.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен
    а някой може ли да ми каже такъв цвят, какъвто авторката иска, само че да е гланц, а не червило?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Мисля,че тази коледа подарих на майка ми точно такъв цвят червило на Римел,но не си спомням кой номер беше,трябва да подгледна.
    Суетата.Моят любим грях.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    а някой може ли да ми каже такъв цвят, какъвто авторката иска, само че да е гланц, а не червило?
    Avon - Color Trend - Read my lips

П.С. Много е вкусен

Мега фен
    ^
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

някой може ли да ми каже някакво червило което е като мн светло бежаво ... като телесен цвят ... преди на ейвън имаше такова frosty roze мисля че беше ... но вече не го произвеждат

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    някой може ли да ми каже някакво червило което е като мн светло бежаво ... като телесен цвят ... преди на ейвън имаше такова frosty roze мисля че беше ... но вече не го произвеждат
    една приятелка има такова на голдън роуз. мисля, че беше 98 номер, ама не съм сигурна.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    една приятелка има такова на голдън роуз. мисля, че беше 98 номер, ама не съм сигурна.
    няма розов оттенък нали и не е кафяво ?

Sensuality,оо моля те,погледни номера! ray:
    PreciousDiamond,имам същата молба към теб!Няма значение известнла ли е или не...
    SoFarSoG00d,това,с което си на снимката не е ли цикламено На теб добре ти стои,но аз с такъв цвят не се харесвам
    Иначе благодаря на всички,които ми помогнаха и дадоха предложения!Ще отида да видя как изглеждат.Разбира се,ще се радвам на още предложения,защото не знам още тези,които ще видя дали ще са това,което търся.

Мега фен
    ^ ами ако сложи повечко, има лек кафеникъв отенък. ако искаш, иди в магазина и си го пробвай. ако не ти хареса точно 98, някой от близките до него номера сигурно ще е какъвто искаш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

искам да е нещо светло като :
    номер 21 от тази картинка http://www.outofeden.com.au/images/L...%20colours.jpg

Мега фен
    искам да е нещо светло като :
    номер 21 от тази картинка http://www.outofeden.com.au/images/L...%20colours.jpg
    98 е по-скоро като номер 23.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Ето как изглежда на външност червилото => http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/608927383.Jpeg ,но това не е цвета.Номера е 028,провери дали е точно тоя ,който търсиш. Понеже аз когато избирах бяха няколко такива розови с малки разлики по между си.
    Суетата.Моят любим грях.

аз искам червило .. цветът му да е като на фон дьо тен ... такъв стетличък

Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Ето как изглежда на външност червилото => http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/608927383.Jpeg ,но това не е цвета.Номера е 028,провери дали е точно тоя ,който търсиш. Понеже аз когато избирах бяха няколко такива розови с малки разлики по между си.
    http://www.shopwiki.com/detail/d=Rim...ick_028_Celeb/
    Това ли е?
    Rimmel Lasting Lipstick?

Град
    ^

Всъщност цветът съвсем не е такъв 'ярък' като на картинката.
    По добре се разходи из козметичните магазини и го виж на живо как е (:

indecent ,имам някакво течно червило или по скоро гланц с телесен цвят,но не беше на някаква извесна марка.
    Суетата.Моят любим грях.

^

indecent ,имам някакво течно червило или по скоро гланц с телесен цвят,но не беше на някаква извесна марка.
    Brooklin имат такива гланцове и ако не се лъжа имаше и много свето кафяво.

Град
    ^мда и моето е на Brooklin.
    Суетата.Моят любим грях.

^

би ли ми казала каква му е марката и кой номер е

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Вземи си на Бруклин те са течни червила и не се изтриват бързо,защото са по мазни и стоят дълго време.На тази марка има мн мн и най-различни цветове,аз само на Бруклин ползвам

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aз пък не си търся розово червило пък в нас има поне 2 такива.
    Иначе и аз се оглеждам за баш цвят фон-дьо-тен,а си ползвам на Орифлейм Lip Love Lipstick-Ashton

Аз от Avon имам точно такъв - Cool Pout , но не мога да ти кажа кой точно е , защото не пише..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Overpowered
    Аз пък си търся многоо,много светло кафяво/а може и розово-ама бледоо/ червило..
    Ако някой знае дали има в ейвън и орифлейм и как по-точно му е името,ще съм благодарна.
    На Golden Rose 126 за светло кафяво.И аз си търсих и си взех такова.Супер доволна съм.

Иначе, Liar и за твоя цвят мисля, че съм виждала на Golden Rose, но с номер не мога да ти помогна.
    В Понеделник евентуално ще погледна.

Град
    Wonderland
    http://www.2belle.com/shop/images/be...ipgloss267.JPG

Аз преди месец това си взех и като се сложи е абсолютно същото като търсения цвят/

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    една приятелка мисля,че имаше подобен..май беше от каталог на орифлейм
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на o0ps
    Liar, аз имах такова преди години още, цвета се казваше Cotton Candy на Ейвън, червилото беше много яко, но спряха да го произвеждат. Но бях видяла такъв цвят на едно от другите им червила (ако не се бъркам беше на Ултра Калър Рич). Та просто разгледай, може и мостра да искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си