- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търся си розово червило!
а някой може ли да ми каже такъв цвят, какъвто авторката иска, само че да е гланц, а не червило?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мисля,че тази коледа подарих на майка ми точно такъв цвят червило на Римел,но не си спомням кой номер беше,трябва да подгледна.![]()
Суетата.Моят любим грях.
Avon - Color Trend - Read my lipsПървоначално написано от sladur4etyYy
П.С. Много е вкусен![]()
^![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
една приятелка има такова на голдън роуз. мисля, че беше 98 номер, ама не съм сигурна.Първоначално написано от indecent
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Sensuality,оо моля те,погледни номера!ray:
PreciousDiamond,имам същата молба към теб!Няма значение известнла ли е или не...
SoFarSoG00d,това,с което си на снимката не е ли цикламеноНа теб добре ти стои,но аз с такъв цвят не се харесвам
![]()
Иначе благодаря на всички,които ми помогнаха и дадоха предложения!Ще отида да видя как изглеждат.Разбира се,ще се радвам на още предложения,защото не знам още тези,които ще видя дали ще са това,което търся.
![]()
^ ами ако сложи повечко, има лек кафеникъв отенък. ако искаш, иди в магазина и си го пробвай. ако не ти хареса точно 98, някой от близките до него номера сигурно ще е какъвто искаш.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
искам да е нещо светло като :
номер 21 от тази картинка http://www.outofeden.com.au/images/L...%20colours.jpg
98 е по-скоро като номер 23.Първоначално написано от indecent
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ето как изглежда на външност червилото => http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/608927383.Jpeg ,но това не е цвета.Номера е 028,провери дали е точно тоя ,който търсиш. Понеже аз когато избирах бяха няколко такива розови с малки разлики по между си.
Суетата.Моят любим грях.
http://www.shopwiki.com/detail/d=Rim...ick_028_Celeb/Първоначално написано от Sensuality
Това ли е?
Rimmel Lasting Lipstick?
^![]()
Всъщност цветът съвсем не е такъв 'ярък' като на картинката.
По добре се разходи из козметичните магазини и го виж на живо как е (:
indecent ,имам някакво течно червило или по скоро гланц с телесен цвят,но не беше на някаква извесна марка.![]()
Суетата.Моят любим грях.
Brooklin имат такива гланцове и ако не се лъжа имаше и много свето кафяво.Първоначално написано от Sensuality
^мда и моето е на Brooklin.
Суетата.Моят любим грях.
Вземи си на Бруклин те са течни червила и не се изтриват бързо,защото са по мазни и стоят дълго време.На тази марка има мн мн и най-различни цветове,аз само на Бруклин ползвам![]()
Aз пък не си търся розово червило пък в нас има поне 2 такива.
Иначе и аз се оглеждам за баш цвят фон-дьо-тен,а си ползвам на Орифлейм Lip Love Lipstick-Ashton
Аз от Avon имам точно такъв - Cool Pout , но не мога да ти кажа кой точно е , защото не пише..Първоначално написано от indecent
На Golden Rose 126 за светло кафяво.И аз си търсих и си взех такова.Супер доволна съм.Първоначално написано от Overpowered
Иначе, Liar и за твоя цвят мисля, че съм виждала на Golden Rose, но с номер не мога да ти помогна.
В Понеделник евентуално ще погледна.![]()
http://www.2belle.com/shop/images/be...ipgloss267.JPG
Аз преди месец това си взех и като се сложи е абсолютно същото като търсения цвят/
една приятелка мисля,че имаше подобен..май беше от каталог на орифлейм![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Liar, аз имах такова преди години още, цвета се казваше Cotton Candy на Ейвън, червилото беше много яко, но спряха да го произвеждат. Но бях видяла такъв цвят на едно от другите им червила (ако не се бъркам беше на Ултра Калър Рич). Та просто разгледай, може и мостра да искаш.![]()