samite roditeli,spored tqh samite sigurno se spravqt dobre sus zada4ata "roditel".Taka,4e ne si v pravoto si da bude6 sudnik za tezi roditeli,za6toto ne se znae kolkoto i dobre da vazpitava6 deteto si i da go gleda6 kato pisano qice v kakva sreda 6te popadne i dali nqma i ti da spadne6 kum kategoriqta skapan roditel,koqto sega komentira6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си