- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОТРЕСЕНА СЪМ: Малки дечица се опитват да правят секс......
+1234Първоначално написано от jghgh
btw princess85 Ти като си на 12 не мислиш ли че малко трябва да пораснеш преди да пишеш в този раздел и да даваш съвети![]()
![]()
МНОГО се дразня на такива неща.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
syper izmisleno e tva !! puk i da ti kaja nma ni6to stranno ako beshe istina de xaxa![]()
пффф и да е вярно какво инт има да гледаш как две лапета са праят на големи..аз мисля че тва е измислено,ама са срещат сякви случаи вече просто много им е интересно на сегашните деца от 10-14 г. така че..
![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
solidni globi ?!? pone za moq grad li4no az sum prisustvala kak policai ot COT hvanaha magazinerka da prodava cigari i policaq ili kuvto e tam i kaza za dryg put da vnimava kato q 6tipna po byzkata ....Първоначално написано от KypBap
po temata :![]()
![]()
na kyde otiva tazi balgariq .... pi6a balgariq s malko "b" za6toto ve4e ne sum sigyrna dali e republika a kamoli strana s IME ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
solidni globi ?!? pone za moq grad li4no az sum prisustvala kak policai ot COT hvanaha magazinerka da prodava cigari i policaq ili kuvto e tam i kaza za dryg put da vnimava kato q 6tipna po byzkata ....Първоначално написано от KypBap
po temata :![]()
![]()
na kyde otiva tazi balgariq .... pi6a balgariq s malko "b" za6toto ve4e ne sum sigyrna dali e republika a kamoli strana s IME ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
един мой приятел също ми е разправял че е хвалан някфи дечица на по 10години да праат нещо подобно на секс .... тфа е вече ние кат станеме бабички внуците ни на по 15 години вече ше са бащи![]()
![]()
иначе тфаа 11годишна пикла с 17 годишен батко...
![]()
![]()
нещо не ми се вписва особено..някой преди мен каза че то няма кфо да се бара
съгласна съм...но..ако авторката ни е преразказала думите на децата (ако тази история не е ебавка) точно както са казали,според мен самия им начин на изказване показва че не са готови...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
накъде вървим хорааааааааааааааааа
Нямам думи...сестра ми е 3 клас представям си до 2-3 години какви проблеми ще си имат наще..и ги съжалявам....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
o6te po-izvrateno stana kogato avtorkata gi e gledala![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
и как не са я заключили още...мн извратена работаПървоначално написано от Naughty_
Абе спред мен темата си е напълно сериозна, защото трудно човек щве измисли такова нещо. Относно тва дето оная ходела с тоя от 11ти клас е напълно възможно, щото съм виждала такива деца 4ти клас, който си имат и цици и физиономия и мязат на по-големи от колкото са пък и кой знае тоя колко е смотан. Истината е, че любопитството и недостатъчното обяснение от страна на родителите водят до това положение. Децата имат бегла предсатава какво е това секс и искат да пробват, нормално е. Безотговорно е родителите да не им обясняват навреме за всички рискове и последици които може да има. Децатат не са виновни защото мислят не със своята глава а с тези на останалите и се водят по акъла на другарчетата си.
Всеки е мислел за секс на 12-13, но не всеки го е направил тогава. Най-важно е да знаеш какво може да ти се случи ако не внимаваш и пак повтарям това трябва да го научиш от родителите си, а не от съученичките които ти казват колко яко нещо е секса.
сефте..нали трябва да са в крак с модата..времето...да са готЯни...жалкото е че не разбрат колко е смешно отстрани..след като и те самите не знаят кво праят ама нали по-големите го правят..дай и те да са газарчета![]()
Нещо не ми се вярва да си стояла и да гледаш и да чуваш всичко, уж заключено пък ти си била там, пф
и
Спрете да "зацавате" темите!
Само "не умен човек" би се държал така, така ли е?...
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮