- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОТРЕСЕНА СЪМ: Малки дечица се опитват да правят секс......
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Първоначално написано от princess85
ок аз съм на 14 и според мен тва е обидаПървоначално написано от mitternacht
сори ама не всички са еднакви
ехоооо осъзнайте се
съдите цяло поколение заради няколко индивида![]()
![]()
То да бяха няколко индивида.Не казвам,че всички 12-14 годишни са курвета и боклуци.Ама за съжаление голяма част са....![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
+1,на пръсти се броят тези,които не са.....Първоначално написано от Extremescream
Първоначално написано от mimenceto666
Да го кажем иначе.На тия години най-много да сме се кефили ако сме видели гърди на жена в някой вестник.Сега на тия години са опитни в аналния секс.Там е разликата.
Не искам да обидя никого.Поздравления за целомъдрените девойки, вярвам, че има и такива.
Секса на никого няма да избяга, а се надявам повече да се уверят от личен опит, че когато е желано и от двамата, и е правено по любов, е приказка на живо.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Омг...аз съм на 14 и няям и намерение да праа в близките 2 години секс...че за кфо сега ? Има още толкова много живот..Кфи са тия глупости...деца на по 10 да почват полов живот...някой тряя ги светне мноо якоо за кфо стаа въпрос![]()
"И момиченцето каза и тогава момченцето каза....."
Спрях да чета наТа те бяха се съблекли и когато погледнах момиченцето се опитваше да прави свирки на момченцето. Стана им интересно и останах да ги погледам известно време.![]()
Както аз обичам да казвам:
"Bull Shit!Up the ass!"![]()
![]()
Пълна измишльотина(така ли се пише)
Едит-благодаря на StayFly за поправката
Измишльотина*Първоначално написано от unlimited
новото поколение е ужасно деца 10 години по големи от мен са ме удряли по адника или са ми се отваряи по коридора..... тъпа работа.. тряя им хубав бой
http://www.jivotno.com/wild-angel
+1 Az sy6to tova se 4udq!Първоначално написано от varnen4e
![]()
Bili potreseni ot tova, posle ot onova! Osyznaite se tova se slu4va ot godini!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Публикувай това в някой сайт за еротични разкази. Кво ни занимаваш.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
оф моля ви се като кажете "това се случва от години" аз сега съм на 19 преди 7 години съм била на 12 е извинявайте ама нямаше такова нещо.можеше примерно момченцата да те пляснат по дупето и веднага да избягат.нямаше такива работи на 12 години да се опитваме да правим секс.това нещо стана от скоро и лошото е ,че много бързо се разпространява
Това е пълно мислене на някой пубер... Само да ти кажа сегашните родители мислят как да искарат някой лев че да ви изхранят и да ви задоволяват нуждите и т.н. не как да се ебът... помисли малко над това.... ама си още малък и ти ще пораснеш и ще имаш деца и ще видиш какво им е на родителите.... , а по темата просто отвратително, но и да мислиш сега файда няма да си извикала някой учител още тогава на момента... "След дъжд качулка".Първоначално написано от KypBap
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
![]()
Боже, кажи поне на сестра й! Това детенце трява да разбере колко е сериозно! Или поне в ЧК изглежда не могат да ги спрат поне да ги научат какво е това и как да се предпазват!!!
още не мога да повярвам!
![]()
Аз мисля , че трябва да кажеш на Каката , т.е. на твоята приятелка за сестра й . По-добре й кажи , тя да поговори с нея .
По принцип малките вземат пример от големите.Каква е гаранцията,че какта не е била същата ?!Първоначално написано от s3xy
Според мене историята е измислена от някой с много развинтени фантазии
Може би вече наистина има много 13-14 год момиченца които вече са се нае'али ама все пак 10 годишни....а пък единадесетокласник с четвъртокласничка е направо смешно
![]()
Аз съм на 13 и съм информирана за секса общо взето от сестра ми (тя ме информира за първи път) и най-вече от интернет.Просто проявявам интерес ако си говориме нещо в училище но според мене е извратено да се прави секс на такава възрастнезнам тва е моето мнение за мене нормална възраст е 16-17+
онзи ден в замунда видях някакъв филм 18 годишна девственица-За бога какво лошо откриват хората в момиче което е на 18 и е девствено?!?!?!?!
Тва е напълно нормално и даже хубаво поне според мене...
Аз нямам какво повече да казвам по тази тема...![]()
Дори да умра,не ще загина
не ще увехне мойта кожа,
защото алкохола който ще изпия
не ще ми позволи да се разложа.
Не сипвайте на гроба ми вода,
на онзи свят не искам да се мия,
но ако възкръсна от пръстта,
ще бъде само за да се напия.
хахах И аз го гледах филма... много е смотан... ама поне накрая завършва![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Потресена съм от всичко ,което прочетох ,но няма какво да направим ние или поне аз така смятам. то си е до възпитание ,ако имаш прекалено много доверие на детето си и му позволяваш всичко ,защото да кажем на теб не са ти позволявали и ти решаваш да дадеш свобода на своето детенце ,за да не страда като теб ....така се получават тези неща .Мъничката явно е прекалено свободна да прави каквото и е кеф ,защото както си споменала ти е отличничка ,техните се гордеят с нея и й позволяват да прави каквото иска ,защото явно според тях има достатъчно акъл ...Да ,ама не ! Сакън значи ...
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
sled 2-3 godini tova momi4ence 6te pravi stra6ni svirki. :-D
Доста измислена история![]()
И все пак...кой знае какво правят две дечурлига сега в някоя стаичка... Има и такива работи за жалост.
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..